- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee, odzywaj się częściej
Mój M też się boi, ale jakbym bardzo nalegała to by wymiękł, jednak ja też mam obawy a nic na siłę robić nie chcę
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do seksu to mój mąż nie ma z tym problemów Wręcz przeciwnie...czasami mi go szkoda bo on coś zaczyna a mi się wogóle nie chce... i jakoś chyba wolę w tym momencie pieszczoty hmm...
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
justynka i jadzia no na seks z moim n nigdy nie moglam narzekac
przed ciaza codziennie sie kochalismy jak bylismy razem ale wiadomo czasami nie dalo rady codziennie a podzas ciazy sie nie boje zwlaszcza , ze teraz krwiak zniknal ...
justynka ja sie zastanawialam jak to wlasnie bedzie z tym spaniem jak synus sie urodzi , ale ciesze sie ze moj n uwielbia dzieci i mysle ze bedzie lepszym ojcem niz ja matka
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wlasciwie to powiem ci , ze takie oczyszczenie atmosfery bardzo pomoglo po naszej ostatniej wymianie zdan , bo teraz to chaialabym ci poznac na zywo
ogolnie to ciekawe czy kiedys sie spotkamy wszystkie ?
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
włąśnie może zrobimy zlot mamusiek jak urodzimy wszystkie , o ile wszystkim bedzie pasowało
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
chcialabym dziewczynke ale wiem ze bede miala syna bo tak czuje
princess ja jestem na bajerach
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sliczne macie brzuszki dziewczyny
Jadzia no no mlodziutko wygladasz, sliczna z ciebie kobitka
Justyna, smiesznie napisalas, ze maz pojdzie na kurs to bedzie umial jezyk Nie ujmujac nic nikomu, z zadnej bron Boze zlosliwosci nie pisze, ale to nie idzie tak latwo i zeby sobie pogadac swobodnie to potrzebne lata "lajtowej" nauki, albo krocej ale wtedy juz ostro jedziesz z wkuwaniem i praktyka wsrod ludzi, bez stekania i olewania tematu.
Mojej kolezance maz ostatnio zafundowal kurs holenderskiego za 4 tys. euro, trwal 3-4 tygodnie..no i jaki efekt? minimalna poprawa, naprawde nie wystarczy odbebnic kursu, zeby sie nauczyc obcego jezyka. Zycze wam wytrwalosci w nauce
Ja nigdy nie bylam w szpitalu w Polsce, wszystko co zwiazane z ciaza - przechodzilam tutaj, no i mam odwrotnie, nie wyobrazam sobie, zebym mogla urodzic w Polsce, bo tam nie znam "nic", nie pojedziemy w tym roku na swieta ( jak co rok) bo sie boje, ze cos by sie moglo przytrafic a bylabym tak daleko od domu.
Ech tam, za dlugo nie pisalam, i teraz tyle stron do nadrobienia, ze zapomnialam juz co kto pisal
Przytulanki hehe, to pamietam , no to sie wypowiem : W zadnej ciazy nie przepadalam, a w tej to juz calkiem seks moglby dla mnie nie istniec. Nie wglebiam sie jakie czynniki na to wplywaja, ale zmieniam sie o 180* w ciazy w tym temacie. Mezulek troche cierpi, no ale tak calkiem tez o nim nie zapominam gabilee tak srednio co 2 dni a my tak srednio co 2 tygodnie hehe + jakas niespodziewanka od czasu do czasu
A ja mam dzisiaj urodzinki 30-te wstawie fotke z tortem i brzuchola
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Seks miałam na pierwszej wizycie powiedziane, by uważać. To tak raz w tygodniu. Później nic już babka nie mówiła. Mąż to by chyba codziennie chciał, nie ma obaw, ale ja tak raz na 2-3 dni. Chciałabym tak codziennie, ale jakoś nie umiem...
Ale z Was laski dziewczyny. Jadzia też sobie Ciebie inaczej wyobrażałam, normalnie ponad 10lat młodziej wyglądasz i dobrze Ci w jasnych włosach.
Princess rzeczywiście jak siedzisz brzuszek dużo większy.
Ja byłam z chrześniakami w sobotę na spacerze, to też wklejam fotkę.
Vini wszystkiego najlepszego! Też młodziutko wyglądasz jak na mamę takich chłopaków:)Ciąża służy, uśmiechnięta i rozpromieniona. No i brzuszek fajny, choć jak kiedyś wstawiałaś fotkę brzuszka, to mi się większy wydał niż teraz, kwestia ubrania.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu, jeśli Cie piecze to może być cewka i Clortimazolum niewiele tu pomoże... Ja kiedyś tam używałam Clotrimazolum ale nie działało na mnie.
Vini, wszystkiego najlepszego Okrągła rocznica Tak w ogóle to jesteś b. ładna i wyglądasz na co najwyżej 20 lat
Michasia, ja stosuję ten sam płyn z Ziaji i jest spoko.
Ja zaraz wyruszam z M na maraton po sklepach ciążowych w Olsztynie, mam wielką nadzieję na zakup kurtki zimowej. Do popołudnia
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vini wszystkiego najlepszego z okazji okrągłych urodzinek To teraz masz 18 lat i 12 lat doświadczenia
Co do sexu w ciąży, ja niestety mam zakaz od początku Także ostatni raz to mieliśmy chyba przy poczęciu
No ale jak trzeba to wytrzymamy
Dziś bardzo pochmurno, mgła nie odpuszcza. Nie chce się wychodzić z domu. Oswajam się z podawaniem sobie insuliny, nie jest to ani łatwe ani przyjemne. No ale jeszcze 3 miesiące z haczykiem...muszę wytrzymać.
Miłego dnia.
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa