BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #445950 przez andzia_zg
Anoda aż sie poryczałam po przeczytaniu Twojego posta.Nie wiem co powiedzieć. Brak słów. Przytulam Cie wirtualnie. Straszna tragedia. Trzymaj sie kochana. Jesteśmy z Tobą :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #445954 przez DOMI
Anoda, wiem, że w takiej sytuacji nie ma słów, które dają pocieszenie. Ciężko uwierzyć, że ból kiedyś będzie mniej nieznośny. Twój Aniołek zawsze będzie przy Tobie tak jak moje Aniołki są przy mnie.

12 lata 3 miesiąc temu #445982 przez chomiczka
Straszna wiadomość, bardzo bardzo mi przykro. Trudno cokolwiek powiedzieć w takiej sytuacji. Taka wielka tragedia :( Trzymaj się, na pewno wszystko się jakoś ułoży. Trzymam kciuki!!

12 lata 3 miesiąc temu #445989 przez Madlen
Przy takim nieszczęściu inne problemy przestały mieć znaczenie i są drobiazgiem...

12 lata 3 miesiąc temu #446008 przez anuska0987
Anoda przykro mi bardzo jest ja już płacze

12 lata 3 miesiąc temu #446109 przez anoda89
Dziękuję za słowa wsparcia. Robimy pogrzeb ale bez mszy w kościele bo podobno ksiądz się nie zgodzi. Ciężko mi pisać, chciałabym już starać się o kolejnego maluszka to może ból byłby mniejszy ale trzeba odczekać rok. Żałuję że nie ucałowałam Marcelka na pożegnania, nie wiem dlaczego tego nie zrobiłam. Pamiętam tylko że był śliczny i miał taką ładną kształtną główkę. Nie wiem jak sobie poradzę. Nie potrafię funkcjonować, cały czas ryczę i wyobrażam sobie jak to by było gdyby był z nami, jak tulę go do piersi, głaszczę. Nie smucę już was. Będę wads odwiedzać i czekać na waszę maluszki.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #446114 przez sylka
Anoda bardzo mi przykro. Przyjmij wyrazy współczucia. Co do pogrzebu to ksiądz nie może Wam go odmówić i maluszkowi tak samo on się należy. Czemu miałby wam odmówić w końcu to małe dziecko przedwcześnie urodzone.
Z tego co wiem takie pogrzeby u mnie się odbywają. Na cmentrzu jest nawet pomnik w któym chowane są maluszki poronione nie odebrane przez rodziców którzy nie wiedzą że moga to robić. I 2 razy w roku jest msza i taki pochówek organizowany.

12 lata 3 miesiąc temu #446171 przez Marlena1888
Anoda coś strasznego, jak to się mogło stać... bardzo Ci współczuję.. żadne słowa nie przywrócą życia dla Marcelka.. 3mam kciuki za Ciebie, żebyś się podniosła.. :**

12 lata 3 miesiąc temu #446209 przez vini-miki
Anoda, brakuje slow zeby cokolwiek sensownego powiedziec w obliczu takiej tragedii. Wspolczuje Wam strasznie strasznie :( Trzymajcie sie dzielnie i wspierajcie.

12 lata 3 miesiąc temu #446234 przez gabilee
Anoda tak mi strasznie przykro, aż się popłakałam jesteśmy z Tobą trzymaj się kochana :*:* tule cię bardzo :*:*:* nie moge w to uwierzyć...

12 lata 3 miesiąc temu #446243 przez kasia123m
Forum zamarlo ale po takiej wiadomosci to chyba kazda z nas od wczoraj chodzi otepiala.nie da sie o tym niemyslec.nawet na chwile.myslalam sobie kilka dni temu ze na tym etapie ciazy nasze dzieci sa juz bezpieczne.widac bardzo sie mylilam.modle sie za malego Aniolka Marcelka,napewno jest teraz najladniejszym Aniolkiem w calym niebie.:(

12 lata 3 miesiąc temu #446252 przez chomiczka
Kasia ja też tak myślałam i cieszyłam się że ten niepewny okres się skończył, a tu tak naprawdę w każdej chwili może coś się stać :( Trudno teraz o tym nie myśleć ;/ Wielka tragedia :(

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #446268 przez [email protected]
Mysle o Ani...nie mogłam spac w nocy,do dupy,sory ale nie znajduje słów,mysle dlaczego i nie ma odpowiedzi...smutno

12 lata 3 miesiąc temu #446273 przez buziaczek18
Anoda trzymaj się ciepło,nie wiem co mam napisać strasznie mi przykro siedzę i wyję łzy same spływają mi po policzkach ,przytulam was mocno nie mogę sobie wyobrazić takiej tragedi ,a przecież wydawało nam się że już jestesmy tak daleko,będę sie modlić za Marcelka,choć ciągle pytam dlaczego ,od bólu brzucha poprostu w to nie mogę uwierzyć .Ja już jestem w domku walczę z cisnieniem byłam z nowu w szpitalu miałam cisnienie 170 nq 100 ,ale to w tej chwili nie ważne w obliczu tej tragedi.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #446362 przez Madlen
Ja również myślałam, że na tym etapie wszystkie bezpiecznie donosimy ciąże. Nie może mi dać spokoju pytanie jaka była przyczyna tej tragedii. ?!
Anoda musiała dużo leżeć w ciąży, znosiła to dzielnie, potem wszystko było dobrze i nagle tak serduszko przestało bić?...
W ostatniej wiadomości kilka dni temu skarżyła się na ból w pachwinie.. Lekarz chyba powiedział co spowodowało śmierć Marcelka?..

Buziaczek i Gabilee dawno Was nie bylo. Martwie się jak się nie odzywacie, bo znów jakaś tragiczna wiadomość...... Gabilee co się działo?

Buziaczek Co się stało, że byłaś w szpitalu ??!! Co z tym ciśnieniem?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka