BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #438707 przez [email protected]
Paulaaa jeszcze nie wiem,jak nie wytrzymam to zapytam o płec :)

Cos mnie w gardle drapie a juz myslalam ze nie złape od M.

Dobrej nocy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #438743 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny :-)

Ja też do tej pory latam po kilka razy w nocy do wc. Myślalam, żepo I trymestrze to minie ale nadal mam tak samo.w dzień też często chodzę, bo czuje ucieka na pęcherz.Sikne troche i jest lepiej. w ogóle zawsze mialam tak, że sikalam mało a często. Dziś robilam badania - mocz i morfologie.ciekawe jakie bede miala wyniki.Jutro mam rano do odbioru.

Milego dzionka :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #438770 przez anoda89
Hej. Chyba wszystkie mamusia jeszcze w łóżkach się wylegują ale co się dziwić jak taka pogoda za oknem. Jak się dzisiaj czujecie?

12 lata 3 miesiąc temu #438781 przez kasia123m
Hej.mnie wczoraj bolal brzuch wieczorem dosc mocno az zazylam nospe.noi znow mam schizy.dzidzius sie wczoraj nieruszal i teraz tez nie od rana.i czekam i czekam.rano zrobilam ten mocz.jak wyniki beda zle to kupie dzis urospet.ide moze czekolady zjesc to sie moze poruszy.pogoda rzeczywiscie do bani.lalo cala noc i teraz tez leje.ide cos sprzatac.moze poprasuje.

12 lata 3 miesiąc temu #438795 przez [email protected]
Dzien dobry.

Pogoda okropna az sie nie chce wychodzic z łózka,padalo w nocy i teraz tez,spalam ale tak na czuju,kregoslup nie boli,fajnie,zeby tak juz zostalo.

12 lata 3 miesiąc temu #438799 przez anoda89
Mnie dzisiaj od rana boli krzyż :(. Takie uroki ciąży.

12 lata 3 miesiąc temu #438800 przez andzia_zg
Mnie tez boli kręgosłup.już nie wiem jak siedziec :dry: Ale za to robi sie ladna pogoda. co prawda jest zimno,ale wyszło ładne słoneczko.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #438809 przez Łucja123
Cześć dziewczęta!

U nas takie słońce jak w sierpniu niamalże...
Ja podobnie do was nie mogłam jakoś spać - miałam jakieś dziwne, głupie sny, wydawało mi się, że mnie Mały kopie i nie wiem czy faktycznie to czułam w nocy czy mi się śniło... Chyba ze trzy razy siku wstawałam... Coś mnie w nogi pogryzło i nie chcę myśleć co to, spałam przy zamkniętym oknie, a robactwa nie nawidzę... Nie lubię takich niespokojnych nocy, bo poranek do kitu.

12 lata 3 miesiąc temu #438813 przez dominia
Czesc dziewczyny ! :)
Ja dzisiaj ide do lekarza rodzinnego zeby mi w ksiazeczke ciazy cos wpisal :) w sumie sama nie wiem co ale jak trzeba to trzeba :)

12 lata 3 miesiąc temu #438814 przez Paulaaa
Hej dziewczynki.
Ta pogoda mnie wykańcza. Nie umiem się zwlec z łóżka i ogarnąć. A spać znowu też nie mogę. Dziś wstałam o 6 i podrzemałam do 8:40.

Kasia mnie tez wczoraj brzuch bolał. Ale chyba dlatego, że przegięłam ze sprzątaniem pod wieczór. Poleżałam 40 min plackiem i przeszło. :)

Wiecie, że ja mam taką schizę, że od początku ciąży nie wzięłam ani jednej tabletki. I nie ważne czy boli głowa, brzuch czy kręgosłup. Boję się wziąć nawet głupi apap. Tak coś mi się uroiło i koniec. A czasami to głowa mi pęka, zwłaszcza teraz kiedy jest taka pogoda.
W ogóle marzę o filiżance czarnej mocnej kawy. Ale też się nie napiję, jedynie Inka z mlekiem, ale to nie to samo...

Idę się zaraz ogarniać. Na 14 do ginka jadę. Muszę zapytać go o tą glukozę. Ten na nfz dał mi skierowanie i kazał zrobić w 21 tyg, a czytałam, że pisałyście, że to się robi od 24 tyg. i już sama nie wiem.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #438821 przez [email protected]
Paulaaa ja wczoraj pytalam gina o glukoze ta co sie pije i powiedzial ze to jeszcze,a kawe mozna pic,ja pije jak mam ochote z ekspresu z mlekiem jedna,ostatnio przerzuciłam sie na kakao ale zaraz zrobie kawe,taka pogoda,sam lekarz powiedzial zeby nie zmieniac diety i jak mam niskie cisnienie to tym bardziej kawka,nospe tez mam brac w razie czego.Napij sie kawy i zrelaksuj,mnie tez cos glowa cmi,ide po kawke i sie deletkuje :)

12 lata 3 miesiąc temu #438825 przez kasia123m
Dostalam butelki.i wiecie ze gratis dolozyli mi jeszcze jedna butelke tommy tippy i smoczek taki przezroczysty od 0 do 3 mies.:)
Milo.uf chyba wreszcie poczulam kopniaka.

12 lata 3 miesiąc temu #438844 przez Paulaaa
aganobla jak dobrze, że jesteś z Nami. :) Czyli chyba nie będę robić tej glukozy teraz, bo to za wcześnie. 18 wyjeżdżamy na turnus i wracamy 30.10, wtedy będzie 24 tydzień jakoś i wtedy zrobię. (Ale dla świętego spokoju zapytam gina jeszcze)
A małą kawę zrobiłam. Z mlekiem, ale co tam. :laugh:

kasia123m to fajnie, że dali Ci gratiska. Tez muszę zamówić te butle, ale jakoś nie mam weny na razie. :)

Idę się ogarniać. Odezwę się po wizycie. :) Oby wszystko było ok, dziś połówkowe.
Miłego Dnia. :)

12 lata 3 miesiąc temu #438849 przez andzia_zg
Paulaaa moja koleżanka robiła glukozę w 24tygodniu więc akurat byś była w 24tc jak wrócisz.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #438856 przez jadziatopol
czesc dziewczyny :)
aganobla ciesze sie ,ze z maluszkiem wszystko w porzadku...a plec jest mniej wazna :)
gdzie wy zamawiacie te butelki?
ja dzisiaj tez zle spalam....gonilam siusiu, rece mi cierply. Jedna mi tak zdretwiala,ze nie moglam przywrocic krazenia przez dluzsza chwile :ohmy:
moj wujek do mnie dzwonil i wiecie co? ma 65 lat i urodzila mu sie coreczka...ma 2 mieisiace :ohmy: szok :) ach ten wujek ;)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka