BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #439480 przez Łucja123
Buziaczek - myślę, że możesz spokojnie poczekać do 10. Ja też się denerwowałam na początku, że nic nie czuję, a dopiero później się okazało, że czuję, ale nie wiedziałam, że to TO:)

Marlena - ja też mam często schizy z tą pępowiną, szczególnie, że wydarzyło się to mojej kuzynce. Pytałam lekarza, to powiedział, że zdarza się, owszem, ale bardzo rzadko. Prawdopodobieństwo jest takie, jak to, że przejedzie nas samochód. Musimy się wspierać i odganiać od siebie te myśli.

Co do urządzania pokoju, to ja nadal jestem w ciemnej D. Chcielibyśmy kupić to łóżeczko z tapczanikiem, ale na allegro nie ma zbyt dużego wyboru... Zaledwie kilka... Miłego dnia dziewczyny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #439493 przez dominia
Na przed ostatniej wizycie moj maly mial pepowine na raczce i tez sie wystraszylam, ze moze sobie ja zalozyc na szyjke ale jakos szybko wybilam sobie to z glowy, jak jest za duzo nerwow to nie zdrowo i dla dzidziusia jak i dla nas :)

Jutro ide do dentysty na przeglad bo potrzebny do ksiazeczki ciazowej, niby nie tak dawno wyleczylam wszystkie zeby ale sie okaze co tam sie kryje :P

Milego dnia Mamusie :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439549 przez [email protected]
sylwka pisalas ze liczysz na corunie :) fajnie bedzie ksiezniczka,ciesze sie ze wszystko ok

Obudzilam sie o 4 i nie moglam spac,moje szczescie tez,kopalo do 7 rano a potem kimono,obudzilam sie o 10 a moj ksiaze albo ksiezniczka tak zaczelo rozrabiac ze az mi brzuch podnosi :laugh: jak mi sie uda nagrac to wrzuce filmik

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439552 przez sylwka727
Aganobla tak liczyłam :) i powoli spełnia się moje marzenie :cheer: . Podziwiam Cię że Ty nie chcesz wiedzieć na razie ale najważniejsze żeby było zdrowe gdybym się jednak okazało że zdrowy synek też bym się bardzo cieszyła :)
Ja już się nie mogę doczekać jak moje maleństwo będzie tak wariowało :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #439557 przez andzia_zg
Mam do was pytanie. Tydzien temu i wczoraj jak koleżanka mi zlapała za brzuch to powiedziała,ze mam bardzo twardy.Ona np rodzi za 1,5 miesiąca i ma mięciutki. Mówiła, że lekarz powiedział jej, że brzuch nie może być w ciąży twardy.
Czy któras z Was też ma może twardy brzuch? Bo trochę się zaniepokoiłam. z drugiej strony wydaje mi się,że mi teraz od kilku dni zaczął brzuch rosnąc i skóra jest bardzo napięta więc to może od tego. Sama nie wiem.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #439563 przez [email protected]
andzia rano mam miekki a pozniej twardszy jak zjem wiecej,najlepiej zapytac gina

12 lata 3 miesiąc temu #439566 przez jadziatopol
Andzia ja tylko rano mam miekki...a potem przez reszte dnia bardzo napiety

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #439571 przez sylwka727
Pochwalę się wam moją wczorajszą "neutralną" zdobyczą :lol:

Ja też mam twardy brzuch

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #439576 przez mrufka
Hej Dziewczyny :kiss: Ja dziś normalnie umieram od 4 nad ranem nie mogę spać głowa mnie tak boli już chyba wszystko zrobiłam co mogłam a ona nadal boli do tego teraz ciśnienie mi skoczyło aż czuję w oczach już nie wiem co mam robić :angry:

A brzuch też mam twardy i jak gadałam o tym z moją gin to przez to że dużo chodzę ale jak mam nie chodzić jak mam takiego urwisa w domu.
Co do ruchów to ja już czuję bardzo wyraźnie nawet przekręcanie się małej a kopniaczki wyczuwalne są już na ręce :)

12 lata 3 miesiąc temu #439685 przez aniajulia2
Hej.
Ja od poczatku ciazy chodze do dentysty i lecze zeby. Jeszcze nigdy nie mialam tyle ubytkow. Usuwala mi kamien i leczyla juz dwa zeby. Jeszcze cztery zostaly do wyleczenia i osemka do usuniecia-ale wyrywanie to po ciazy bo w ciazy nie wskazane.

12 lata 3 miesiąc temu #439717 przez andzia_zg
Właśnie czytałam na onecie, że chcą wrócic do becikowego 1000zł dla wszystkich.Oby...

wiadomosci.onet.pl/kraj/senat-za-przywro...68091,wiadomosc.html

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #439722 przez dominia
ale przeciez nie zniesli becikowego ? :)

12 lata 3 miesiąc temu #439727 przez andzia_zg
dominia napisał:

ale przeciez nie zniesli becikowego ? :)

Ale mialo byc becikowe 1200zł ale tylko dla najbiedniejszych (dochod na osobę nie wiekszy niż 1922zł) i z powrotem chca wrocic zeby bylo jednak 1000zł ale dla wszystkich

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #439732 przez dominia
hmm.. moze akurat sie im uda :) od 2013 wchodzi ta ustawa o ograniczeniu becikowego, ktore jest zalezne od dochodow :)

12 lata 3 miesiąc temu #439772 przez Marlena1888
Dziękuje Łucja i Dominia za słowa otuchy.. Macie rację, ale to chyba taki instynkt mi się włącza i się martwię, żeby wszystko było oki. Dobrze że mamy taki krąg wsparcia :D hihi Muszę odsuwać, te głupie myśli i się nie stresować.. :***

właśnie zrobiłam zupkę i od ranka na nogach i taka zmęczona jestem wow.. M maluje nasz salonik:D
miłego dnia :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka