BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #442906 przez Katriss
dziękuje dziewczyny za miłe słowa tez mam nadzieje ze już teraz będzie wszystko ok, staram się odpoczywać ale jak to w domu ciągle jest cos do roboty. Na szczecie mam wspaniałego męża który nawet zmywać mi zabrania bo suszarkę mamy wysoko a nie mogę rąk podnosić do góry i tez sexu kompletnie nic do końca ciąży. życie kobiety w ciąży jest ciężkie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #442912 przez Marlena1888
Satine Twój merc też fajny:) no i z wózkami będziemy miały spokój heh :D
ja pooglądałam filmik "Gdy miłość nie wystarczy" o początkach AA. Troszkę mnie zdemotywował, jeśli sobie pomyślę ile alkohol może wyrządzić zła.. ale grunt że końcówka pozytywna :)

teraz zaczynam oglądać "raz w życiu" daniell steel. Ugotowałam zupkę ogonówkę a teraz wcinam rodzynki heh;) grunt to nie mieć anemii;P

12 lata 3 miesiąc temu #442915 przez chomiczka
Satine prześliczny ten wózeczek i wygląda prawie jak nowy :) Jakbym miała dziewczynkę też bym taki kupiła :)

12 lata 3 miesiąc temu #442923 przez Satine0
Dzięki dziewczyny :) Wczoraj go znalazłam i od razu się w nim zakochałam :) Taki delikatny, dziewczęcy :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #442925 przez kasia123m
fajny ten baby marc i ten espiro tez.a czy ten espiro ma obracana spacerowke przod tyl?

a wiecie cos o tym wozku...jutro sie konczy... allegro.pl/wozek-maxi-cosi-mura-4-i2687736894.html
syn mi sie rozkaszlal...chyba go jutro nie dam do przedszkola...szkoda tylko ze do szpitala dzieciecego do psyholog jutro idzie...bo lepiej by bylo jakby posiedzial w domu caly dzien...

w komisie dzis ogladalam jumperx...i nie wiem czy to byl tako jumperx czy nie bo nigdzie niepisalo..tez niezle wygladal..za 600...ale moj maz nie chce tako...nie wiem dlaczego

Katriss trzymaj sie dziewczyno..odpoczywaj bedzie dobrze...z ta szyjka jest przerabane..nic sie nie czuje idzie sie na wizyte i nagle taka wiadomosc..ech

a taki wozio?
tablica.pl/oferta/wozek-espiro-vector-4-....html#cf277773;r:4;s :

12 lata 3 miesiąc temu #442934 przez anet-a-1401

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #442935 przez Satine0
Ten maxi cosi bardzo ładny :)

allegro.pl/wozek-mikado-boston-3-funkcyjny-i2697841670.html ten też super :) i cena jaka

12 lata 3 miesiąc temu #442944 przez Łucja123
Kasia123 - ja na ten vector byłam na początku napalona, ale okazało się, że ma bardzo nisko gondolę - tzn. w porównaniu do innych wózków... Ja mam prawie 1,80 wzrostu i niezbyt byłoby to wygodne. I wygląda też słabo przy wysokiej osobie. Ale gdyby nie to, to bym go wzięła:)

Aneta1401 - teraz grander jest właśnie moim typem - widziałam w sklepie, znam opinie i jest zaj....:) tylko mało jest używanych...

12 lata 3 miesiąc temu #442970 przez sylwka727
Mamuśki mam pytanie wiecie coś na temat tego wózka?

allegro.pl/wozek-polskiej-firmy-komeko-3...tan-i2679745703.html

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #442973 przez dominia
bylam dzisiaj po wyniki badan ktore mi przepisala lekarka rodzinna.. i co ? ANEMIA :( powiedziala, ze trzeba cos z tym robic bo dzidzius niedotleniony :( dobrze, ze w czwartek ide do gin jak mi nic nie przepisze to rodzinna kazala mi sie zglosic .. trzeba ukisic barszczyku fuj ciekawe czy to dobre, wazne zeby Synek byl zdrowy :)

12 lata 3 miesiąc temu #442974 przez słoneczko
witam dziewczyny,
MAM DO SPRZEDANIA PODUSZKĘ UŁATWIAJĄCĄ KARMIENIE PIERSIĄ I BUTELKĄ. PODUSZKA JEST NOWA NIE UZYWANA WOGÓLE!!
- OPTYMALNY, ERGONOMICZNY KSZTAŁT GWARANTUJE DZIECKU MAKSYMALNĄ WYGODĘ, JEDNOCZEŚNIE ODCIĄŻAJĄC PLECY MATKI, REDUKUJĄC NAPIĘCIE SZYI I KARKU

- ZDEJMOWANA POSZEWKA

- BEZPIECZNE WSPARCIE NIEMOWLĄT PODCZAS
LEŻENIA NA PLECACH
ZABAWY NA BRZUCHU
PIERWSZYCH PRÓB SAMODZIELNEGO SIEDZENIA

CENA JAKA MNIE INTERESUJE TO 30 ZŁ + 10 ZŁ PRZESYŁKA

JAKBY BYŁ KTOS ZAINTERESOWANY TO WYŚLE ZDJĘCIA NA E-,MAIL

12 lata 3 miesiąc temu #442975 przez słoneczko
witam dziewczyny mam do sprzedania ciuszki m.in body długie, body krotkie, spioszki, spodenki, sweterki, bluzeczki, komplety , czapeczki dla chlopca rozmiar od 56 do 62, ciuszki sa w idealnym stanie, niektóre wogole nie zakladalam małemu. Mam do sprzedania 2 mega paki w jednej jest 53szt a w drugiej jest 20 szt + 3 sliczne komplety. Niektóre ciuszki sa znanych firm typu 5-10-15, next, cocodrillo, smyk. Jakby był ktos zaintersowany to przesle na e-mail. Gratis daje do zestawu 1 kombinezon do chrztu, a do drugiego zestau wkladki laktacyjne tomme tipe 50 szt, karton tych wkladek jest nawet nie otwarty.
za 1-wszy zestaw chciałabym 40 zł + koszt przesyłki

za 2-gi zestaw chciałabym 30 zł + koszt przesyłki

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443015 przez gabilee
hej dziewczyny :)

katriss trzymaj sie kochana będzie dobrze TYLKO LEŻ I POPROSTU NIC , ALE TO NIC NIE RÓB !! a wszystko sie ulozy :*

a moze ten wozek wam sie spodoba :)
coletto.pl/wozek.php/marco_polo/60

a moj synus wkoncu daje znac o sobie , ze mieszka u mnie w brzuszku
dzis bylam z bratem po buty i kurtke i dla siebie tez upatrzylam fajny plaszczyk :)
a maly tak kopal szok super uczucie
a wczoraj bylam u cioci , ktora bardzo sie trzymala z moja kochana mama i podpytalam sie jak moja mama ciaze przechodzila to mowila ze tez na poczatku strasznie wymiotowala , chudla , a potem jak reka odjal dobrze wszystko :) aha i ze nas tez czula dopiero ok 21-22 tyg takze normalnie :)
o teraz tez ciagle bryka jak pisze do Was :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443017 przez gabilee
słoneczko a masz jakies fotki? bo tak w ciemno to ciezko zdecydowac

aha a co do wózkow to jade z moim n w sobote do tego sklepu bobowozki popatrzec , zobaczyc jak sie prowadza wozki i wgl
a moje typy to:
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=935 lub
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=3572
jak zobacze je na zywo w sklepie to wtedy zdecyduje , ale i tak kupie dopiero w styczniu wtedy pewnie troche ceny zejda , bo wejdzie kolekcja 2013 :P

12 lata 3 miesiąc temu #443025 przez Satine0
Moja mała też szaleje ;p

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka