- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
allegro.pl/rozek-niemowlecy-rozki-becik-...iej-i2674158863.html
wydaje mi się, że fajne te rożki i nie drogie, kupiłam jeden zielony.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
www.2o2.pl/produkt,24864,lozeczko-z-funk...ka-140x70-klups.html
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja mam na uwadze tylko kolderke, spiworek zbędny zdecydowanie
A ja wlasnie bez spiworka sobie nie wyobrazam spania. Chlopaki od pierwszych dni w spiworkach i pod bawelnianymi lub welnianymi kocami spali, i tak do czasu, kiedy przenosilam ich do wiekszych lozeczek, nawet jak juz chodzili to mieli spiwory, dreptali w nich jak gejsze, nie sprawialo im to zadnej roznicy, a ja mialam zima czyste sumnienie, ze jak sie rozkopia spod kocy ( czy pozniej juz koldry) pozostana ciepli.
A moze i dlatego sobie nie wyobrazam zeby nie spali w spiworach, bo my nie grzejemy w sypialniach w nocy i srednia temp. zima to ok 16* tak na oko. Ale za to powietrze do oddychania calkiem inne. Na poczatku bede tez napewno uzywac termoforow, takie zeliwne termosy, ktore wypelniasz wrzatkiem, wsadzasz w "spiworek" ja zakrecalam jeszcze w reczniczek i wkladasz w nozki dziecka czy po bokach trzyma temp. nawet do 5 godzin. Sredniowieczny wynalazek a jaki praktyczny
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Madlen helo...dawno cie nie bylo ...wreszcie kobieto odpoczniesz sobie
No wystarczy już, choć ciężarne dłużej daja radę pracować. Ale medalu mi nie dadzą, zobaczyłam jak to jest w innym wydziale, nowe doświadczenia, inna ekipa. Jeszcze sie napracuję: nadgodziny, nocki, święta.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia ja bym chyba kupiła zwykłe i ewentualnie płozy dokupiła za względu na cenę i koleżanka ma takie i śliczne wygląda
Paula ja właśnie też cały czas porównuję tą ciążę z pierwszą do tego czytam jeszcze na necie i mam cholerne schizy. Zresztą po pierwszej ciąży i ja i mąż i rodzice mają schizy i jak tylko coś mnie boli to jest w domu nerwówka bo każdy się boi żeby znów to samo się nie powtórzyło
Łucja mi właśnie nic nie powiedziała tylko zakazała sexu ale w czwartek mam wizytę to się zapytam
Satine śliczne bodziaki
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
vini ale masz patenty .
sylwka teraz będzie dobrze, zobaczysz. Ciężko przegonić złe myśli wiem coś o tym bo i ja boje się powrotu do tego co było niedawno.
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja też śpiworków nie będę używać, wystarczy kołdra jak dla mnie .
vini ale masz patenty .
sylwka teraz będzie dobrze, zobaczysz. Ciężko przegonić złe myśli wiem coś o tym bo i ja boje się powrotu do tego co było niedawno.
To nie moje patenty, holenderskie standardy, podejrzewam, ze napewno nie z tej epoki
Pamietam jak urodzilam Vincenta...juz w domku bylismy, kiedy miala przyjsc polozna na wizyte z rana..no i przyszla i zlapala sie za glowe jak weszla do pokoju dziecka bylo cieplo, no moze nawet bardzo cieplo ( pozdziernik), bo ja oczywiscie nauczona "polskimi standardami" nie chcialam zeby maly mial zimno...pierwsze co zrobila to otworzyla na osciez okno no i tak powoli powoli zaczelam sie przestawiac, a dzisiaj nie wyobrazam sobie zebym mogla inaczej postepowac. W pokojach mamy cieplo w ciagu dnia, dla dzieciakow przed kapiela ogrzewalam extra pokoj, ale tylko na czas kapieli, kiedy zupelne golasy. Potowek nie mieli nigdy, przez spanie w spiworach, ewentualnie latem ( ale to juz z wiadomych powodow ) i u moich rodzicow zima, bo tam sie pali w piecu, a raczej hajcuje, ze mozna o polnocy w bikini paradowac, dla mnie to bez sensu..zima to zima. Nie raz powtarzalam ojcu zeby "palil"z glowa, ale bez skutku.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajna kurteczka i zasłony pierwsza klasa .
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz dawno chcialam sie zapytac jaki jest najlepszy balsam do ciala ? jeszcze nie zaczelam uzywac a juz chwile o nim mysle boje sie zwyklych balsamow moze macie jakies wypróbowane ?
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
zmieniam temat bo mam wrazenie, ze robi sie nieprzyjemny
juz dawno chcialam sie zapytac jaki jest najlepszy balsam do ciala ? jeszcze nie zaczelam uzywac a juz chwile o nim mysle boje sie zwyklych balsamow moze macie jakies wypróbowane ?
Ja polecam NIVEA Baby - taki niebieski z dozownikiem:) Jest dla dzieciaczków, ale ja używam do smarowania brzucha. Koleżanka, która ma 2 letniego syna bardzo sobie chwali. I jest niedrogi - ostatnio w Biedronce był po 14 zł. W droższych sklepach ok. 20 zł za 500 ml. Ale warto, bo jest wydajny.