BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #438932 przez Marlena1888
Zamówiłam butelki i od razu do wspólnej przesyłki ciążki dla noworodków :)hi
Pasuje już zacząć cosik kupować dla Bąbelka:D

ale mam frajdę :) bo wybieram właśnie narożnik do salonu i meble :) już panele M ułożył, dziś pomaluje- wybraliśmy taki kolorek "wspomnienie lata"- ciepły karmelowy beż, i gotowe do urządzania:) hi:) i jak będzie druga szafa to przygotuje ciuszki dla malca. już październik..:)

:*zaraz lecę gotować obiad, dziś pulpety z ryżem:)
anoda ale Ci fajnie, że idziesz na wesele:) żeby pogoda się udała :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #438951 przez Satine0
Ja się dopiero przebudziłam... po śniadaniu poleciałam do wc tak mnie zemdliło, że koniec był. Głowa mnie boli od rana i cały czas śpie. Ciekawe co ja w nocy będę robiła ;x

12 lata 3 miesiąc temu #438994 przez jadziatopol
dziewczyny ...dzieki za info na temat dretwienia...nie wiem czy moge tak powiedziec, ale ciesze sie,ze nie tylko ja to odczuwam :blink:
Lucja ja czekalam na Johnson'a okolo 2 m-cy....tak wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc :blink:
Ale macie dziewczyny modelowa wage :ohmy: 1,5 kg...6 kg...super...pozazdroscic :)
Satine taki dzien dzisiaj ...tez bym spala caly czas...musze chyba kawke zrobic :woohoo:
ja licytuje wózek x-lander...moze sie uda i wreszcie kupie...i zaraz bede wybierac lozeczko :) kupilam tez platki mydlane i wypiore dzisiaj ciuszki maluszka....tak dzialacie na mnie motywujaco :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #439007 przez Satine0
Przyszła mi koszulka dla mnie :D z nadrukiem na brzusio :) i "sylikonowe sutki" hehe.
Jeszcze 5 paczek leży na poczcie :) mój listonosz się buntuje.

12 lata 3 miesiąc temu #439022 przez andzia_zg
A ja się właśnie obudziłam. O 13 padłam i zasnęłam... nawet nie wiem kiedy... dopiero sie obudziłam.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #439027 przez Satine0
Widzę, że dziś nie tylko ja śpię :D

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439038 przez [email protected]
Satine szalejesz,tyle paczek,fajnie,jeszcze nic nie kupilam,tez bym poszla spac ale w nocy moge miec problem.

Kupiłam balsam Palmers ten wiekszy 400ml w aptece za 25zl i jest najlepszy :) dawno go nie mialam i jak sie posmarowalam to myslalam ze ktos piecze ciasto a to zapach skory :blink:

Ogladacie ciaza z zaskoczenia na tlc,wlasnie leci

12 lata 3 miesiąc temu #439051 przez drzyzgunia
Hej wam wszystkim :)

Ja dzisiaj szaleje od rana na obiad zrobiłam zupkę kalafiorowa :) i nawet upiekłam ciasto :)
a w piekarniku suszą się orzechy :) szaleństwo :)

Ej ja też muszę kupić koniecznie jakiś balsam na rozstępy już mi się pojawiają :( masakra w sumie zawsze je miałam bo nigdy do malutkich nie należałam ale wiadomo ciąża je jeszcze bardziej uwydatni :(

z M w przyszły weekend będziemy odświeżać kuchnie i łazienkę w sumie to M będzie robił ale wiadomo ja będę musiała posprzątać :) Muszę go też zmotywować na jakieś zakupy dla malucha...15 października idziemy do lekarza na kontrole oby małe ujawniło co ma między nogami :)

12 lata 3 miesiąc temu #439080 przez anoda89
Ja właśnie też zrobiłam obiad, makaron z pieczarkami. Nic ambitnego ale miałam ochotę :).
Ja też nic nie kupiłam a zostało mało czasu tak naprawdę, trzeba się ogarnąć i zacząć szał kupowania ;). Dobrze że mama robi wyprawkę dla wnusia :).

12 lata 3 miesiąc temu #439094 przez natalka
Ale jestem dzisiaj śpiąca a za chwilkę moja bratanica przyjedzie na "wakacje" mała jest absorbująca i sama się zastanawiam jak dam sobie z nią radę muszę zająć ją czymś ciekawym to może mnie nie zamęczy.
Mama przyniosła mi dzisiaj kołderkę, poduszkę i pościel dla maleństwa bardzo się cieszę, że mam już coś.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #439117 przez aniajulia2
Dziewczyny czy wy juz zamawialyscie posciel do lozeczka?
Ja potrzebuje jeden caly komplet lacznie z baldachimem a drugi na zmiane tylko poszewki na podusie i kolderke. Siedze i ogladam na allegro ale tego jest tak duzo ze juz nie wiem. Podsylajcie jakies linki jak cos sie wam spodoba :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #439123 przez natalka

12 lata 3 miesiąc temu #439124 przez Paulaaa
Ja już po wizycie. :)
Amelka zdrowa jak ryba!! :) 360gram waży i jest cudna. :) Oliwia taka wpatrzona była w monitor, że doktor przełączył jej na 3d, bo jak powiedział ''znają się od poczęcia wiec niech widzi dobrze siostrę'' :)
Ja nic nie przytyłam, nawet deko. Ale doktor powiedział, że to dobrze, bo będzie łatwiej z cesarką. :) Malutka tyje systematycznie także ufff. Glukozę mam zrobić jak wrócę w 25 tc.
Badania mam idealne. Teraz widzimy się dopiero za 6 tygodni. :( 6 tyg. nie zobaczę malutkiej. Doktor pow. że starczy usg na razie. Lekarz na nfz dobrze mnie prowadzi, wszystkie badania mam na czas także do Kretowicza dopiero 14 Listopada. :( :)

Kamień z serca normalnie. :) Każde usg to dla mnie taki stres. Wiem, że malutka zdrowa, ale na 100% uwierzę jak ją zobaczę w Lutym. :)

12 lata 3 miesiąc temu #439134 przez Marlena1888
Paula cieszę się, że wszystko z Amelką oki:) nic jeszcze nie przytyłaś, skubana:) to już wiesz, że będzie cesarka tak?

natalka śliczna pościel ta 14 elementów;)

nudy.. :*

12 lata 3 miesiąc temu #439136 przez aniajulia2
No no no piekna ta posciel 14ele. :laugh:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka