- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jade do entliczka...kolezanka zabiera mnie samochodem , wiec skorzystam i zrobie wieksze zakupy dla Hubiego
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Kasiu brązowy kocyk słodki, jeśli nie chcesz różowego.
Ja byłam wczoraj u gina i wzięłam L4 Już nie dałabym rady pracować. Bóle plecow, mdłości..
Często jak zjem coś ciężostrawnego to wymiotuję.. Czasami coś pobolewa. Lekarz powiedział, że pojedyncze skurcze/kłucia/bóle są normalne, bo macica się przygotowuje do porodu.
W piątek mam połówkowe..
Zastanawiam się nad cesarką na żądanie. Tyle się nasłuchałam o koszmarze porodu, że..
A to że koleżanka rodziła 20h i pękła jej kość ogonowa Inna, że gdyby nie umiała oddychać (szkoła rodzenia) to by jej dziecko było niedotlenione, bo była zmiana personelu i ja olewali.. Inna koleżanka chwaliła cesarkę.
Ciekawe jaki to koszt...
Zastanawiam się też czy do szkoly rodzenia iść, albo na jakieś zajęcia jogi dla ciężarnych.
Bo kondycję mam okropną..
Takie mam dylematy..
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia ładny jest biały ale raczej nie praktyczny bo szybko się brudzi ja bym ten brązowy wybrała
Michasia gratuluję zdrowej córy
Chomiczka świetna fota też mam taką z pierwszej ciąży
Jadzia no fakt widać że to chłopak
Ja miałam okropną noc nad ranem obudził mnie silny ból brzucha coś na kształt skurczów (pamiętam to uczucie z pierwszej ciąży, więc to było to) poszłam do łazienki bo mi się siku chciało po drodze wzięłam no-spę i asmag poleżałam z pół godziny i puściło. Ale przerażona byłam
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyspalam sie za wszystkie czasy,nic mnie nie bolalo,tylko raz o pierwszej na siku.
Michasia gratuluje córuni a ja dalej nie wiem czy chce wiedziec,mam czas do srody i polowkowe,u nas bedzie Gabrys a jesli dziewczynka to Michasia albo Hania.
kasia moja siostra robila polowkowe w 23 tyg i bylo ok,u mnie kosztuje 70zl a w Łodzi 400 robila kuzynka,ja juz tyle samo zaplacilam za prenatalne i wyszly pozytywnie wiec polowkowe robie u siebie,kocyk praktyczny do wozka i pasuje kolorystycznie ten czekoladowy,jak juz go dostaniesz to napisz czy taki cieply to tez kupie do wozka
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
A tak w ogóle w gazecie "Dziecko najlepsza inwestycja" (taka grubsza gazeta w formie katalogu, gdzie jest dużo rzeczy dla dzieci opisanych) w numerze 2/2012 natknęłam się na łóżeczko wielofunkcyjne, połączone z przodu z komódką i przewijakiem na niej, do tego z jednej strony są takie półeczki.No i jest szuflada. Niestety to jest w treści artykułu po prostu jako element kącika dla noworodka. Ale naprawdę mi się podoba. Jest tylko podpis -Sauthon. Muszę w necie poszukać czegoś takiego, ale to później.
Aaa...i jeszcze chciałam napisać, że ja kupiłam olejek i balsam na rozstępy z rosmanna z babydream, czy jakoś tak. w każdym razie koleżanka powiedziała, że one mają bardzo dobry skład i są tanie jak na te składniki. Niestety rzadko używam, bo brak mi zaparcia i systematyczności. Mąż mnie czasem masuje olejkiem, ale czasem jest mi zimno i chce spać, a nie być masowana:)
A w ogóle, to ja też wstaję kilka razy w nocy i zanim zasnę, to też jeszcze na 3 kropelki lecę kilka razy. A w Gdańsku jak się położyłam o 23 to do 6 spałam jak zabita. Wyspałam się szybciutko i wstawać nie musiałam. a w domu to co chwilę.
Sylwka mam nadzieję, że z Twoją córeczką będzie wszystko dobrze, współczuję Ci tego strachu, bo przez niego nie możesz się w pełni cieszyć ciążą. Mam nadzieję, że tym razem czekają Cię same radości macierzyństwa.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
image.ceneo.pl/data/products/7697687/f-s...z-funkcja-pokoju.jpg
znalazłam też na allegro, ale cena powala i jest brzydkie jak dla mnie image.ceneo.pl/data/products/7697687/f-s...z-funkcja-pokoju.jpg
a w gazecie jest dokładnie to, ale inne kolory www.ideesmaison.com/images/view/4668-chambre-bebe-Sauthon.jpg
ooo i tu już lepsza cena www.tosia.pl/sklep/product/p/1612/klups-kompakt.html
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W pon bede dzwonic na to usg polowkowe.ale nie tam gdzie bylam tylko do innej kliniki.koszt taki sam bo 250 a tu dostane film dvd i jakies fotki.wiec moze jak wreszcie na 100sie dowiem to i moze rozowy kocyk wezme pod uwage.narazie wygrywa ten brazowy.
Kurcze glowa mniee boli,gardlo drapie.ladnie na polu ale wieje niezle bo wrocilismy teraz ze spacerku.ide cos zjesc bo mega glodna jestem.
Michasia slodka dzidzia
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja mam takie pytanie z innej beczki co jest z Princess dawno jej nie było?
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do kocyka to jak nie rozowy to czekoladowy
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa