BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #462708 przez kasia123m
wklejam fotki...pierwsza fotka z aukcji
a to juz u mnie w domu
i przewijak...sorki..pozmniejszalam fotki zeby weszly jedna obok drugiej a widze ze dupa ....sorki ze az tyle miejsa zajelam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #462712 przez DOMI
Fajne macie brzuszki dziewczyny.
Princess wszystkiego najlepszego taka młodziutka jesteś. :)
U mnie w przychodni na szczęście kobiety w ciąży wchodzą bez kolejki na pobranie. Ja się nie wstydzę z przywilejów korzystać tym bardziej, że ciąża zagrożona.
Ola fenoterol miałam tylko przez dobę w szpitalu w pompie infuzyjnej. Do domu nie dostałam bo wszystko się wyciszyło i tylko no-spa forte 3 razy dziennie. To dobrze bo się cała trzęsłam po tym fenoterolu mimo małej dawki i staweranu.
Kasia fajny wózeczek no i przewijak też.

12 lata 1 miesiąc temu #462716 przez michasia
Sylwka , Mrufka ja jak nacisnę to nic. Ale wczoraj się bardzo mocno uderzyłam o pierś klamką, i bardzo bolało.Ale to z drugiej mi pociekło, a nie z tej uderzonej.

12 lata 1 miesiąc temu #462717 przez sylwka727
Kasia super ten przewijak a wózek prześliczny

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 1 miesiąc temu #462745 przez michasia
Wózek całkiem całkiem. Duża parasolka. Masz ładne mebelki Kasia:)
a przewijak bomba, bardzo mi się podoba:)

12 lata 1 miesiąc temu #462747 przez Satine0
A mojego Merca jeszcze nie ma :(

12 lata 1 miesiąc temu #462751 przez andzia_zg
Kasia bardzo ładnie wyglada ten wózek w fiolecie :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #462753 przez natalka
Princess wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla Ciebie i Adasia :)
Kasia, Aniajulia bardzo fajne wózki lubię takie kolory.
Cudne macie brzuszki dziewczyny.
Ja jutro idę rano na badania ale glukozy nie mam w środę idę do gin i wtedy pewnie dostanę skierowanie. Od kilku dni puchną mi dłonie. Moja mała jest leniuszkiem nie fika aż tak żeby brzuch mi się ruszał od czasu do czasu delikatnie daje znać o swojej obecności. Przed chwilą byłam w aptece kupiłam pojemniki na mocz i szczotkę do włosów dla małej gwiazdy.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 1 miesiąc temu #462757 przez kasia123m
Przewijak kupilam za 20 i jest jak nowy.mebelki tak jak mowilam zrobie fote w tyg jak pozycze z obi obraz.powiecie mi czy ten obraz pasi do takiego wnetrza czy nie.a jak nie ten to jaki np.bo ponad rok jestem bez obrazu a teraz znalazlam chyba taki co by tu mogl byc.i jeszcze w obi wiec moge zabrac do domu i jak cos to oddac.

12 lata 1 miesiąc temu #462759 przez dominia
Kasia bardzo fajny ten wózek, myślę, że to dobry zakup :)

jutro mam wizyte u gin o 16 i w koncu zobacze swojego maluszka :kiss: ciekawe co mi gin powie o tej glukozie i stawiajacym sie brzuchu :unsure:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #462767 przez jadziatopol
Kasia wózek extra! :) ile zaplacilas?
Domi jak spotkanie z synkiem? :)
Dominia ja tez mam jutro wizyte o 10 rano. Trzymam kochana kciuki ...mocno,mocno :)
Princess jeszcze raz najserdeczniejsze zyczenia :kiss: pewnie świętujesz? jej...chcialabym miec 25 lat :)
Natalka trzymam kciuki za dobry wynik :) ja wlasnie boje sie,ze zaczna mi puchnac dlonie albo stopy...podobno pod koniec moze tak byc.

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #462769 przez dominia
w takim razie Jadzia ja trzymam kciuki za Ciebie i Hubiego od samego rana ! :) mysle, ze bedzie wszystko dobrze :)

12 lata 1 miesiąc temu #462775 przez jadziatopol
DOminia :kiss:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #462785 przez Marlena1888
Kasia ładny i solidny wózeczek :) super zakup :) a przewijak słodki :)

Princess dziękuję za radę, właśnie chodzi o to że garść tabletek wychodzi z rana, no potem jest trochę lepiej bo po 2 heh ale jak lekoman się czuję. Wiem że lekarz mi tak powiedział i wogóle, ale czasem jeśli ma się super dzień, bez żadnych bóli to faszerować się tymi tabletkami..?! no ale po wczorajszym wolę stosować tą kurację od gin.- dziękuję za słowa otuchy, :* i nie martw się, z przyjaciółkami jest fajnie ale tylko przez jakiś czas.. też przez to przechodziłam..wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!! dużo zdrówka, miłości i pięknego synalka:*

Sylwka ja też mam właśnie podobną historię, od początku studiów skumplowałam się z taką jedną dziewczyną i przyjaźniłyśmy się przez całe studia. Na ostatnim roku, ja już byłam po ślubię i nie mieszkałam z nią na mieszkaniu - tak jak we wcześniejszych latach. Ona miała dla mnie coraz mniej czasu, co gorsza, zaczęła się bardziej przyjaźnić z lokatorkami z mieszkania.. ze mną już wogóle nie miała tematów i nie chciała gadać.. wkurzyłam się wkońcu, przeżyłam to bardzo.. mówię jej że widzę że coś się zmieniło, że nie ma dla mnie czasu itp. a ona że od jutra wszystko się zmieni, poprawi się. aż wkońcu powiedziała że nie ma siły walczyć o naszą przyjaźń.. ścieło mnie to z nóg.. to kto ma mieć siłe, nie ma sensu.. i tak od początku tego roku wogóle nie utrzymujemy kontaktu.. teraz widzę, że jej tyle pomagałam, na studiach i wogóle a tu takie zaskoczenie..

Satine i Monia ale macie duże brzusszki:) fajniutkie :P

ja przez tą pogodę taka bez humoru chodzę.. mogłoby wyjść słoneczko i żeby taka ładna złota jesień była ;)

12 lata 1 miesiąc temu #462790 przez kasia123m
Jadzia dalam 1000 wiec duzo bo tak jak mowie xlander xq mozna kupic za 700 i to 3 czesci.laska pisala ze gondola nigdy nieuzywana tylko spacerowka kilka razy.pisala ze czekala na niego kilka mies.cos mi sie zdaje ze moze gondoli rzeczywiscie nieuzywala ale spacerowka zima moze byla.choc na spaceroce tez nie ma sladow uytku.ta pani pisala ze jej coreczka po urodzeniu miala jakiegos krwiaka w glowce ktory sie wchlonal w 5mies wiec moze niewychodzila z tym dzieckiem.nie pytalam o szczegoly.pisala o komplikacjach w ciazy i zebym sie nieprzemeczala i uwazala na siebie bo ona sie nieoszczedzala a potem lezala ponad 3mies w szpitalu.wozek wyglada na niewytrzepany.oni maja dom wiec nie jezdzil po schodach.duzo fot wysylala to dom maja odpieprzony ze hej wiec widac ze kasiasci.a cena wozka na paragonie plus gondola plus spacerowka to 1945 a ja jej dalam 1000 bo zbilam z 1200.spiworek wew jak nowy do spacerowki.bylyby slady od butow dziecka.widac ze nieuzywany.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka