- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
Może i macie racje z tą karuzelą, ale chciałam wybrać coś, co będzie do 100 zł a i tak będziemy musieli kupić.
O pampery nie poproszę, bo sama powiedziała, że to żadna frajda dla niej kupować pampersy. Może faktycznie zestaw kosmetyków? Jakie polecacie? Podobno nivea baby jest bardzo dobre.
Pościel wybrałam sobie drogą, łóżeczko i wózek też więc nie mogę takich prezentów chcieć (od niej właśnie). NO i muszę zostawić coś mojej mamie, bo powiedziała, że chce wnukowi kupić parę rzeczy...
A co do seksu - od początku ciąży my NIC. Mnie się na początku chciało, ale mojemu nie, a teraz ani mnie ani jemu... Trochę szkoda, tęsknię za tym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Wszystkie macie cudne brzucholki
Jeśli chodzi o sex to u nas rzadko się to zdarza ale jest
Nudzę się...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Jejciu dziewczyny jakie Wy już macie fajne brzuchalki Mój to jeszcze maluszek.
Jesli chodiz o płyn do higieny intymnej to też rozważam żeby zmienić, bo do tej pory używałam albo Lactacyd albo AA ale ostatnio po myciu coś mnie poszczypuje więc musze zmienić.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do przytulanek to jak mąż pracuje na miejscu to tak co 2 dni a jak na delegacje jedzie to tylko weekend wykorzystujemy
Mnie też coś tak ostatnio piecze i polecam ten clotrimazolum jak dla mnie jest świetny wczoraj kupiłam i dziś już prawie nie piecze. A Ziaji używam od lat tylko nie tej z kwasem mlekowym i nigdy mnie nie łapała żadna infekcja tylko w ciąży jestem taka "wrażliwa"
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sex w ciąży jest wskazany jeśli ktos nie ma zagrożonej ciązy bo to są przyjemne skurcze dla kobietki jak i dla dziecka i tez przy tym ćwiczy tam wszystko do porodu
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
albo mate do zabawy albo spiworek do wozka czy maxi cosi, albo miekki rozek co bedzie pozniej robil za kocyk
albo zestaw butelek:)
a jak tam marudzi to niech wypasione ubranko kupi i tyle
no a z ta karuzela to w sumie moglaby tez, czemu nie, tyle, ze musialabys sie okreslic juz dokladniej zeby takie a nie inne parametry spelniala glosnosc i rodzaj muzyki, bo o to najbardziej chodzi
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pisałyscie o lokalizacji łożyska,u mnie tez przednia sciana a synek tak daje czasem ze jestem w szoku,wczoraj podskoczyła mi reka na brzuchu az sie wystraszyłam,moja mama jak dotyka też ja kopie,maz sie smieje jak mi sie rusza brzuch,uwielbiam to
vini-miki 100 lat,pieknie wygladasz ja tez kiedys kupiłam leżaczek fischera za 100zł dla bratanicy a teraz bedzie dla synka
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
vini sto lat i wszystkiego najmilszego:) wyglądasz na 20 a ciąża Ci służy
kasia mnie też piecze tam na dole tak samo nie regularnie jak Ciebie, i żaden płyn nie działa.. i wkońcu tylko wodą się podmywam.. no nie wiem co z tym zrobić.
łucja może faktycznie zestaw kosmetyków byłby lepszy bo to i tak musisz kupić i tak, ooo albo leżaczek supppeeer:)oo albo mata edukacyjna super pomysł
co do seksu w ciąży to mój M nie ma oporów:) tak na weekendzie najchętniej to robimy:)
miłego dnia!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
clotrimazolum spokojnie mozna uzywac w ciazy, gin mi nawet polecil
Łucja Vini podała Ci bardzo dobre pomysly
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Vini Wszystkiego Najlepszego . Super mamuśka z Ciebie.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak sie nazywa dokladnie ten plyn ziajki?ja od tamtego porodu uzywam szarego mydla i infekcji prawie zadnych a teraz ewidentnie od soboty cos mnie piecze.moze to po spotkaniu z panem gumka bo odkad nam gin pozwolilw 15tyg to niepozwalma wchodzic bez bo sie boje ze sperma wywola skurcze dodatkowe.tak czy siak mnie piecze i chyba podejde dzis do lekarza.on jest wieczorem tak dla swietego spokoju niech mi cos da.
Co do prezentu to ja bym sobie zazyczyla lezaczeek fisher price..w smyku drogo bo az 200 ale na allegro chyba taniej.taki z muzyczkami i wibracjami.fajna rzecz.
Ja bylam na lumpach rano i kupilam czapke na zie hello kitty za 5zl i pozytywke w ktorej ruszaja sie zwierzatka za 6.alle czapa bardzo ladna:)
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
i wiecie co? za nic nie chcialabym miec znowu 20 lat , no chyba ze z takim bagazem doswiadczen i "glowa" jak teraz
moje chlopaki zaczeli dzis tygodniowe wakacje jesienne Lo Boze jaki harmider od rana, masakra, no i Vini juz stoi nad glowa, bo dzis ma dozwolone granie na komputerze cwaniak maly
A ja bede dalej prasowala
Kasia
ZIAJA "INTIMA"
kremowy plyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym
w bialej, podluznej, okraglej butelce z dozownikiem
Sylwia, ja na codzien tez nigdy infekcji nie mialam, tylko i wylacznie w ciazy cos zaswedzi i zapiecze, "po" jak reka odjal
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa