BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #445858 przez sylwka727
Madlen ja piorę i prasuję od razu jak kupię ale sądzę że przed porodem trzeba będzie jeszcze raz to zrobić

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #445859 przez Madlen
uuu to mi się nie chce chyba..

12 lata 3 miesiąc temu #445860 przez Satine0
Ja za pranie się wezmę poźniej żebym jakies zajęcie miała :D

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #445862 przez kasia123m
dzieki dziewczyny..:)))zaraz wrzoce fotke.wiek ciazowy mam 20tyg i 3 dni wiec sie pokrywa z suwaczkiem.a na gen w 12 tyg bylo troche do przodu.termin proodu wedlug usg niby pokrywa sie z miesiaczka wiec 27 luty.waga malej 368gram.HC to jest wymiar ciemienowy?to mamy 179mm...wiec prawie 18cm.praca serca 149...czyli cos w tym jest...ze niby u dziewczynek bije powyzej 140..z 4 d mam troszke niewyrazna fote...zaslaniala sie raczkami co chwilke..

princess sliczny tygrysek...gdzies go wychaczyla?

Madlen no na lumpach jeszcze niejestem ale sukienek i rozowych ciuszkow mam 70% z tego co kupilam heeh....kurde nadal ma takie nerwy ze jeszcze niedociera do mnie ze znam plec.heheh.cale szczescie ze zdrowa...

gdzie ta Anoda?

a teraz dowod na to ze jestem dziewczynka:)

Michasia slodkie ubranka.
ja od kilku dni szukam wozka...jak mi ten maxi cosi sie strasznie podobal tak kurde nic fajnego taniego znalesc niemoge...ten xlander move zadrogi a uzywanych narazie brak....wiec chyba kupie ten espiro...moglby byc espiro vector pro ale kurde ten fiolet za intensywny...roz nie wiem...

a dzis ano znalazlam drozszy troszke espiro gtx kolor taki

12 lata 3 miesiąc temu #445865 przez jadziatopol
Kasia ale masz sliczne zdjecia...gdzie robilas to usg??? przesliczne...hihihi
a z tym biciem serca to pierwsze slysze...to jeszcze jeden dowod na to ,ze moj chlopczyk powinien byc dziewczynka...ma bicie serca 152 :)

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #445866 przez Satine0
Moja mała tez ma powyżej 140 :)

12 lata 3 miesiąc temu #445867 przez dominia
Ojej :) to moj maluszek z biciem serduszka chyba tez powinien byc dziewczynka :p a juz 3 razy pod rzad ledwo wlacza sie usg i gin od razu mowi ze facecik :) wiec to chyba nie ma znaczenia :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #445870 przez kasia123m
robilam na ruczaju w sofimedzie..kurde ale sie nawklejalam tych wozkow....
moze rzeczywiscie z tym biciem serca to sciema.tak sobie mysle ze moze pod koniec roku ludzie zaczna wystawiac te xlandery move...bo to chyba tegoroczny model...tamten mial taki ladny stonowany kolor a nie intensywny...i do tego rozowy kocyk...a pokaze wam jeszcze xlandera...tylko uzywany moglabym kupic..na nowego mnie nie stac..

ten gtx ma podobny kolor jak cos? a wogole podoba wam sie taki kolor czy raczej nie

rozowy kocyk moge zamowic...hihihi :laugh: ale numer...chyba dociera do mnie ze core bede miec

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #445873 przez princess
Jadzia, ten płyn pachnie jak kosmetyki dla bobasów :) Wczoraj chciałam kupić szamponik i oliwkę Nivea dla Adasia, były w promocji, w składzie brak parabenów. Ale M nakrzyczał, że na kosmetyki za wcześnie i nie bierzemy. Teraz żałuję, więcej się go nie posłucham :)

Madlen ja teraz wyprałam, wyprasuję i niech już leży w szafeczce, niektóre ciuszki kupiłam w lumpie i mają woń ze sklepu, więc lepiej, że je przeprałam, w lutym najwyżej je jeszcze raz wrzucę do pralki, żeby były świeże :)

Kasiu, śliczna Twoja królewna Amelia :) Tygryska wyhaczyłam w Careffourze, za całe 8 zł :)

Dominia, bicie serduszka na pewno nie ma nic do płci :)

Jeszcze takiego bodziaka dorwałam:

Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #445875 przez Marlena1888
kasia co do trego wózka to szary tak średnio mi się podoba, ja zamówiłam espiro niebiesiutki taki żywy:) ale to jest kwestia gustu :)

śliczna córunia :) ale słodkie zdjęcia...
mój synek na ostatniej wizycie 136 uderzeń serduszka, a wcześniej zawsze miał powyżej 140;

Michasia ubranka słodkie, takie delikatne..
Ja ciuszki będę prała w grudniu/styczniu :)

jadziatopol już masz spakowaną torbę do szpitala? wow ? szybko:) może i ja się za to wezmę;P

Dziewczynki robię właśnie szarlotkę :) piecze się, wieczorem mamy mieć gości to myśle- a niech tam:) może akurat mi wyjdzie :D
trzeba wziąść się za sprzątanie, ale mi się nie chce....

:*

12 lata 3 miesiąc temu #445879 przez sylwka727
Kasia słodkie zdjęcia a co do koloru to fakt kwestia gustu ale ja uwielbiam różowy więc stawiam na róż

Marlena ale mi robicie smaka na tą szarlotkę a nigdzy nie robiłam i nie wiem czy mi wyjdzie

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 3 miesiąc temu #445883 przez dominia
kasia ten espiro gtx bardzo fajny i ma dobre opinie :) wezme go pod uwage przy wyborze wozeczka :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #445887 przez andzia_zg
kasia123m gratuluję córeczki :-) Fajowe fotki z usg :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #445890 przez kasia123m
Marlena niebieski sliczny....zielony sie mojemy mezowi podoba.a dla dziewczynki jaki byc wziela?fioletowy chyba za fioletowy.mysle o tym rozowym vector pro ewent tym purpurowm gtx.chcialabym je na zywo zoabzcyac.a Ty juz czekasz na ten wozek? To jak dotrze to napisz jak wrazenia.ja nie widzialam na zywo jeszcze zadnego espiro.jak mlody wyzdrowieje to musze gdzies podjechac do sklepu oblukac.

12 lata 3 miesiąc temu #445896 przez justyna84
kasia ja mialam ten wozek espiro gtx ,fajny jest bo material tez sie super pierze szybko schnie ale mi sie nei podobalo ze mial za waska gondole i w spacerowce oparcie mialo za nisko na pol lezaco a jak chcialam na siedzaco to bylo za bardzo tak to wozek jest super bez zastrzezen . W gondoli wozilam Oskarka 4 miesiace bo sie juz nie miescil

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka