- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Justyna, u mnie też brzuch już podskakuje, mąż jak kładzie rękę na brzuchu to czuje mocne kopnięcia A tak w ogóle to czemu się prawie nie udzielasz na forum?
Natalko, cieszę się, że poczułaś swojego szkraba Pensję dostaję w takim samym czasie jak zawsze tj. ostatniego dnia miesiąca. Dodam, że na zwolnieniu dostaję prawie 300 zł więcej. U Ciebie taka obsuwa, bo może teraz ZUS będzie i płacił i w innym terminie będziesz dostawać. Musiałabyś zadzwonić do księgowej u siebie w pracy. Mi na szczęście cały czas płaci pracodawca i wszystko jest po staremu. Powodzenia na wizycie
Sylwko, niezły ten koleś, ale pewnie odpowie karnie za niektóre wybryki
To już pewne, że będziecie mieli córeczkę?
Aganobla czekamy na wieści po wizycie
Jak się dziś czujecie? Ja średnio, katar mnie męczy, do tego ból głowy Za to na dworze jest ślicznie, od rana słoneczko i na szczęście już tak nie wieje jak wczoraj. Wczoraj to w ogóle była dziwna pogoda, raz jasno, raz ciemno, burza nawet była a potem wichura i deszcz, typowo angielska pogoda. Wczoraj od ok 13.00 Adaś cały czas mnie kopał, nawet na godzinę nie przestał. Zastanawiałam się, czy może coś zjadłam, co dało mu takiego powera Jak kładłam się spać o 23.00 to nadal harcował, rano się budzę, ten dalej to samo Ciekawe, czy zamierza kiedyś odpocząć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Idę się szykować na wizytę nie wiem w co się ubrać bo wieje u nas strasznie dzisiaj będę późno bo jadę jeszcze do teściowej na bigos
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja przed chwilą się dowiedziałam, że zmarła moja ciocia i tata mojego dobrego kolegi
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. i natalka 3mam kciuki za wizytę Ja też już czuję Bąbelka przez cały dzień- ostatnio jak jechałam autobusem to sprzedał mi kilka kopniaczków i samej do soiebie chciało mi się śmiać
Posprzątałam trochę, jeszcze naczynia pomyję i podłogi ale musiałam sobie zrobić przerwę. Od szwagierki dostałam pudła ciuszków do poprzenosiłam sobie je do 6mies. tu do sypialni, myślę że do tego czasu będzie spał z nami w pokoju. a potem może pójdę do pracy.. zobaczymy.
coś mnie gardło boli, wcinam miodzio i jakoś mi jakby przechodzi
miłego dnia:)
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess powiem Ci ze wielka metropolia to wcale nie plus w kupowaniu mieszkan.bo jak ja kupowalam mieszkanie to kupowal moj daleki kuzyn w radomiu.i on kupil 50m za 120tys.jak za darmo.a ja za moje 38 dalam 235tys.z kredytem tez latwo niebylo.najpierw do kredytu przystapili z nami moi rodzice ale nieudalo sie.bylismy zabiedni na rate 500zl.potem sprobowalismy poraz drugi z moim bratem na mniejsze mieszkanie.moj brat jest sam a ma na reke 1700wiec sie fukslo i dali.oczywiscie na tragicznych warunkach bo tylko 1 bank sie godzil i wogole nas bral pod uwage.a tak wogole to gdyby nie to ze zmarla babcia meza i tesciu sprzedal mieszkanie i dal po 100tys corce i synowi to zadnych szans bysmy niemieli.bo tak 125tys pozyczyl bank....splacimy 250 za 30lat.rata jest teraz 500 a za te kilka lat wzrosnie do 900.ja przez te lata niemoglam do pracy isc bo reh syna i w najblizszym czasie tez nie pojde.i to nie przez dzidziusia.ale jak juz rata bedzie musiala skoczyc to jakims cudem isc musze i to nawet wczesniej bo brata z kredytu wylaczyc musze bo moze sam kiedys z zona bedzie chcial kredyt wziasc.jak ja bralam kredyt w rodzinie to w kraku bylo 4800za metr a takich mieszkan bylo kilka bo normalnie metr jest ponad 5000.noi nowego kupic niemoglam bo nie mialabym kasy na wykonczenie niestety.
Dobra lece z dzieckiem do psyhologa
Dziewcyzny powodzenia na wizytach
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Wrócilam od rodzicow. Zaraz zabieram sie za czytanie tego co napisalyscie przez te 5 dni. Wyjazd minal troche nerwowo i ciesze sie ze juz jestem w domu.
Od wczoraj boli mmnie mocno brzuch. dobrze, że jutro wizyta bo sie martwie o malenstwo.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia, witaj z powrotem A gdzie podróżowałaś? I co za bóle zaczęły Cię męczyć?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziewczyny na chwilke tylko wpadam wrzucic obiecane fotki dzisiaj skonczylam malowac wiec voila . no i przyszedl dzis material, wiec najpierw zrobie obiad, a pozniej ( o ile mi sie jeszcze bedzie chcialo ) moze cos zaczne, tez pstryknelam foty, jak to na poczatku wyglada. Ta przerolbiona kolderka ( juz obszyta) i na to chce wlasciwa poszewke, ale calosc jakby rozlozyc powinna romb przypominac, i potem zapinasz najpierw ta dolna czesc, a na koniec skladasz boki jak w rozku no taki mam przynajmniej plan zobaczymy co z tego wyjdzie heheheh. noo, ale najpierw do garow, nie lubie
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Andzia ja tez jutro mam wizyte (polowkowe) i tez juz sie stresuje-tym bardziej ze Mala dzis malo aktywna
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vini sliczny ten pokoik...odrazu by sie chcialo wstawil lozeczko i mebleki i wniesc bobasa:)
andzia polez troszke...moze dzidzia wlazla gdzies i dlatego jej tak nieczujesz...ja tez tak mialam tydzien temu..dwa dni nieczulam i az sie poplakalam jak dziecko zaczelo kopac..a nerwy mialam juz niezle..i slodkie jadlam i kwasne i nic...bedzie dobrze
usrosl mi chyba troche brzuch przez dwa tyg?