BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #395734 przez maracana
Gabilee - ja tez w przesady nie wierze. Uwazam, ze zakupy wyprawkowe nie maja zadnego zwiazku z przebiegiem ciazy. No moze tylko taki, ze mamusie te zakupy ogormnie beda cieszyly i ta radosc mega korzystnie wplynie na dzidziusia :)

My dla Amelki kupilismy wozeczek, ktory nam sie mazyl. A ze wybralismy neutralny kolor, teraz nawet jesli bedzie chlopiec to i tak nam posluzy. Mam nadzieje, ze nie bede zmuszona do kupienia podwojnego wozeczka, bo ten ktory mam kocham nad zycie i nie wyobrazam sobie korzystania z zadnego innego hehe... :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #395736 przez Satine0
A jaki masz wózeczek?? :P Mi sie tyle podoba , że nie mogę sie zdecydować :P

12 lata 5 miesiąc temu #395737 przez gabilee
a to fajnie bez burzy :P
ja planuję ślub jak urodzę odrazu z chrztem :D mysle ze to dobre rozwiązanie ale co z tego wyjdzie to sie zobaczy w czasie :p

12 lata 5 miesiąc temu #395739 przez gabilee
a jaki model masz? mi się podobają nowoczesne wybrałam kilka ale sa takie drogiee że moj m sie krzywi :P

12 lata 5 miesiąc temu #395743 przez gabilee
podoba mi się Stokke ale podobno nie jest az taki praktyczny tylko straszna cene ma ;/
albo bugaboo coś tam i JOOLZ DAY

12 lata 5 miesiąc temu #395744 przez Satine0
allegro.pl/nowy-wozek-coral-3w1-gondola-...lik-i2380872519.html

mi się podoba taki:P i nawet ten kolor co jest na głównym zdjęciu

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395745 przez maracana
My mamy Stokke xplory... Zaznaczam, ze mieszkam w miescie. Korzystam z komunikacji miejskiej, chodze na spacerki po chodnikach i robie zakupy w supermarketach lub centrach chandlowych. I wozek sprawdza sie niesamowicie! Mieszczuchom goraco polecam! :)

Prawda, ze jest bardzo drogi, ale ja po 15 miesiacach uzytkowania go nie zaluje nawet jednego wydanego grosza. Jeszcze mi sie nie zdazylo, zebym po powrocie ze spaceru czy zakupow miala najmniejsze watpliwosci co do tego wozka.

12 lata 5 miesiąc temu #395747 przez gabilee
ładny ten kolor satine0
ja zakochałam sie w tym stokke a ile on u was kosztuje?
bo tu ponad 4 tys

12 lata 5 miesiąc temu #395748 przez gabilee
podobno jest mało miejsca w tym stokke jak na zime a powiedz mi maracana czy tam nosidełko jest w cenie czy to wszystko trzeba tam osobno bo cena i tak jest wysoka a jak mam wszystko kupowac z osobna to mnie to przeraza..

12 lata 5 miesiąc temu #395750 przez gabilee
satine0 ja bym sie nie zastanawiała jak ci sie podoba to taki kup kolor jest idealny

12 lata 5 miesiąc temu #395753 przez Satine0
Pewnie taki kupię :P uniwersalny jest. W razie co będzie niebieski albo różowy kocyk i tyle :P

12 lata 5 miesiąc temu #395755 przez gabilee
a powiedz maracana jeszcze czy rzeczywiście jest ciezko jezdzic po terenie jak trawa i wgl?

12 lata 5 miesiąc temu #395758 przez anuska0987
Satine0 super wózek wybrałas ja tez taki sam super jest jesli ktos mieszka nie daleko Czestochowy tam sa ceny względne podam wam strone można dostać upust www.adbor.pl/19,ARTE-3x3-ALU

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395759 przez maracana
My kupilismy Stokke z gondola i tym siedziskiem co za spacerowke sluzy. W komplecie byly jeszcze folia przeciwdeszczowa na gondole i druga na spacerowke, torba na zakupy i moskitiera - jedna na gondole, druga na spacerowke. Dalismy 635f.

Jesli chodzi o wielkosc gondoli to prawda, ze nie jest duza. Ale...Amelka urodzila sie w marcu i w kombinezonie spokojnie sie miescila. I jeszcze kocyk wchodzil. Na spacerowke przesiedlismy sie jak miala 6 miesiecy. Fakt, ze moja coreczka raczej do duzych nie nalezy. Urodzila sie 3100. Wiec chyba normalnie.

Po trawie i piaszczystych drogach ja nie mam najmniejszych klopotow przejechac :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka