- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, dzisiaj nie moglam spac w nocy i zaczelam sobie wkrecac filmy...jeden z nich to ,ze nie wyleczylam zebow przed ciaza i mam 3 ubytki w tym jeden bardzo powazny do kanalowego leczenia...i zaczelam sobie wyobrazac jak te bakterie moga wplynac na dzidzia....jezu, horror czy wy wszystkie macie wyleczone zęby? czy chodzicie do stomatologa w ciąży? musze zaznaczyc,ze kazda wizyta u stom. jest dla mnie traumatycznym przezyciem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Sylwka727 fajnie,że bedzie dziewczynka no i znasz płeć Ja niestety jeszcze nie znam.
jadziatopol ja niestety też mam ubytki i też jeden do kanałowego leczenia. Miałam zeba leczonego kanałowo z 3 lata temu i znów mnie boli. widać, że miałam go źle zrobionego (a tyle kasy na to poszło) Przed ciążą nie poszłam do dentysty bo przeprowadzilam sie tu do tego miasta i dopiero bylam na etapie szukania dobrego dentysty więc ubytki są A nie pójdę teraz bo kanałowo robi się ze znieczuleniem a w ciąży chyba nie można znieczulac wiec poczekam aż urodzę.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wogóle wkurza mnie baba na szafa.pl . Kupiłam od niej 2 tyg. temu kombinezon dla Maryśki... po tyg. się upomniałam to wymyśliła bajeczkę, że wysłała w czwartek bo miała wypadek. Od czwartku mija tydzień a paczki dalej nie ma...nr nadania też doprosić się nie mogę. Nie rozumiem jak można być takim nieuczciwym. Niech sobie te 20zł w tyłek wsadzi jak zarobić uczciwie nie może...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia ja też ma wyrzuty i schizy ja dentystę omijam szerokim łukiem bo mam cholernie ciężkie zęby do wyrywania np. i to też są dla mnie traumatyczne przeżycia
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ale miałam ciężką noc, brzuch mnie strasznie bolał, coś mnie kuło i nie mogłam spać. nospa mi się skończyła i wziełam apap to tak średnio pomógł.. całą noc się budziłam, o 3.00 wziełam magnez to jakoś powoli mi przeszło, nie wiem co to było, aż się zaczęłam bać.. na szczęście już jest lepiej.. a wiecie, tak sobie nawciskałam do głowy, że moje dzidzi jest raz owiązane pępowiną i co jak się udusi, jak coś pójdzie nie tak--- i strach mnie ogarnął.. a bo gin ostatnio mi pokazywał, ale mówił że 85 dzieci tak ma.. uf jak dobrze że ta noc się skończyła..
co do denty, też mam zęby do roboty, ale na szczęście trochę chodziłam przed ciążą i podleczyłam- nie zdąrzyłam tylko usunąć kamień. Ale wiecie co, najgorsze, że mi zęby mądrości idą jak szalone! jeden wyrwał mi przed ciążą, a teraz jak pozostałe ruszyły to szok. Muszę się wybrać na kontrolę do niego..
a ten wózek nawet mi się spodobał napisałam do sprzedawcy:)
:*
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wy tak dalej ta produkcje na wysokim poziomie utrzymujecie ale dobrze, jest co czytac
Paulaa, ciesze sie, ze zdrowa cora rosnie
Sylwia, i Tobie gratulacje za zdrowiutka coreczke
Kasia, jak dla mnie 75 % to duuuuzo, wystarczajaco, zeby kupowac rozowa wyprawke
Chociaz, ostatnio sobie tak myslalam znowu za duzo , czy pomylka jest mozliwa i takie tam i tak naprawde to uwierze, jak zobacze juz urodzona pipeczke hehe.
Dzisiaj wlasnie bede szyc zaslonki dla panny Zuzanny zgadnijcie jaki kolor
Ja juz mam upatrzone mebelki w Ikei, wszystko mi pasi, nie musze zadnych oryginalow miec, z serii Hensvik o takie www.ikea.com/nl/nl/catalog/categories/de...s_ikea/series/11937/ i wiecie, ze one ok 100 euro taniej sa u nas niz w polskiej Ikei? szok, porownywalysmy kiedys z siostra no i wyszlo jak byk
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaczek dzieki jak zwykle niepotrzebnie sie stresuje ale my tak mamy chyba w takim stanie nie martw sie ruchami...na pewno sie rusza i zdrowo rozwija tylko jeszcze nie czujesz. Ja przy pierwszym dziecku poczulam dopiero ok 24 tyg. do 10 juz niedaleko glowa do góry
Marlenatez masz schizy niezłe chyba kazda kobieta w ciąży tworzy projekcje...mnie tez czasem mecza takie mysli...a czasem jeszcze gorsze. Staram sie je odsunac...ale wracaja.
Vini miki ale cie dluuuugo nie bylo...ladne mebelki tez musze zreknac na strone Ikei.
Sylwka dzieki nie ma to jak grupa wsparcia
Andzia masz racje...lepiej nie czytac
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzisiaj wizyta u lekarza, może wreszcie się dowiem czy to chłopiec czy dziewuszka. Moja intuicja od samego początku podpowiada że będą jajka
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa