- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwka sliczne ubranka a jakie tanie.
A ja dalej niekupilam kocyka.nadal zastanawiam sie czy bialy czy czekoladowy mis.i juz mialam brac ten ciemniejszy bo to w sumie na zime koc,ale potem ogladalam wozki i kolorystycznie podoba mi sie wozek xlander move europe,a on ma taki odcien fioletowy i nie wiem czy brazowy kocyk pasuje.a do czerwonego wozka?znow myslalam o ciuszkach...mam bezowy kombinezon a drugi bialy i polarowe rozowy i zolty.jak dam bialy kocyk i dziecko w bialym kombinezonie to nie wiem czy zajasno niebedzie i ciemny wozek.ale nudze.hej dziewczynki ktore beda miec dziewczynki jaki kolor kocyka byscie wziely.Satinne Ty tez napisz jaki bys wizeila jakbys niemiala.
zielony jest ladny kocyk ale dla chlopca....dziecko w granatowym kombinezonie...granatowy wozek...dla chlopca super...
a ja chyba bede miec czerwowy wozek..bardz fioletowy..bardz ciemnoszary z rozowymi elementami....
dobra mam gdzies ten kocyk...pojde sobie jutro gdzies wozki poogladac...glowa mnie odrana boli...a popoludniu ide z synem do kulek na urodziny jego kolezanki...duszno mi jakos dzis...w nocy mnie biodra boalaly i sie budzilam...gardlo mi schlo...zatoki mialam przytkane,,,
a Wy jak dzisiaj?wyspane?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Sylwka śliczne ubranka, Kubuś wymiata .
Kasia to może wybierz biały kolor tego kocyka, bezpieczny kolor bo do wszystkiego pasuję ale znowu żeby szybko się nie brudził.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasia mnie tez cos siedzi w zatokach...i biodra bola...maluszek obudzil mnie w nocy kopniaczkami wiem, ze chyba nie bede miala dziewczynki ale gdybym miala to wybralabym bialy kocyk albo ecri. Tak tylko sie wypowiadam na ten temat. A tak wogole to wszystkie sa sliczne....ja dla mojego Hubiego zamowie jeszcze zielony bo jest cudny...ale mam za to problem z wozkiem licytowalam x-landera czerwonego ale mnie przebili...moze to i dobrze bo nie bylam przekonana. Nie wiem co wybrac...wiem,ze jeszcze troche czasu jest ale wolalabym byc przygotowana ze wszystkim biorac pod uwage,ze chyba bede sama. Dzien zapowiada sie sliczny...chyba skocze na jakis spacerek (a raczej potoczę się)
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia mi się najbardziej podoba ten biały kocyk
Ja w nocy o 3 budziłam się na siku.. dziś nawet się wyspałam fajnie, ale taka zmęczona byłam wczoraj i to chyba dlatego;) a dziś nogi mnie bolą.. chyba z wczoraj.. tak się wydaje, latałam wczoraj przy kuchni gotowałam sprzątałam i nie miałam kiedy odpocząć:*
miłego dnia:)
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Taki cieplejszy się wydaje:)
Marlena, Kasia i Aganobla (mam nadzieję, że nie pomyliłam), ale miałyście rację. Będę miała córeczkę.
Później jak się ogarnę po powrocie z Gdańska, to wstawię fotki. Waży 270g, niewiem jaka jest duża, bo była trochę zwinięta. Siedziała też w siadzie skrzyżnym i babka powiedziała, że nie będzie mierzyć. Na USG widać taką kropeczkę między nóżkami.
Z imieniem problem, bo na Jadwigę będą mówić Jadzia, choć Paweł powiedział, że to tak jak z Magdaleną, Madzia-Jadzia, Magda-Jagna. Więc dalej nie wiemy. Z nowych typów, to jeszcze Zosia, ale niby wybraliśmy, ale coś przekonana nie jestem. Jeszcze Ania, Hania, i coś jeszcze chodziło nam po głowie, ale zapomniałam...
