- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Princess piękny domek Adasia.
U mnie dzisiaj słoneczko świeci, nie mam dzisiaj co ze sobą zrobić, M. będzie późno, może coś ugotuję.
Ja śpię raz na prawym, raz na lewym boku.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przez 5 miesiecy nie wiedzielismy co zrobic..czy zostac tam bez ubezpieczenia ....bez papierow...(szanse na papiery bede miala moze w przyszlym roku jak sie uda (moj ojciec jest obywatelem))...ale maz ma dobra prace tam czy wrocic do niczego praktycznie na poczatku zdecydowalismy ,ze wroce ja z synem a maz dojedzie...ale po miesiacu zmienilam zdanie. Jakby on tu wrocil mialby zakaz wjazdu tam przez najblizsze 3 lata....a gdyby nam sie tu nie udalo nie mielibysmy juz opcji wyjechania. Wymyslilam wiec tak,ze urodze tu sama i jak dzidzius bedzie mial 4-5 miesiecy to pojedziemy tam...ale moj nie zgodzil sie...woli nas miec tam i miec kontakt z dzieckiem od poczatku. Cos czuje,ze nie zaleznie od tego jaka decyzje podejmiemy to bedziemy zalowac...bo zadne wyjscie nie jest super dobre
Norma 130? o...to dobrze...bo ja nie przekroczylam 120 przy slodzonej herbacie i bananach ....a na czczo to 80-90. Moze nie bedzie tak zle.Dopplerka masz? super łatwo znajdujesz dzidzie?
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale widać tęsknota bardzo Wam doskwierała, że tak szybko maluszka zmajstrowaliście
Za dużo masz teraz na głowie, pewnie Twój stres też udziela się maluchowi. Nie dziwię się, że tatuś chce od początku uczestniczyć w jego życiu.
Wyniki cukru masz dobre! Powinno być ok
Dopplerka kupiłam jakiś czas temu na allegro za grosze, bardzo mi pomaga jak łapię stresa, że coś jest nie tak. A po moich przejściach niestety miewam czarne myśli. Jak mała była mniejsza musiałam się trochę skupić, żeby znaleźć serduszko, teraz to już bez kłopotu
Polecam to każdej zestresowanej mamie
Mąż z córką pojechali na grzyby, a ja uprawiam lenistwo w sypialni
Popołudniu mamy w planach wyjazd do leśnego parku, liście pięknie pokolorowane, chcemy napstrykać fotek z brzuszkiem
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
taki dopplerek to dobra sprawa. Nie miej czarnych mysli...wszystko bedzie w porzadku (latwo mowic a sama czasem miewam) ...musimy myslec pozytywnie bo i tak na niektore sprawy nie mamy wplywu a zaszkodzic mozemy naszym maluszkom. Fajnie,ze drugą córeczke bedziesz miala. a jesień rzeczywiscie taka piękna i nostalgiczna,ze az żal siedziec w domu. Idź kochana i porób piekne zdjecia...to bedzie cudowna pamiatka dla Was i Waszej cory
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piekna pogoda,spacer obowiazkowo.
Monia jakiej firmy kupilas doplera i w jakiej cenie? pytam zeby nie przepłacic,może ja tez kupie.Ciekawe czy przez stetoskop byłoby słychac?
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie co dziewczyny..znalazlam wczoraj wozek mutsy bez ceny minimalnej....kup teraz jest 800 a aktualna cena 20zl....konczy sie za 7 godzin.normalnie jak maz wroci to go pokaze mezowi....jakby sie go ualo wygrac za 100 czy 200zl....albo tak jak Anusce za 70 to byloby super....kasa by zostala na inne rzeczy dla dzidziusia...
ps.sorki Anuska ze zle mnie zrozumialas...mnie naprawde chodzilo o to ze udalo CI sie bardzo okazyjnie kupic wozek...a nie ze kupilas byle co...widzisz sama szukam okazji...jeszcze raz sorki
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Monia ja też jestem z Bydgoszczy I też się chcę wybrać do Myślęcinka. A jaki zawód wykonujesz, że tak uwielbiasz swoją pracę?
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa