BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #450824 przez andzia_zg
mrufka i jadziatopol śliczne laski ze slicznymi brzuszkami :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #450827 przez mrufka
jadzia mój kubuś 3 listopada 3 latka będzie miał :) twój syn to wykapana mamusia :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450831 przez jadziatopol
:) chyba podobny do mnie faktycznie...oczy tylko po tacie. Moj tez jest z listopada ale z 25. Duzy twój synek juz jest i bedzie dobra różnica wieku :)
dziewczyny...nie wiem jak wy ale ja juz mam problem ,zeby z łóżka wstac...co to bedzie za 3 miesiace? nie moge sobie pozycji znalezc do spania...w kazdej mi niewygodnie :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #450841 przez Satine0
Ohh w końcu mi forum działa :)

A gdzie można kupić takiego dopplera?

12 lata 2 miesiąc temu #450855 przez mrufka
Satine są na allegro te detektory

Siedze i oglądam te wózki i trafiłam na bardzo fajny tylko w ogóle o nim nie słyszałam a nawet nie widziałam a strasznie mi się podoba kolor dotti purple poprostu się zakochałam :laugh: A wózek jest marki Implast Bolder słyszałyście coś o tych wózkach?

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450860 przez jadziatopol
Mrufka to polski wózek? nie slyszalam o nim...ale wygląda fajnie. Trzeba poszukac w googlach opinii o nim cokupic.pl/produkt/Implast-Bolder-SD

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450867 przez [email protected]
Monia dzieki za info,bede szukać :)

Dziewczyny piekne domki :)

Co myslicie o tym,chce kupic allegro.pl/monitor-tetna-plodu-i2725835218.html

12 lata 2 miesiąc temu #450880 przez dominia
Mrufka piękny ten wozek :) kolory świetne ! gdzies mi sie ta nazwa przewinęła ale nie wiem gdzie dokladnie, warto sprawdzic opinie :)

12 lata 2 miesiąc temu #450881 przez kasia123m
Hej laseczki ale maciie sliczne brzuszki a jakie z Was laski :laugh:

A ja polazilam po sklepach i znow leze.normalnie chodzic nie moglam.tak mnie ciaglo w pochwie w dol.teraz leze i tez czuje ni to pieczenie ni ciagniecie.macie tez tak czasami?caly dzien tak mam ale w sklepei bylo najgorzej.
Ogladalam espiro vector pro fioletowy.wcale nie jest taki jaskrawy.jezdzilam nim po sklepie.taki zgrabniutki.jezdzilam tez xlanderem to wydawal mi sie wiekszy i ciezszy.jeszcze chcialabym zobaczyc tego espiro gtx na zywo.z krakowa sie pojawil uzywany za 750.nowy 3 czesciowy kosztuje 1600.wiec moze warto zobaczyc tego uzywanego.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450883 przez [email protected]
Domek Gabrysia
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #450890 przez chomiczka
aganobla w opisie tej aukcji jest napisane że tętno można usłyszeć między 21 a 28 tyg. Czyżby potem już nie? Wtedy chyba średnio opłaca się to kupić na kilka tygodni.

Wariuje normalnie przez ten kawałek mięsa, już wyczytałam wszystko o toksoplazmozie i o jej skutkach dla dziecka :( przez 25 lat się nie zaraziłam a akurat teraz by się to stało?? teraz będę o tym myśleć na okrągło :angry: kobieta w ciąży to dziwne stworzenie :( chyba za tydzień zrobię sobie badanie dla świętego spokoju.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450895 przez jadziatopol
Aganobla ale masz ladny brzuszek :) :) :)
Chomiczka my to tak mamy...ja tez wkrecam sobie na okraglo rozne filmy....czas ciazy to dla mnie 9 miesiecy stresu...chce juz zobaczyc swoja kruszynke i upewnic sie,ze wszystko w porzadku :) na pewno jest wszystko ok i nie zarazilas sie toxo :) spokojnie. Ale ja tez dla swietego spokoju zrobilabym to badanie

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450899 przez [email protected]
chomiczka własnie nie rozumiem czy tzn.ze po 28 tyg nic nie usłysze,może ktos wie o co chodzi? toksmoplazmoza sie nie martw,lepiej juz nie czytaj :) uważam ze nie tak łatwo sie zarazic

jadzia dziekuje :)

12 lata 2 miesiąc temu #450914 przez chomiczka
aganobla na innej stronie znalazłam że: "Sensor bicia serca pozwala na wsłuchiwanie się w bicie serca dzidziusia, na cieszenie się jego czkawką i baraszkowaniem w brzuszku między 21-28 tygodnia."

Na stronie producenta: Heartbeat sensor allows you to start listening to your baby’s heartbeat, hiccups and kicks starting around the middle of the second trimester.

Ja bym to rozumiała, że można rozpocząć wsłuchiwanie się w maluszka od mniej więcej 21-28 tydz., ale najlepiej zapytaj sprzedającego o to zanim się zdecydujesz :)

Dzięki dziewczyny, domyślam się że nie tak łatwo się zarazić a mimo to wkręcam sobie najgorsze scenariusze. Mimo to jak ktoś napisze że nie ma się czym martwić to jest jakoś łatwiej. Wyczytałam że 50-80% ludzi przebyło zakażenie toxo, szkoda że się nie załapałam na to przed ciążą. Ateraz to moja chyba największa fobia :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450919 przez [email protected]
chomiczka dzieki za info,musze sie zastanowic bo jak nic nie usłysze to bede panikowac a synek kopie mocno i coraz wiecej,moja kuzynka zaraziła sie toxmoplazmoza w ciazy a dzidzia zdrowa,mi doktor powiedziała ze od kiełbasy tez mozna złapac i tylko gotowana jesc,ja akurat nie lubie,toxopl.nie miałam,cytomegalie tak

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka