BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #450927 przez Paulaaa
Hej dziewczyny :)

My na turnusie od czwartku. Oliwia dzielnie znosi ćwiczenia. Wstaje o 7 rano i od razu chce pędzić na konia (hipoterapia) :)

Ja już nie wyrabiam. Wszyscy chcą dotykać brzucha. W Piątek jeszcze dobrze nie weszłam na sale a już pytania czy Oliwia będzie miała rodzeństwo. Nic mi nie pozwalają robić. Nawet głupiej piłki do ćwiczeń nie mogę przynieść.
Mała szaleje w brzuchu codziennie. :)

Tak w ogóle to czytam Was na bieżąco ale nie mam czasu na pisanie. Może w Niedziele skrobnę coś więcej.

Trzymajcie się. :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #450928 przez jadziatopol
Chomiczka ja tez nie mialam toxo i tez sie martwilam do tego stopnia,ze kota oddalam tesciowej. Ale tez slyszalam ,ze nie tak latwo sie zarazic...tak wiec spokojnie :)
Paulaa bawcie sie dobrze na turnusie :) hipoterapia extra :) dobrze,ze Oliwia chetnie jezdzi na koniu :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #450929 przez justyna84
Jadziatopol tez mi juz niewygodnie z brzuszkiem dzisiaj nie umialam wysiedziec na tylku .

Zas sie dowiedzialam ze mam wielki brzuch jak mnie to wkurza ,jakk patrze na was to macie takie same a pozatym brzuszek ciazowy doopasowuje sie do budowy ciala co nei?.
Jadziatopol czy mozna wiedziac ile masz latek ?

12 lata 2 miesiąc temu #450930 przez dominia
Ja tez mialam toxo i dowiedzialam sie o tym jak zrobilam badania juz w ciazy :) gin powiedzial zeby sie trzymac od kotow z daleka :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450932 przez Monia_T
Dziewczyny, piękne brzuszki macie :)

Madlen, ja pracuje w biurze nieruchomości.

Sesja na dworze nam się bardzo udała :) Chyba już ostatnie takie ciepłe dni :)

Co do monitorów tętna płodu, to rzeczywiście niektóre tylko do 28 tygodnia działają. Ten, który ja mam podobno działa do dnia porodu. Zobaczymy ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 2 miesiąc temu #450933 przez jadziatopol
Justyna ja tez ciagle slysze,ze mam olbrzymi brzuch...ze pewnie trojaczki nosze...a dzisiaj tesciowa powiedziala,ze mi balkonik zalatwi...hahahha...ale śmieszne :angry:
Ja za 2 miesiace skoncze 38 lat :(
Monia daj jakies zdjatko :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450934 przez chomiczka
jadziatopol na zdjęciu wygląda na 25 latek :)

Ja od tygodnia zaczęłam odczuwać ciążowe niewygody - ciągle bolą mnie plecy, ciężko mi się przewalić z boku na bok w nocy a bardzo się wiercę. Nawet trudno mi wstać z łóżka, a wtaję co rusz do toalety :) od kilku dni czuję się jak kula śnieżna :) choć przybyło mi 5kg i brzuszek nie taki duży, nie wiem co będzie potem :ohmy: a staram się spać na lewym boku, ale też jak za długo to boli mnie biodro i muszę się przewracać, a jak budzę się to zawsze na plecach, niestety nie da się tego kontrolować :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450936 przez jadziatopol
Chomiczka ja? dziękuje :kiss: oby jak najdluzej bo mam meza mlodszego do siebie :lol: ja mam dokladnie to samo ze spaniem....i ta toaleta...myslalam,ze to przejdzie po 3 miesiacach ale niestety caly czas budze sie okolo 5 razy w nocy...a przez to sie nie wysypiam :(
ide spac ...milej nocki wam życze i pewnie do jutra :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450939 przez Monia_T
Domek mojej Iguni :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450944 przez jadziatopol
Monia ale masz dużą córę :) ładna dziewczynka.... zresztą jak mama :) Iga też ma niezłą willę :) taką przestronną jak Hubercik :) a w tle piekna polska jesień...ech...rozmarzyć się można :lol: gdzie tak pieknie jest?

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #450953 przez Satine0
Witam z rana :)

Za oknem taka mgła, że świata nie widać. Ogarnę się i lecę na lumpa :D Dziś kg po 3zł. Mam nadzieje, że coś wyszperam.

12 lata 2 miesiąc temu #450960 przez jadziatopol
Satine u mnie tez mgla za oknem...nic nie widac....udanych łowów moja droga :blink:

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #450962 przez kasia123m
satine lumpa masz w niedziele otwartego?niezle..:)
ja to sie nawet wstac boje ze mnie znow bedzie ciagnelo.patrze na przewijaki na lozeczko bo w smyku byl za 57zl widze ze na allegro sa po 40pare plus przesylka to wyjdzie na to samo.szukam jeszcze po uzywanych z krakowa bo to z ceraty...mozna wymyc.choc moj maz jeczy ze chce uzywany przewijak kupic.
u nas tez mgla ale sie przezedza...chcialabym dzis zobaczyc w jakims sklepie espiro gtx bo na allegro jest uzywany i wyglada na niezniszczonego.
Satine jak cos kupisz to koniecznie wklej..:))

12 lata 2 miesiąc temu #450964 przez Łucja123
Cześć dziewczyny,
chciałam się tylko przywitać - miałam dwa dni wyjęte z życiorysu przez szkołę. Wczoraj nie położyłam się przez ponad 13 godzin... cały czas siedziałam. Za to spałam jak kamień:) Małemu wykłady się też podobały, bo fikał koziołki:D

Macie piękne brzuszki:) I widzę,że każdej z Was ciąża służy, wyglądacie baaaardzo ładnie. Ja tak dużego jeszcze nie mam, nie wiem czemu...

A co do monitora, to ja dostanę po kuzynie monitor oddechu do łóżeczka. Strasznie mnie to cieszy, bo to mnie uspokoi na pewno, ale koszt tego jest porażający...

Idziemy coś zjeść - pozdrawiam gorąco!

12 lata 2 miesiąc temu #450966 przez jadziatopol
hej Kasia! :) hej Łucja ! :)
ten monitor jest swietny...tez mam zamiar go kupic :)
Łucja 13 h siedziałas?! :ohmy: jej...jak ty to wytrzymalas? ja sobie nie wyobrazam. Zawsze jak siedze to mi sie wydaje ,ze gniote synka. Jaka ja glupiutka jestem :silly: zapytalam ostatnio lekarza czy moge go zgniesc...to zaczal sie ze mnie smiac :lol: no co, podobno nie ma glupich pytan :P

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka