BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #438422 przez Łucja123
Michasia, masz ekstra brzuch. Ja stawiam na chłopaka:) Masz podobne zachciewajki do mnie.

Ja wcinam jabłka z Lidla, są zajebiste...:)

A co do tych próbek i misiów - czy wy dostałyście na maila jakieś potwierdzenie, że wysłano lub że przyjęli do realizacji? Bo ja się zaczynam zastanawiać czy dobrze to zamówiłam wszystko...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #438428 przez dominia
robie dla męża rogaliki mmmm :) to jest niespodzianka ! mam nadzieje, ze sie ucieszy :)

12 lata 3 miesiąc temu #438438 przez jadziatopol
Lucja jakie zachciewajki masz na mysli? na co macie ochote do jedzenia i jak to sie ma do plci...ciekawa jestem. Ja mam ochote na owoce, slodycze i nabial :) na 90% wyszedl chlopczyk :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #438443 przez Satine0
Ja znowu jadłam na chłopaka...:) wszystko co kwaśne, ostre :) a wyszła Maryś .

12 lata 3 miesiąc temu #438447 przez Marlena1888
andzia_zg i Łucja123 ja też się na niego długo naczekałam i straciłam już nadzieję, nie nic mi nie wysłali żadnego potwierdzenia ani nic.

Dominia
mmmm rogaliki.. Widzę ,że nas ogólnie wzieło na pieczenie hehe :) ja kremówkę właśnie zrobiłam:) uwielbiam :)a na obiadek dziś były żeberka;P

Jadziatopol
ja mam tak samo! :cheer: Nabiał, wszelkie sery jogurty, owoce- jabłka i banany najlepiej;P orzeszki, i czekolada obowiązkowo:) i będzie chłopczyk :) na kwaśne i ostre patrzeć nie mogę ;) patrzcie jak się te zabobony wogóle nie sprawdzają! :ohmy: hihi :)

12 lata 3 miesiąc temu #438448 przez jadziatopol
Marlena ja to samo...szczegolnie banany i czekolada... :) a na kwasne patrzec niee moge.
Z kolei Satine je kwasne i bedzie Marysia. Wszystko to pokrecone :blink:

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438451 przez anoda89
Obiad w piekarniku :). Dzisiaj babka ziemniaczana mam nadzieję że wyjdzie bo pierwszy raz robiłam.

Michasia ładny brzusio :).

Ja też mam bardziej ochotę na chłopskie jedzenie :silly:. U mnie męża bratowa kwaśne wcina i będzie dziewuszka.

12 lata 3 miesiąc temu #438458 przez natalka
Michasia ładny brzuszek :)
Ja mam różne zachcianki, smakują mi ogórki kiszone ale śledzi nie tknę ostrych potraw też nie.
Czekam teraz na usg połówkowe mam 10 no i chyba wreszcie się dowiem czy dziewuszka czy chłopaczek :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #438470 przez Łucja123
Marlena1888 napisał:

andzia_zg i Łucja123 ja też się na niego długo naczekałam i straciłam już nadzieję, nie nic mi nie wysłali żadnego potwierdzenia ani nic.

Dominia
mmmm rogaliki.. Widzę ,że nas ogólnie wzieło na pieczenie hehe :) ja kremówkę właśnie zrobiłam:) uwielbiam :)a na obiadek dziś były żeberka;P

Jadziatopol
ja mam tak samo! :cheer: Nabiał, wszelkie sery jogurty, owoce- jabłka i banany najlepiej;P orzeszki, i czekolada obowiązkowo:) i będzie chłopczyk :) na kwaśne i ostre patrzeć nie mogę ;) patrzcie jak się te zabobony wogóle nie sprawdzają! :ohmy: hihi :)

Ja mam smaka na słodycze i owoce, żadnego nabiału. Podobno to świadczy o chłopaku właśnie:)

12 lata 3 miesiąc temu #438474 przez DOMI
Tak piszecie dziewczyny o tych zachciankach w ciąży a dla mnie to temat zupełnie nie znany. Czy w ciąży czy bez ciąży mam taki sam apetyt i raz bardziej mam ochotę na x a innym razem na y...

12 lata 3 miesiąc temu #438477 przez aniajulia2
dominia ja tez mam polowkowe 11-go i tez juz ciezko sie doczekac

12 lata 3 miesiąc temu #438478 przez jadziatopol
Domi serio, nie masz zadnych zachcianek nietypowych w tym okresie???

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438479 przez DOMI
Nie nic się nie zmieniło w tym zakresie w porównaniu z okresem bez ciąży. Widocznie jakaś dziwna jestem. :laugh:
Za to brzuch mam już taki, że w pozycji stojącej pępek zaczyna mi wystawać. :)
Co do cukrzycy w ciąży to jedne źródła podają, że pojawia się ok 24 tc inne bardziej ogólnie, że w II trymestrze. Ja też już mam skierowanie ale od razu na obciążenie 75g glukozy.

12 lata 3 miesiąc temu #438485 przez Katriss
Domi ja tez nie mam żadnych zachcianek, moj M ma ciągle jakieś niestworzone zachcianki (podobno meżczyźni też przechodzą psychiczną ciąże) hehe i tez jem tyle co przed ciążą albo nawet i mniej. No zdecydowane mniej szybko najadam się i bardzo długo mnie trzyma i wogole nie podjadam

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438486 przez [email protected]
Wiecie co, bedzie co ma byc byle zdrowe tylko na tym mi zależy,ja jak Satine ostre,kwasne,a kiedys to nie wyobrazalam sobie dnia bez ciasta albo czekolady,na pewno jem wiecej owocow i jogurtow,mamy taki maly sklep w ktorym maja pyszny taki jak domowy pasztet do tego ogorek kiszony :P dzisiaj niestety juz nie bylo i kupilam koreczki sledziowe,tez pyszne,jem czesciej.Za godz mam wizyte.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka