BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443029 przez gabilee
satine swietne uczucie prawda? jestem w szoku , bo teraz dopiero dociera do mnie : o matko nosze dziecko w sobie :P
aha i ładniutki wózek zakupilas slodki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #443037 przez gabilee
a co do wozkow chicco to kiedy byly bardzo dobre teraz to sam plastik i chinszczyzna , rozmawialam z facetem od "wozkow" powiedzial , ze firma bardzo sie zepsula
no , ale moze wy dziewczyny na cos fajnego trafilyscie wiec moze on sie myli ...
ale ja bym sie bala kupic juz chicco jak ogladalam to jakosc do ceny ma sie nijak ;/

12 lata 3 miesiąc temu #443047 przez kasia123m
tamten maxi cosi co wam pokazywalam juz 1200...ale znalazlam inny..piekny brazowy..do tego rozowy kocyk kupic allegro.pl/wozek-maxi-cosi-mura-4-roasted-brown-i2689838977 .
.a jak bedzie chlopiec to kupie brazowy lub zielony...zamierzam go jutro licytowac..no chyba cena skoczy mega...

12 lata 3 miesiąc temu #443050 przez Satine0
Kasia coś link nie działa :(

Gabilee pewnie, że świetne :)

12 lata 3 miesiąc temu #443056 przez DOMI
Gabilee fajnie wygląda ten wózek ale dla mnie minusem jest utrudniony dostęp do kosza na zakupy - przez konstrukcję stelaża prawie nic tam nie wejdzie.

12 lata 3 miesiąc temu #443072 przez gabilee
a ten coletto sie dobrze prowadzi , bardzo lekki i fajnie zrobiony :) ogolnie oprocz spacerowki bardzo mi sie widzi :)

12 lata 3 miesiąc temu #443079 przez słoneczko
...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443080 przez [email protected]
kasia podoba mi sie mura i biore go pod uwage,musze zobaczyc go na zywo.

dominia na anemie sok z burakow a jak nie lubisz jak ja to z marchewka i jablkiem

12 lata 3 miesiąc temu #443085 przez kasia123m
allegro.pl/wozek-maxi-cosi-mura-4-roaste...own-i2689838977.html
kurde no piekny jest..nawet kolor super...

12 lata 3 miesiąc temu #443090 przez gabilee
kasia ten maxi cosi mura ładny :) i kolor super tak syfu nie widac jak dziecko pobrudzi :)

12 lata 3 miesiąc temu #443105 przez [email protected]
kasia super ten mura,kolor tez fajny

12 lata 3 miesiąc temu #443113 przez princess
Jadziu, ja jestem sekretarką medyczną w szpitalu w zakładzie karnym, pacjentami są tam osadzeni. Głównie zajmuję się obiegiem dokumentacji w całym dziale służby zdrowia, organizuję transporty medyczne, zajmuję się ich dietami, prośbami, ciągle współpracujemy z sądami i prokuraturami. Poza tym pomagam koleżance w Laboratorium i wykonuję badanie ogólne moczu i morfologię krwi. Bardzo lubię swoją pracę, muszę być w kontakcie z wieloma ludźmi, dużo chodzić, ciągle się coś dzieje. Podglądam koleżanki pielęgniarki (chodzi o ich pracę;)) i chętnie też poszłabym na pielęgniarstwo, ale to nie takie proste niestety. Mało zarabiam, i jeśli daliby mi awans to mogłabym pracować na tym stanowisku do emerytury ale niestety trzeba myśleć o sobie, powiększającej się rodzinie i planuję zmianę zawodu.

Co do kurtek to byłam wczoraj w H&M i C&A i niestety nic nie ma :( Znalazłam na allegro fajny płaszcz, w piątek mają mieć dostawę koloru, który chcę, więc poczekam parę dni i zamierzam zamówić.

Natalko, nie martw się brakiem ruchów, Twój maluch na pewno fika, ale tego nie czujesz :)

Katriss, współczuję Ci przejść, trzymam kciuki, żeby sytuacja się unormowała.

Dziś strasznie boli mnie lewe biodro :( Do tego męczy mnie wstrętny katar, na szczęście gardło już nie boli. Pisałyście o urządzaniu pokoiku, ja i M mamy zagwostkę, bo wynajmujemy 2-pokojowe mieszkanie i poważnie myślimy nad kupnem mieszkania, byliśmy wczoraj u doradcy kredytowego, okazało się, że rata wyniesie 1200 zł, do tego mąż straciłby 400 zł dodatku rozłąkowego. Dojdą jeszcze wydatki na dziecko. Nie wiem, czy podołamy finansowo. Z kolei mieszkanie, które wynajmujemy prosi się o remont i wymianę części mebli, ciekawe, czy właścicielka wyraziłaby na to wszystko zgodę i wyłożyłaby kasę. Teraz jesteśmy w kropce co robić. Z jednej strony wynajmujemy mieszkanie niedrogo, jest fajne, niemałe, a z drugiej strony płacić ciągle komuś.

12 lata 3 miesiąc temu #443132 przez gabilee
Princess tez sie zastanawialam nad wynajmem , ale jakbys zobaczyla ceny mieszkan u nas na wynajem to lepiej dolozyc 200 zl i placic kredyt zawsze na swoje , a nie komus dobrze to ujelas :) bo swoje zawsze mozesz wynajac jak nie bedzie was stac , a splacac sie bedzie :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443172 przez kasia123m
ja tak mialam...placilam ciotece za 48 metrow 900zl....jeden pokoj mialam olbrzymi a drugi maly...ogolnie mieszkanie ok tylko dwa lata temu zalao z dachu i grzyb byl w duzym pokoju...a teraz place 500rate i 360czynsz...i mam male bo 38 metrow ale tez dwa pokoje..syna jest wiekszy niz tam mial...moj duzy wiadomo ze mniejszy...ale w tamtym wielkim to moglam auto zaparkowac i dalej by miejsce bylo.W lecie straszny upal bo od dachu...w zimie chlodno i ogrzewanie tez kosztowalo.bardzo sie ciesze sie udalo wziasc kredyt,choc bralam w najgorszym banku na rynku i z najwiekszymi prowizjami itd..
wrzuce wam wczorajsze moje zakupy...koszt wszystkch 9,40
sukienka z elmo na roczek ale kolezanka mowila weeeez...schowasz....i wzielam...
.

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #443187 przez gabilee
kasiu słodkie :)
ja jakoś się nie moge przekonać do second handów

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka