BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #462604 przez Satine0

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #462613 przez sylwka727
Satine jaką Marysia ma świetną chawire :lol: no przyłapałaś mnie zachwycam się waszymi brzuszkami ale wsojego jeszcze nie ujawniłam a to dlatego że chata mojej córci nie została jeszcze uwieczniona a mówiłam sobie że co tydzień będę robić dla porównania ale dziś się zmobilizuję i zrobię :blink:

Princess no tak to jest właśnie z "przyjaciółkami" "moja najlepsza przyjaciółka i jej siostra też bardzo dobra moja koleżanka" odwiedziły tylko raz a leżałam bagatela 2 miesiące Kamila mimo iż zawsze mogła na mnie liczyć jak trzeba było ją podwieść do sklepu do teściowej czy pobawić jej dzieci zawsze po porodzie przyjeżdżałam do niej a pierwszej córce bardzo często kupowałam prezenty bezinteresownie a ona odwiedziła mnie w szpitalu tylko raz jak nie odbierałam od nikogo telefonów bo urodziłam i nie chciałam z nikim się widzieć i nikomu opowiadać i tylko dlatego przyjechała bo jej ciekawość nie dała czego ja nie odbireram :angry: . Takie właśnie są przyjaźnie jedynie jedna koleżanka często mnie odwiedzała i jestem jej bardzo wdzięczna za wszystko co wtedy dla mnie zrobiła. A tak poza tym to nie smutaj pisz do nas o wszelkich smutkach i wszystkiego najlepszego z okzaji urodzin i dużo dużo kopniaczków od Adasia :lol: :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #462615 przez jadziatopol
Princess100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:
Satine chyba mnie juz przeroslas....pokazny twoj brzusio :lol: ladniutka willa z duuuzym basenem. Marysia ma komfortowo :lol:
Monia ale masz cuuuudna diete...ja tez taka chce :( jogurt owocowy i tyle kanapek,...joj
Aniajulia wyniki glukozy extra :)
A ja bylam rano w przychodni i elegancko sobie weszlam do punktu pobran omijajac wszystkich...ale to dlatego tak mamy super bo jest wielka wywieszka na drzwiach, ze kobiety w ciazy sa obslugiwane poza kolejnoscia....ale w pozostalych miejscach (poczta,bank,komunikacja miejska) to mam podobnie...nikt nie ustapi miejsca i nie przepusci...a ja nie prosze bo nie lubie sie prosic o cokolwiek...Polska ;)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #462616 przez Satine0
Sylwka no to czekamy na brzusio :D

12 lata 2 miesiąc temu #462618 przez mrufka
Princess wszystkiego najsłodszego Ci życzę :kiss:

Monia, Satine śliczne brzuszki :blink:

Dziewczyny zalało mnie :( tak mi leci z prawej piersi że stanik, bluzka i sweterek mokre chyba muszę zainwestować we wkładki, któraś pisała że też jej już leci a czy przestało? Było to jednorazowe zdarzenie?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #462626 przez dominia
Satine willa Marysi piękna ! ma miejsce do robienia mamusi psikusów :)

Mrufka u mnie narazie suchutko :)

Igor tak kopie, ze brzuch mi lata :P

12 lata 2 miesiąc temu #462628 przez Satine0
Oj Maryś lubi fikać :D

A co do cyców to mi tez nic nie leci :)

12 lata 2 miesiąc temu #462655 przez andzia_zg
Satine ale masz duży basenik :-) córunia ma gdzie szaleć :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #462666 przez kasia123m
Dziewczyny fajne juz macie brzuszki.u mnie w sobote w swetrze w paski malo bylo widac hehe.przyszla paczka z wozkiem.pozapinalam wszystkie czesci i wszystko ok.sprawny nierozklekotany i co ciekaqwe jest jeszcze na gwarancji az do maja 2013.wozek ladny,choc dosc duzo fioletu w gondoli.szkoda ze to niepolaczenie szarosci z rozem.ale zamowilam rozowy kocyk.czytalalam o xlanderach ze gondola jest lekko pochylona do raczki i dziecko zjezdza.jaak tak teraz na niego patrze to chyba rzeczywiscie jest lekki pochyl.wozek plynie nie jedzie.kosz na zakupy jest przykryty i zamykany.jest folia przecideszczowa i moskiteira noi cieply spiwor do spacerowki.wozek rzeczywiscie wyglada jak nowy.wiec ogolnie ok.zaraz wlacze kompa to wrzuce fotki.
Princess wszystkiego najlepszego!

12 lata 2 miesiąc temu #462680 przez michasia
Ładne brzuszki Satine i Monika.
Princess wszystkiego najlepszego, dużo kopniaczków i uśmiechu na twarzy . To jesteśmy w tym samym wieku.
Mrufka ja wczoraj poczułam mokrą plamę na piersi, na koszuli nocnej, taką z 4 cm średnicy. I nie wiedziałam, czy to z włosów mokrych, czy się ochlapałam, czy jak. Ale zauważyłam też kilka takich malutkich plamek - 2 na wysokości drugiej piersi i jedną na tej co wczoraj miałam. Koszula nocna z bardzo cieniutkiej bawełny, to właściwie wcześniej musiało być po kropli a wczoraj to pewnie ze 3-4. Ale żadnej białej mazi czy czegoś nie miałam. Dziś będę obserwować:).

12 lata 2 miesiąc temu #462689 przez mrufka
Kasia pochwal się tym wózkiem :) Ja się nie mogę zdecydowć na żaden wiem że chcę w fiolecie :P

Michasia no u mnie to się leje zauważyłam że tylko z jednej i np jak leżę na boku albo jakoś naciskam na cycka to wtedy leci bezbarwna wydzielina a z drugiej tylko właśnie kropelki malutkie hmmm w I ciąży nic takiego nie miało miejsca a teraz tak jakbym karmiła :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #462693 przez sylwka727
Mrufka ja mam już od dłuższego czasu jak przycisnę niechcący to kilka kropelek nie miałam drastycznych zalań ale od 2 dni zauważyłam że kranik zaczyna coraz bardziej przeciekać i są duże kropy nie cały czas ale kilka razy dziennie :dry:

CHolera jak na złośc jak chce dodać zdjęcie to mi kabelek szwankuje bo wyskoczyło mi że komp nie rozpoznaje urządzenia i że może być uszkodzone :dry: :angry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #462697 przez ola85
Witajcie
My w weekend byliśmy u moich rodziców - wracam a tu tyle postów :)
Satine - śliczny brzuszek
Princess - Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i Adasia!
Dziewczyny coś pisałyście o tych leukocytach w moczu. Norma jest 2-5wpw, jak jest więcej to jest stan zapalny, ale nie ma się co martwić, tylko najlepiej powtórzyć badanie.
Domi - dali Ci po szpitalu fenoterol doustnie?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które idą w tym tyg na badania (szczególnie cukrzycowe)
Pozdrawiam

12 lata 2 miesiąc temu #462698 przez Martyna
Princess wszystkiego najlepszego!! samych słonecznych dni!!

Niestety tak w życiu jest, że jak człowiek jest za dobry to później tak ma. Ja już się nauczyłam. Kiedyś byłam dla Wszystkich, zawsze i wszędzie. Zawsze pomocna, sprawy innych były dla mnie ważniejsze. Ja byłam daleko i sama o sobie nie myślałam. Ale przyszło kilka sytuacji i się zmieniłam. Teraz przynajmniej mnie szanują. I teraz wiem kto jest dla mnie najważniejszy i na kogo mogę liczyć. Wystarczy tylko ludzi nauczyć, że jak biorą to muszą też chociaż trochę od siebie dać.

Dominia tak też to lubię Ciąża to nie choroba, kiedyś kobiety tak się nie pieściły, nie chodziły na zwolnienia itd. jak ktoś mi tak mówi to odpowiadam, że kiedyś ludzie w jaskiniach mieszkali i temat zakończony :)

Ja też uwielbiam jak mi brzuch skacze i Robcio się wierci :)

Satine fajny ten domek Maryśki :)

Sylwka ja tez miałam co jakiś czas fotografować brzuszek w tej samej pozycji aby później te zdjęcia połączyć i zobaczyć jak rósł i na zamiarach się skończyło

Jadzia u mnie w przychodni niestety nie ma żadnej kartki na drzwiach. Jak byłam na glukozie i wchodziłam po 1 i po 2h przepraszając ludzi w kolejce i informując, że po prostu muszę teraz wejść narażałam się na oburzenie ludzi. Tak niestety jest. W środę byłam na pobraniu krwi i Pani która odhacza osoby przychodzące i rozdaje probówki, mówi do mnie " Pani bez kolejki, muszą Panią wpuścić" i co zabawne pierwsza i druga osoba w kolejce to kobiety i jedna, że nie ma problemu a druga oburzona. Tak niestety jest i podejrzewam, że długo się nie zmieni.

12 lata 2 miesiąc temu #462707 przez Pliszka
Satine, Monia, śliczne brzuszki :) Jak tylko dotrze do mnie ta sukienka, którą ostatnio kupiłam na Allegro to też sobie pstryknę fotkę i Wam wkleję :laugh:

Princess, wszystkiego naj naj naj!!!! Uśmiechu, zdrówka, łagodnego porodu, wspaniałego synka i spełnienia najskrytszych marzeń!!! 100 lat!!!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka