BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #443195 przez słoneczko
dziewczyny wysle wam zdjecia ciuszków i poduszki, jesli któras z was byłaby zainteresowana to prosze napisac domnie wiadomosc prywatna
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #443197 przez justyna84
HEJ Sory ze tak z innej beczki ale porusza sie wam brzuszek jak dziciaki kopia od srodka? bo mi widac a mama mi powiedziala ze jak na ten tydzien to ja mam mocne ruchy i pewnie jestem o 2 tygodnie do przodu z ciaza bo üpierwsze dziecko tez tak urodzilam . No a pozatym to moja druga ciaza jestem ciekawa jak jest u was ? . Kurde jakos ostatnio nie mam czsu nawed poczytac o czym piszecie teraz ostatnie dni bylam w Polsce i ten czas tak szybko leci ze nawed nie nadazam sie za siebie ogladac ...

12 lata 3 miesiąc temu #443198 przez słoneczko
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #443199 przez słoneczko
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #443214 przez [email protected]
justyna moj brzuch podskakuje,widac jak małe wypina sie od kilku dni,maz juz widzial i jest w szoku ze to taka siła,w nocy nie spi i figluje a ja z dzidzia

12 lata 3 miesiąc temu #443254 przez justyna84
czyli wszystko jest tak jak powinno tylko ja juz dlugo mam widoczne ruchy alee kazda ma inaczej . Moja dzidzia w brzuchu w nocy spi jak zabita ani nie drgnie :P ale musi bys strasznie nisko bo mnie kopie na samym dole a uwielbia mnie kopac po pecharzu jak jestem na spacerze bo wtedy co chwila mi sie chce sikac :P , czasami to te ruchy sa strasznie mocne ;)

12 lata 3 miesiąc temu #443415 przez kasia123m
Hej dziewczynki jak tam?moj syn sie rozlozyla dzis mamy psyhologa w szpitalu.jutro reh musze odwolac,a szkoda bo to ostatnia i przerwa do stycznia bo nfz nie ma kasy.czytam odrana opinie na temat tego wozka ?maxi cosi mura noi pisza ze gondola super,jakos super ale spacerowka ma male waskie siedzisko.po drugie nie maja oslony na nozki ani spiworkow.mozna dokupic spiworek za 200 na allegro ale jest zawielki dla c9mies dziecka.dlatego pewnie ta kobieta wczoraj sprzedawala tamten rozowy.bo jak kupila go w grudniu to dziecko ma teraz tyle a tu spiworka brak.roczne dzieci natomiast siedza dotykajac glowa budki.niemieszcza sie.mamy pisza ze mala spacerowka.szkoda.sliczny ten brazowy co dzis sie konczy.a mialam go licytowac.

12 lata 3 miesiąc temu #443451 przez natalka
Cześć dziewczyny moje maleństwo wczoraj wieczorem delikatnie dało znać o sobie i teraz też (zjadałam dwa knopersy :laugh: ) dziękuje za wasze wsparcie jesteście wielkie :) :kiss:
Idę dzisiaj do lekarza.
A mam pytanie do mama na zwolnieniu/chorobowym czy pensję dostajecie w tym samym czasie jak przed pójściem na chorobowe/zwolnienie?
Przelew powinnam dostać w pon. a dziś środa i dalej nic, pytam z ciekawości bo zawsze może się coś przesunąć.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #443478 przez justyna84
Mi sie wydaje ze te 2-3 dni moze sie spuznic ale nei wiecej bo przelewem to raczej wyplata musi byc na czas bo wtedy jest kara z banku . Tak mi sie wydaje . Twoj pracodawca chyba cos sciemnia

12 lata 3 miesiąc temu #443508 przez michasia
Natalka u mnie w pracy pensję wypłacają do 10 każdego miesiąca, ale z reguły 5-7 mam na koncie. Także dostaję tak jak przed "chorobowym". Kiedyś czytałam, że jeśli pracodawca zatrudnia mniej niż ileś tam osób, to wtedy wypłaca ZUS i wtedy mogą być opóźnienia, a jak zatrudnia powyżej jakiejś tam liczby osób, to wypłaca pracodawca tak jak pozostałym pracownikom. A już osobno dostaje od ZUS-u np. w późniejszym terminie. Jakoś tak czytałam, musisz poszukać, a najlepiej zadzwonić do kadr.

12 lata 3 miesiąc temu #443534 przez natalka
Pracuję w dużej nawet b. dużej firmie i z tego co już zdążyłam się zapytać to wiem, że pensję będzie wypłacał mi pracodawca a potem dostanie zwrot z ZUS-u no i dzwoniłam do koleżanek i one też jeszcze nie dostały także narazie luz.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #443550 przez sylwka727
wczoraj trafiłam na coś takiego: lublin.com.pl/luzik/?p=5143 tak się ośmiałam że aż mnie brzuch bolał a mała zaczęła się wiercić :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #443558 przez [email protected]
Dzien dobry :) wyspałam sie i czuje sie ok a wy jak dzisiaj?
15.30 mamy połówkowe,pewnie bede sie stresowac

kasia widziałam film z maxi cosi mura,podoba mi sie ale spacerówka faktycznie mała,jak dziecko podrosnie to nawet na drzemke bedzie nie wygodny,juz go nie ogladam

12 lata 3 miesiąc temu #443580 przez natalka
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. tak mi się coś kojarzyło, że ktoś jeszcze idzie dzisiaj do lekarza ale nie pamiętałam kto ja mam na 14 i już się stresuję

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #443601 przez [email protected]
natalka ja przed samym wejsciem denerwuje sie i jak za długo trwa badanie albo lekarz za długo sie nie odzywa to juz mi sie roi w głowie ze cos nie tak,mimo wszystko mysle ze dzidzia jest zdrowa

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka