BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463328 przez Madlen
Monia, to ubezpieczenie jest przy ubezpieczeniu OC właściciela, my teraz mamy w Warcie, wychodzi ok 10 zł miesięcznie. Ubepieczenie juz raz się przydało. Pies wpadł pod samochód i niby uszkodził zderzak. To M. pokrzywdzonemu dał namiar na ubezpieczenie.

www.inne.ubezpieczeniaonline.pl/a/ubezpi...go-zwierzaka/24.html

www.ubezpieczenia-zwierzat.pl/ubezpieczenie-psa-w-warta.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463330 przez Monia_T
Oj jak ja bym chciała, żeby już był koniec grudnia....:)
Święta, Sylwester i po miesiącu poród :) :) :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu #463333 przez Paulaaa
Cześć brzuszki. :)

Madlen współczuję zajścia z psem. Dobrze, że nie oberwał bardziej. Strasznie mnie wkurza jak wielkie psy latają samopas bez smyczy. A ten właściciel to szkoda słów!
Łóżeczko bardzo ładne. :) Co do pościeli to nie wiem, bo ja kupiłam zwykłą 3el. :)

Princess u mnie listonosz bardzo często tak robi. Nie wejdzie na górę tylko awizo od razu do skrzynki. :angry:

Nas dziś mama obudziła telefonem. :angry: Wstałam,zaczęłam szykować śniadanie i tak mnie zemdliło, że musiałam do łazienki. :angry: Myślałam że wymioty to bardziej na początku ciąży a nie w środku. :P

U nas znowu desz, ale jedziemy robić ortezy. Noga trochę lepiej to nie ma na co czekać.

Miłego Dnia! :)

12 lata 1 miesiąc temu #463336 przez Monia_T
Madlen napisał:

Monia, to ubezpieczenie jest przy ubezpieczeniu OC właściciela, my teraz mamy w Warcie, wychodzi ok 10 zł miesięcznie. Ubepieczenie juz raz się przydało. Pies wpadł pod samochód i niby uszkodził zderzak. To M. pokrzywdzonemu dał namiar na ubezpieczenie.

www.inne.ubezpieczeniaonline.pl/a/ubezpi...go-zwierzaka/24.html

www.ubezpieczenia-zwierzat.pl/ubezpieczenie-psa-w-warta.html

Dzięki :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu #463348 przez princess
Madlen dzięki za radę z nagraniem, przyczaję się na dziada i go nagram z okna, skończy się jego panowanie na osiedlu :)

Monia, dzięki za informację, poproszę mamę, żeby na poczcie zwróciła im uwagę.

Vini, dziękuję :) Jakbym mogła się przenieść w czasie to wybrałąbym luty 2013, nie dość, że nie mogę się doczekać, kiedy utulę swojego bobasa to ciąża daje mi już w kość... ;)

12 lata 1 miesiąc temu #463359 przez Marlena1888
Jadzia mi pępek też nie wystaje, rozciągnął się ale normalny ;) lini nie mam, ;P
Madlen współczuje tej sytuacji z głupim właścicielem psa. Szkoda Twojego pieska.. Śliczny jest :) A łóżeczko piękne, ja chciałabym takie tylko w kolorku wenge, nie wiesz może czy można z nim kupić pościel i materac, taki zestaw?
Princess szkoda że samotnie spędziłaś ten wyjątkowy dzień.. życie.. teraz dopiero czas pokazuje, jaki kto jest :**
Kasia jaki masz okazały brzusio i pępuszek :woohoo:

ja znowu miałam nie przespaną noc, stawy biodrowe bolą, na dole znowu kuło choć troszkę leccej.. uroki ciąży :* miłego dnia :* ja na 13.00 jadę do dentysty ;)
narka

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463374 przez natalka
Hej dziewczyny!
Justyna nie dostałam i nie zanosi się na to wczoraj wysłałam znów maila do tej baby, że czekam do końca tyg. i zgłaszam sprawę na policje.
Madlen co za gnojek z tego właściciela to jego zakichany obowiązek, żeby pies był na smyczy jeśli jest agresywny.
Byłam dzisiaj rano na badaniach było dużo ludzi i nikt nawet nie zapytał mnie czy chciałabym usiąść na krześle nie wspominam o ustąpieniu miejsca.
Mój pępek też nie wystaje i daleko do tego, linii na brzuchu też nie mam.
Kasia śliczny masz brzuszek taki zgrabny :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 1 miesiąc temu #463389 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny :-)

Madlen jejku jaka sytuacja z psiakiem. On taki słodziutki... A Ci właściciele to niepoważni,a gdyby ulica szło dziecko...aż nie chce mysleć co mogłoby się zdarzyć :(

Princess spóźnione ale szczere życzonka. Wczoraj byłam mega zakręcona i z tego wszystkiego nie napisałam.

Paulaaa może rano za szybko wstałaś. Joj... ja na szczęście w ciąży nie wymiotowałam ani razu.

natalka zgłaszaj sprawe na policję. Niepowazna baba.

Miłego dzionka :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463395 przez Madlen
Dzięki laseczki :)

Marlena Łóżeczko miś z gwiazdkami widziałam w zestawie z materacem na allegro, z pościelą inne modele. Nie kupowałam na allegro, bo cena podobna do sklepowej. (materac miałam wcześniej) I łatwiej z reklamacją jakby co. Pojemnik na pościel dziwny trochę, bo pokrywa jest na rzepy, nie zawiasy. Z pojemnikiem dałam 318 zł.
A komoda fantazja (316 zł) z lipnymi uchwytami. Po włożeniu śruby uchwyty wyłamują się. Dokupię jakieś lepsze uchwyty w Leroy Merlin. Bo te nawet nie za ładne.

12 lata 1 miesiąc temu #463399 przez sylwka727
Aganobla śliczny brrzuś

Kasia fajny masz ten pępuszek u mnie nie zanosi się na to żeby wyszedł z norki zresztą mam w pępku blizny po laparoskopii to nich tam sobie siedzi :blink:

Madlen śliczny piesek i bardzo dobrze zrobiłaś rozumiem że pies musi sobie pobiegać ale żeby chociaż kaganiec miało takie bydle a jakby dziecko zaatakował to też by stał i się patrzył :angry: :unsure: :ohmy: Bardzo ładnie łóżeczko i komoda :)

Princess u nas listonosz mimo iż mieszkamy na wsi w domku jednorodzinnym to też nie zadzwoni tylko otworzy drzwi jakby nigdy nic i wrzuca list do środka albo jak jest zamknięte to na parapecie zostawi pod doniczką i nieraz po kilku dniach zobaczymy że cos tam jest bo nikt nie sprawdza jak nie widać :dry:

OOOOOOOOO właśnie Pliszka przypomniało mi się śniło mi się że weszłam na forum a tam dodałaś zdjęcie córeczki którą właśnie urodziłaś :lol: śliczniutka była miała czarne włoski i owinięta w niebieski kocyk :blink:

Ja się w nocy kilka razy obudziłam bo brzuszek mnie bolał bałam się bo mała nie obudziła się razem ze mną więc podsłuchałam ją detektorkiem i już się nie martwię :)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463419 przez Madlen
No nie można odpuszczać szeroko pojętym bydlakom...

Jak mi się podoba ta karuzela...

Słyszała ktoraś z Was opinie o niej?
Widzialam wczoraj w sklepach za ponad 200zł, na allegro 130zł, a używana wiadomo taniej.

allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-misia...rem-i2754241664.html

12 lata 1 miesiąc temu #463423 przez sylwka727
Madlen o ile się nie mylę to moja koleżanka ma ją i jest bardzo zadowolona

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #463427 przez Madlen
To super. Ponoć baterie szybko padają, ktoś pisał, ze się zacina czasem, dlatego drążę. zakochalam się w niej :)
Ciekawe czy dzidzia też by miała taki zachwyt, czy wolałaby coś bardziej innego, kolorowego.

12 lata 1 miesiąc temu #463431 przez kasia123m
Mam dosc..wyniki mam zle...plytki 92tys i jeszcze mam cukrzyce.mama niezyje i do kogo ja mam zadzwonic zeby ktos ze mna pogadal. :(

12 lata 1 miesiąc temu #463434 przez aniajulia2
Męcze sie i mecze i nie moge dodac tych zdjec-nie mam pojecia dlaczego. :( :( :(

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka