BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #441193 przez gabilee
madlen od niedzieli siedze sama tzn z tesciami , ale ile mozna ;/ moj n bd w pt ;/
jadzia ciebie to ja wgl podziwiam nie dalabym rady ;/ wolalabym byc sama , bo taka rozlaka wiele zmienia bała bym sie , ze sie rozwali wszystko , ale nie ze on cos zrobi czy mnie zdradzi poprostu ludzie sie zmieniaja jak maja swoje zycie razem, ale jednak osobno ... jak ty o znosisz kochana?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #441199 przez gabilee
Lucja mnie tez czasem boli w boku albo u dolu brzucha raz z lewej raz z prawej strony nie wime od czego , ale czasem jak mały sie przekreci to az sie skule , bo zaboli ;/

12 lata 3 miesiąc temu #441202 przez kasia123m
Lucja mnie tak klul jajnik raz caly dzien a na drugi nawet bolal.mowilam ginowi to mowil ze wciazy jajniki niebola ze pewnie dziecko gdzies tam wlazlo i wiezadla sie naciagaja i boli.bo klulo memntami a tak mocny bol w lewym jajniku.wiec moze dzidzia gdzzies uciska.
Mnie nadal glowa sciska.wrocilismy z urodzin.zaraz bede jadla hotdogi na kolacje.bulka parowka i pokrojona w kostke cebulka z pomidorem.mniam.
Zmeczona juz jestem.jutro chce gdzies wozki podjechac poogladac.

12 lata 3 miesiąc temu #441205 przez anoda89
Mi też gin powiedział że to macica a nie jajniki, czasami dzidzia nóżkę włoży i tak kuje.

12 lata 3 miesiąc temu #441211 przez jadziatopol
Madlen dzieki...staram sie doscignac moje marzenia :)
Gabilee oj ciezko....dajemy sobie tak rade od prawie 2 lat z przerwami kiedy sie widzimy ...ja tam jezdze raz na jakis czas (droga podroz). Nie jest latwo...mamy ciezkie chwile za soba i chwile nieporozumien....dobrze,ze jest skype ...rozmawiamy codziennie po 2-3 razy...on ma skypa w komorce i rozmawia ze mna z pracy...ale to nie jest to samo...a najgorsze jest rozwiazywanie konfliktow na odleglosc...jestesmy juz 9 lat ze soba i kochamy sie moze nawet bardziej niz na poczatku, ufamy sobie nawzajem...i jakos brniemy :( zyjemy chwilami kiedy sie spotykamy...tez obawialam sie ,ze rozlaka zmieni nas...ze po jakims czasie on bedzie mial swoje zycie a ja swoje zycie i swoje problemy....dlatego staramy sie laczyc przez skypa jak najczesciej i czasem wogole nie rozmawiamy -po prostu jestesmy obok siebie.Najgorsze jest to,ze nie wiem gdzie moj dom jest....mieszkam tam pol roku ..potem tu pol roku i nigdzie nie czuje sie bezpieczna...oboje juz jestesmy tym zmeczeni...a tym bardziej teraz kiedy spodziewamy sie maluszka tak bardzo chcielibysmy byc razem....ech...te pieniadze

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #441216 przez anet-a-1401
hej dziewczyny pochwale wam się moimi zdobyczami ubranka po 1zł za sztukę reszta po 6zł jestem bardzo zadowolona jedynie płaszczyk kosztował 14zł ale warto było go kupić a butki 10zł nowe

12 lata 3 miesiąc temu #441218 przez jadziatopol
Anet-a a masz zdjątka tych zdobyczy?

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #441222 przez Madlen
Jadzia Taka miłość jak z bajki.. Razem, a jednak osobno. Zawsze do siebie wracacie. Co tam kilometry. W końcu znajdziecie swoje miejsce.. :)

12 lata 3 miesiąc temu #441228 przez anet-a-1401
sa i zdjecia tylko miałam lekki problem z dodaniem ich :D
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #441232 przez gabilee
jadzia a czemu nie chcesz na stałe zamieszkać w stanach? czy warto tak zmieniac miejsce co pol roku? podziwiam , bo ja mam ten komfort , ze jak chce to wsiadam w auto i jade , a ty biedna masz swiadomosc , ze jednak ogranicza cie ocean ;/ ale jak jest milosc to wszystko sie da tak mysle , aby tylko dwie osoby czuly to samo i tak samo myslaly wtedy git wszystko bedzie :*

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #441234 przez [email protected]
jadzia wiem ze ciezko tak samej bo przechodzilam to samo,ja pracowalam za granica kilka lat a maz w Polsce,ostatni raz pojechalam we wrzesniu do swiat i mam nadzieje ze juz tak zostanie,juz mam dosyc,trzymam za was kciuki,a jak milo jest jak sie widzi meza po takiej rozłace :)

aneta ale ladne :) a to pierwsze to posciel czy kocyk?

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #441237 przez jadziatopol
Madlen :kiss: dzieki :) oj tak...zakochana jestem przewlekle i czasem to glupieje z tej milosci :silly: na razie wystarcza mi swiadomosc,ze ktos kocha mnie tak samo wariacko jak ja.... :lol: dluuugo szukalam az wreszcie znalazlam....na kazdego ktos czeka :) ale jak to sie mowi nie mozna miec wszystkiego....bo finansowo nam sie nie wiedzie...ale zawsze sobie mowie,ze zdrowie najwazniejsze i to co nas laczy :)
Aneta sliczne te ciuszki a plaszczyk szczegolnie :)
Aganobla to wiesz jak bywa zle i skrajnie cudownie kiedy jest sie razem :) ja zyje tylko tymi dobrymi chwilami i wiecznie odliczam czas ...ale teraz zaczynam skupiac sie na odliczaniu czasu do spotkania z Hubim :)
Gabilee chcialabym ale tylko legalnie...na razie to niemozliwe :( male komplikacje jezeli chodzi o papiery a dodatkowo problem z synem 15-letnim bo on nie za bardzo chce tam mieszkac...teraz jeszcze najprawdopodobniej sie zakochal...i nie wiem co bedzie.

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #441243 przez gabilee
a wlasnie jak to jest wiza jest tylko na 6mcy i wtedy 6mcy musisz byc w swoim ojczystym kraaju?
mam nadzieje ze nie mecze cie tymi pytaniami jak tak to przepraszam nie musisz odpowiadac :)

12 lata 3 miesiąc temu #441247 przez anet-a-1401
ten pierwszy to kocyk zdjęcia nie pokazują tego jakie są ładne

12 lata 3 miesiąc temu #441252 przez [email protected]
aneta bardzo ładne,ten kocyk sliczny,tez musze poszperac i moze cos wreszcie kupie

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka