- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poprostu mi sie podoba , ale nie ma amortyzjacji wiec pewnie go nie kupie ;/
a jesli chodzi o cene to wiadomo , ze wiekszosc kieruje sie cena takie sa realia... ale czasami poprostu ktos nie chce wydac tyle i juz . mnie cena nie odstrasza az tak bardzo jesli chodzi o orbit baby , bo ma wszystko czego chce ale stokke to fakt brak amortyzacji male koleczka i taka cena nie odpowiednia do jakosci uzytkowania macie racje odpuszczam ten wynalazek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jezeli chodzi o wozek to ja tez juz sie robie glupia nie wiem co wybrac....
a co sadzicie o tym?
allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-bebetto-...012-i2674347028.html
ma niezle oceny i chyba calkiem fajnie wyglada...w rankingu stoi wyzej niz x-lander
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
No właśnie. Jednej podoba się taki drugiej zupełnie inny. Wszystkim nie dogodzisz. Ważne żeby się Tobie podobał.paula kazda z nas ma inne wymagania odnosnie wózka dla mnie nie musi byc duzy koszyk
Ja sama nie wiem czego chcę. Teraz tyle wózków, ze masakra. Ale mamy czas, mamy czas.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to jest wlasnie to , ze im wiecej ogladamy te wozki tym bardziej oglupiale jestesmy
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja sobie wpisalam "najlepsze wozki dzieciece" w google i patrze na opinie....a przy okazji na cene i wyglad...moze cos wybiore...jest tego cholernie duzo ale jeszcze mam czas na przegladanie
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Zrobiłam dziś jabłecznik z tego przepisu ninawkuchni.blogspot.com/2010/03/szarlot...kruchym-spodzie.html i polecam, jakby któraś miała ochotę
Jestem ostatnio takim słodyczożercą, że naprawdę...Jeszcze sobie kremówkę do niego ubiłam...ach...tylko te wstrętne kalorie:)
W ogóle rano wstaję i pierwsze co, to czekolada...
Co do kawy, to ja bardzo rzadko pijam, jak już to tylko rozpuszczalną z mlekiem i cukrem:) Także nie mam problemu, ale ogólnie tez czytałam jak Anoda, że w ciąży można spokojnie 2 dziennie.
Dziś mąż mi skroił nową sukienkę na XIVw, wierzchną,z tzw. diablimi oknami:) w pięknym czerwono-pomarańczowym kolorze, więc pewnie po powrocie z Gdańska biorę się za szycie. W listopadzie kolega w Gdańsku organizuje biesiadę, to będę miała coś nowego na wypasie:)
Jadzia odważna decyzja. Mam nadzieję, że nie będzie tak ciężko jak myślisz, mam nadzieję, że szybko minie i będziesz z Maleństwem z powrotem w Stanach.
Co do tych majtek, to one przecież z siatki, to czemu zabraniają w szpitalach?
Ja chcę rodzić w Szubinie, podobno lepiej niż w Bydgoszczy. Dobre warunki, oddział w tym roku remontowany i mają robić jakieś akcje, by zachęcać babki z regionu by tam rodziły. No i mają podobno certyfikat, że szpital przyjazny dziecku i rodzić po ludzku i pogotowie laktacyjne. Jest też szkoła rodzenia, ale obejmuje 4 dwugodzinne spotkania. A w innej miejscowości - w Nakle jest 8 spotkań i podana jest tematyka każdego. Jeszcze 2 miesiące do czasu kiedy się będzie można zapisać, może w Szubinie zwiększą ilość godzin, albo może można i tu i tu. Niewiem, ale wydaje mi się, że jak więcej godzin to lepiej przygotuje do oddychania i do wszystkiego co po porodzie.
Coś się Vini-Miki nie odzywa, czyżby się przy maszynie do szycia zasiedziała przez weekend?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ogolnie to powiem wam ze chce juz luty jakby ciaza nie mogla z 3 mce trwac
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
A ogólnie, to będzie mało miejsca, więc pewnie z mebli, to tylko łóżeczko się pojawi. Zależy jak się po remoncie, który niewiadomo kiedy zrobimy, urządzimy i czy kupimy dużą 3-drzwiowa szafę , a wywalimy resztę mebli.
Wózki to rzeczywiście temat rzeka, cały ogrom. Za jakiś czas tez zacznę się rozglądać jaki chcę i poszukam używanego:). Jedyne co mam to preferencje kolorystyczne:)
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marlena tak w Rzeszowie będę rodzić dokładnie to na Chopina bo tam ma dyżury moja prowadząca a szpital Wojewódzki znam na pamięć bo tam zawsze leżałam i tam rodziłam i byłam przyzwyczajona do tego szpitala i mają tam najlepszy oddział Neonatologiczny ale nie chce tam rodzić ze względu na tego padalca który mi pierwszą ciążę prowadził i zaniedbał. A co do pro-familii to faktycznie jest tam Francja elegancja nowe sale i w ogóle ale opinii nie ma najlepszych a przyjmują w pierwszej kolejności te pacjentki które chodzą tam prywatnie a jak akcja porodowa nie jest zbyt rozwinięta to odsyłają do innego, na personel też narzekają np koleżance koleżanki nie powiedzieli że nie wolno po zo wstawać no i była przez kilka dni sparaliżowana bo wstała a poza tym dzieci nie myją i nie każą przez 2 tygodnie myć ale czego to nie wiem. Więc nie polecam a też się zastanawiałam
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co sadzicie o wozku GRACO ?
www.ebay.com/itm/Graco-Deluxe-Stylus-Tra...&hash=item27c8567f33
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
jak samopoczucie?
ja włąsnie się obudziłam:) i czytam co tam naskrobałyście.
sylwka ja nawet się zastanawiałam nad profamilią, ale wczoraj też dowiedziałam się, że opieka lek. jest kiepska, że tam to jest taśmówka, przychodzą jakieś z obcych krajów na umówioną cc. więc odpada. Mój lekarz jest na rycerskiej. słyszałaś coś może o tym szpitalu? z góry dzięęki za odpowiedź
co do wózków, ja mam dwa typy:
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...ddeb3dd4f589d0152a3f ,
www.madar.siedlce.pl/pl/p/ED-RE-MA-Vecto...1-Standard-Line/2912
tylko szwagierka dała nam fotelik, więc kupimy 2 w 1 bez fotel.
Michasia, ja też myślę, że przez pierwsze pół roku bąbel będzie spał z nami a potem zobaczymy;P
gabille też mi się ciąża dłuży... i cały czas mi się wydaje, że taki malutki mam brzuszek
Dziewczyny macie już cosik na wyprawkę? kurcze jeszcze ok 4 miesiące.. To tak za dwa już trzeba mieć wszystko przygotowane..
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Ja też mam problem z wyborem wózka. Tyle tego że człowiek głupieje. Jadzia ja ostatnio oglądałam tego Greco tylko inny model, to nawet fajny bo lekki ale nie pamiętam jak z kołami. Co do pokoju dla malucha to jak na razie będzie z nami. Nie wyobrażam sobie nocnego wstawanie do Małego, tak będę miała go blisko siebie. Marlena Jedo podobno straszna tandeta, też myśleliśmy nad nim ale znajoma ma i podobno materiał jest lichy.