- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Madlen, fajnie, że już na zwolnieniu jesteś. Ja chyba zacznę z powrotem na basen chodzić, bo kiedyś prawie co tydzień chodziłam.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
michasia a tobie gratki córeczki
kasiu ja bym wybrała ecru lub czekoladowy
a co do połówkowego to powiem wam , że mój gin powiedział mi , że nazwa połówkowe usg wzięła się ze Stanów , bo po 20 tc mozna określic więcej chorób , a tam można przerywać ciążę do 25 tc
więc mój bierze za "połówkowe" tyle co za normalną wizytę
ja byłam na usg i wszystko w porządku z synkiem i pochwale się wam : KRWIAK SIĘ WCHŁONĄŁ jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu od razu kamień z serca mi spadł
ależ u mnie jest dziś straszna pogoda ;/ ciagle pada, wieje i ponuro ;/
a jak wasze samopoczucie?
przepraszam , że nie wypowiadam się w każdej kwestii jaką poruszyłyscie , ale juz nie pamietam polowy ;/
princess my zakupiliśmy przedwczoraj bmw5 z 2005 roku ... bardzo jestesmy zadowoleni świetnie się prowadzi , a że braliśmy kredyt na remont to odrazu pomyślelismy , ze mozemy auto zmienic
jadzia twoj synek to ma armatke
madlen też zastanawialam sie nad joga dla ciezarnych , ale sama nie wiem i do szkoly rodzenia idziesz do przyszpitalnej czy jakiejś prywatnej albo przy przychodni?
sylwka kochana wcale sie nie dziwii bidulko , ze sie martwisz po przejsciach z pierwsza ciaza , wszystkie zle znaki przynosza straszne mysli ;/ ale musisz miec nadzieje i wierzyc , ze wszystko bedzie dobrze
michasia ja mam tez ciazowe super sa ale bierz o rozmiar mniejszy niz nosisz ja wzielam m tak jak zawsze nosze , a tu psikus zjezdzaja ;/ masakra musze kupic s ale mowie o tych z h&m wiec nie wime jak z ina firma
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.frani.pl/artykul/pokoj-dla-dziecka
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Michasia gratuluję córeczki
Kupiłam herbate z żurawiną, b. smaczna. I zdrowa. Sprobuje poszukać też suszoną. Kupiłam wczoraj od koleżanki łóżeczko turystyczne, fajna sprawa.
Ma też do odsprzedaia materac kokosowo-gryczany. Bładze w tym temacie. A Wy doświadczone mamusie jakie materace do łóżeczka polecacie
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyy dzisiaj bylam w sklepie dla dzieci,zeby zaopatrzyc sie w najniezbedniejsze rzeczy dla mnie i dla malucha...wydalam 400 zl!!! ale kupilam majtki poporodowe, wkladki,biustonosz do karmienia, wkladki po porodzie, pieluchy, mokre chusteczki, termometr, przybornik (szzoteczka do wlosow, nożyczki do paznokci ), do odciagania katarku, emulsje do kapieli EMOLIUM (koleznka mi polecila...kapie swoje dziecko juz rok w tej emulsji i nic wiecej nie trzeba-droga ale wydajna i nie trzeba kupowac mydla,szamponu,oliwki etc), sudocrem do pupki,waciki do przemywania , materaz gąbkowy. I przy okazji podgladnelam ceny tommee tippee w sklepie i wlasnie chce zamowic na allegro laktator, butelki, podgrzewacz i sterylizator. Czy ktoras z was ma juz laktator? co myslicie na temat laktatorow...reczny czy elektryczny. Na poczatku myslalam,ze tylko elektryczny (bo sie zrazilam 15 lat temu), ale kolezanka mi powiedziala,ze teraz robia super reczne i sie nie namecze...nie wiem sama...moze macie jakies doswiadczenie w tym temacie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia ja mam getry Branco i polecam,sa grubsze niz z H&M,kupilam w sklepie za 65zl,po praniu ok,nie rozciagnely sie,mozna pewnie kupic na alegro.Super wygodne sa tez sztrusy ze streczem z H&M maja panel na brzuch,kupilam na alegro uzywane za 40zl ale wygladaja jak nowe,w H&M 170zl
Madlen moje dziewczyny tzn.bratanica i siostrzenica maja materace kokosowe,trzeci taki materac jest u mojej mamy,wyglada jak nowy i bedzie dla mojej dzidzi
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee ciesz sie bardzo,ze wszystko w porzadku
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Michasia te getry mozna kupić w tym sklepie, o którym kiedys pisałysmy, sprzedawczyni mowiła mc temu, że po 35 zł są, można przymierzyć. www.brzusiowo.pl/
Co do basenu- też bym chciała, ale nie mam stroju na razie. Koleżanka mówiła mi, że jako ciężarna na basenie przyciągała spojrzenia i przestała chodzić.
Jadziatopol to zaszalałas z zakupami.
Słyszałam, że te elektryczne laktatory są rewelacyjne. Tu na forum chyba Kasia chwaliła firmy Medela.
Ja też się zastanawiam nad laktatorem, ale róznie to bywa z karmieniem i może sie nie przydać. Chyba sie wstrzymam z tym.