Płaciłam 150zł, także Kasia szukaj dalej. Babka jak robiła zdjęcia to później przełączała na 3D, by tak było ładniej buźkę widać. Zrobiła zbliżenie ust-takie duże były-chyba za mężem:)
Robiła tez takie przejście na niebiesko-czerwono i sprawdzała przepływy, komory serca i naczynia duże. Choć powiedziała, że to 19 tydzień i że jeszcze trochę wcześnie na określenie naczyń dużych, ale tak długo się bawiła, aż zobaczyła, że wszystko ok. Dostałam 6 zdjęć, i opis taki dziwny z jakimiś tabelkami i %. Nic z niego nie kumam, ale jest:)
Dziewczyńskich ubranek jeszcze nie mam. Część dostane po kuzynce, ale ona ma dla noworodka część niebieskich, bo do porodu miał być chłopak, a wyszła dziewczynka. W listopadzie/grudniu wezmę od niej te ubranka i sobie przejrzę.
W gdańsku łaziłam po lumpach i nic ciekawego nie było. Jedynie sobie kupiłam 2 takie tuniko-sukienki na zimę. Stwierdziłam, że kupię sobie te getry (nie lubię określenia leginsy) ciążowe i będę chodzić w nich i takich sukienko-tunikach.
Satine to początek miesiąca, a Ty już mówisz, że więcej w tym miesiącu nie kupisz. Odważne postanowienie.
Widzę szał zakupowy na całego. Śliczne te wszystkie Wasze ubrania.
A z allegro to lepiej kupować więcej ubranek u jednego sprzedawcy, bo wtedy się za przesyłkę tyle nie dodaje.
Jadzia, a tak w ogóle, to nie radziłabym Ci od razu licytować, ale dodać sobie aukcje do obserwowanych i pod koniec trwania aukcji -jakieś ostatnie 3 minuty wejść i wtedy licytować, bo czasem dużo osób się czai, i tak to się tylko podbija cenę wcześniej. A korzystniej, gdy ktoś inny licytuje, nie widzi przebić i myśli, że wygra aukcję i wtedy lepiej zalicytować w ostatniej chwili. Najlepiej jak jest poniżej minuty.
Jadzia a opłaca Ci się kupować tu łóżeczko w Polsce. Kiedy po porodzie chcesz lecieć do męża? Podobno często na początku dziecko śpi z rodzicami, to może lepiej w Stanach kupić?
Vini-Miki Ty to naprawdę masz talent krawiecki. Pozazdrościć Fajnie, że tak sobie wymyślasz, szyjesz i masz dla Małej coś tak bardzo od siebie:)
Co do kołderek itd, to ja zamierzam mieć i kołderkę i śpiworek i jeszcze rożek do tego. Bo jestem zwolenniczka rożka. A śpiworki super sprawdziły się u naszych chrześniaków, dziecko ma miejsce na swobodne ruszanie nóżkami, a się nie odkrywa i w ogóle wygodnie.
Miłego weekendu.
Idę na śniadanko i później zakupy i rozpakować się z Gdańska.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia to zesmy sie niepomylily z ta dziewucha:))) gratulujemy coreczki w takim razie...szukam dalej tego usg...nie ma tanszych...nawet szukalam bez obcji 3d czy 4 d,wazne zeby te przeplywy pomierzyli...no ale ceny zaczynaja sie od 250...wklejaj foty jak dostalas:)))
powiedzcie mi jeszcze w jakich tyg robi sie to polowkowe?juz powinnam isc tak?
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka ale numer widac z daleka ,ze to duzy mezczyzna u mnie az tak nie bylo widac...sprzet tak nie odstawal...hihihi . Zamieszcze filmik z ostatniego badania na ktorym widac podobno "armate"
Kasia w Krakowie niestety sa ceny wyzsze za takie usg...ja tez pytalam to 250 zl wszedzie. Usg polowkowe robi sie od 20-22 tygodnia (tak mi powiedzial lekarz).
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Kasia brązowy bardzo ładny. Ja na połówkowe idę w środę będzie równo 21tc.
Chomiczka fajowe zdjęcie.
U mnie samopoczucie ok, w nocy też się budziłam kilka razy ale się wyspałam.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do kocyka...ja generalnie kocham biały kolor Ale widziałam super kocyk w kolorze miętowym z żabką i na niego bym się pokusiła gdyby nie to, że dostałam już 7 kocyków
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Chomiczka zdjęcie super:) widać pistolet że no:)
miłego dnia, idę pranie nastawię coś trzeba robić heh
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
same zobaczcie
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa