- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
www.inne.ubezpieczeniaonline.pl/a/ubezpi...go-zwierzaka/24.html
www.ubezpieczenia-zwierzat.pl/ubezpieczenie-psa-w-warta.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Święta, Sylwester i po miesiącu poród
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Madlen współczuję zajścia z psem. Dobrze, że nie oberwał bardziej. Strasznie mnie wkurza jak wielkie psy latają samopas bez smyczy. A ten właściciel to szkoda słów!
Łóżeczko bardzo ładne. Co do pościeli to nie wiem, bo ja kupiłam zwykłą 3el.
Princess u mnie listonosz bardzo często tak robi. Nie wejdzie na górę tylko awizo od razu do skrzynki.
Nas dziś mama obudziła telefonem. Wstałam,zaczęłam szykować śniadanie i tak mnie zemdliło, że musiałam do łazienki. Myślałam że wymioty to bardziej na początku ciąży a nie w środku.
U nas znowu desz, ale jedziemy robić ortezy. Noga trochę lepiej to nie ma na co czekać.
Miłego Dnia!
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia, to ubezpieczenie jest przy ubezpieczeniu OC właściciela, my teraz mamy w Warcie, wychodzi ok 10 zł miesięcznie. Ubepieczenie juz raz się przydało. Pies wpadł pod samochód i niby uszkodził zderzak. To M. pokrzywdzonemu dał namiar na ubezpieczenie.
www.inne.ubezpieczeniaonline.pl/a/ubezpi...go-zwierzaka/24.html
www.ubezpieczenia-zwierzat.pl/ubezpieczenie-psa-w-warta.html
Dzięki
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia, dzięki za informację, poproszę mamę, żeby na poczcie zwróciła im uwagę.
Vini, dziękuję Jakbym mogła się przenieść w czasie to wybrałąbym luty 2013, nie dość, że nie mogę się doczekać, kiedy utulę swojego bobasa to ciąża daje mi już w kość...
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Madlen współczuje tej sytuacji z głupim właścicielem psa. Szkoda Twojego pieska.. Śliczny jest A łóżeczko piękne, ja chciałabym takie tylko w kolorku wenge, nie wiesz może czy można z nim kupić pościel i materac, taki zestaw?
Princess szkoda że samotnie spędziłaś ten wyjątkowy dzień.. życie.. teraz dopiero czas pokazuje, jaki kto jest :**
Kasia jaki masz okazały brzusio i pępuszek
ja znowu miałam nie przespaną noc, stawy biodrowe bolą, na dole znowu kuło choć troszkę leccej.. uroki ciąży :* miłego dnia :* ja na 13.00 jadę do dentysty
narka
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Justyna nie dostałam i nie zanosi się na to wczoraj wysłałam znów maila do tej baby, że czekam do końca tyg. i zgłaszam sprawę na policje.
Madlen co za gnojek z tego właściciela to jego zakichany obowiązek, żeby pies był na smyczy jeśli jest agresywny.
Byłam dzisiaj rano na badaniach było dużo ludzi i nikt nawet nie zapytał mnie czy chciałabym usiąść na krześle nie wspominam o ustąpieniu miejsca.
Mój pępek też nie wystaje i daleko do tego, linii na brzuchu też nie mam.
Kasia śliczny masz brzuszek taki zgrabny
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Madlen jejku jaka sytuacja z psiakiem. On taki słodziutki... A Ci właściciele to niepoważni,a gdyby ulica szło dziecko...aż nie chce mysleć co mogłoby się zdarzyć
Princess spóźnione ale szczere życzonka. Wczoraj byłam mega zakręcona i z tego wszystkiego nie napisałam.
Paulaaa może rano za szybko wstałaś. Joj... ja na szczęście w ciąży nie wymiotowałam ani razu.
natalka zgłaszaj sprawe na policję. Niepowazna baba.
Miłego dzionka
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marlena Łóżeczko miś z gwiazdkami widziałam w zestawie z materacem na allegro, z pościelą inne modele. Nie kupowałam na allegro, bo cena podobna do sklepowej. (materac miałam wcześniej) I łatwiej z reklamacją jakby co. Pojemnik na pościel dziwny trochę, bo pokrywa jest na rzepy, nie zawiasy. Z pojemnikiem dałam 318 zł.
A komoda fantazja (316 zł) z lipnymi uchwytami. Po włożeniu śruby uchwyty wyłamują się. Dokupię jakieś lepsze uchwyty w Leroy Merlin. Bo te nawet nie za ładne.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia fajny masz ten pępuszek u mnie nie zanosi się na to żeby wyszedł z norki zresztą mam w pępku blizny po laparoskopii to nich tam sobie siedzi
Madlen śliczny piesek i bardzo dobrze zrobiłaś rozumiem że pies musi sobie pobiegać ale żeby chociaż kaganiec miało takie bydle a jakby dziecko zaatakował to też by stał i się patrzył Bardzo ładnie łóżeczko i komoda
Princess u nas listonosz mimo iż mieszkamy na wsi w domku jednorodzinnym to też nie zadzwoni tylko otworzy drzwi jakby nigdy nic i wrzuca list do środka albo jak jest zamknięte to na parapecie zostawi pod doniczką i nieraz po kilku dniach zobaczymy że cos tam jest bo nikt nie sprawdza jak nie widać
OOOOOOOOO właśnie Pliszka przypomniało mi się śniło mi się że weszłam na forum a tam dodałaś zdjęcie córeczki którą właśnie urodziłaś śliczniutka była miała czarne włoski i owinięta w niebieski kocyk
Ja się w nocy kilka razy obudziłam bo brzuszek mnie bolał bałam się bo mała nie obudziła się razem ze mną więc podsłuchałam ją detektorkiem i już się nie martwię
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak mi się podoba ta karuzela...
Słyszała ktoraś z Was opinie o niej?
Widzialam wczoraj w sklepach za ponad 200zł, na allegro 130zł, a używana wiadomo taniej.
allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-misia...rem-i2754241664.html
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciekawe czy dzidzia też by miała taki zachwyt, czy wolałaby coś bardziej innego, kolorowego.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania