- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess no tak to jest właśnie z "przyjaciółkami" "moja najlepsza przyjaciółka i jej siostra też bardzo dobra moja koleżanka" odwiedziły tylko raz a leżałam bagatela 2 miesiące Kamila mimo iż zawsze mogła na mnie liczyć jak trzeba było ją podwieść do sklepu do teściowej czy pobawić jej dzieci zawsze po porodzie przyjeżdżałam do niej a pierwszej córce bardzo często kupowałam prezenty bezinteresownie a ona odwiedziła mnie w szpitalu tylko raz jak nie odbierałam od nikogo telefonów bo urodziłam i nie chciałam z nikim się widzieć i nikomu opowiadać i tylko dlatego przyjechała bo jej ciekawość nie dała czego ja nie odbireram . Takie właśnie są przyjaźnie jedynie jedna koleżanka często mnie odwiedzała i jestem jej bardzo wdzięczna za wszystko co wtedy dla mnie zrobiła. A tak poza tym to nie smutaj pisz do nas o wszelkich smutkach i wszystkiego najlepszego z okzaji urodzin i dużo dużo kopniaczków od Adasia
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine chyba mnie juz przeroslas....pokazny twoj brzusio ladniutka willa z duuuzym basenem. Marysia ma komfortowo
Monia ale masz cuuuudna diete...ja tez taka chce jogurt owocowy i tyle kanapek,...joj
Aniajulia wyniki glukozy extra
A ja bylam rano w przychodni i elegancko sobie weszlam do punktu pobran omijajac wszystkich...ale to dlatego tak mamy super bo jest wielka wywieszka na drzwiach, ze kobiety w ciazy sa obslugiwane poza kolejnoscia....ale w pozostalych miejscach (poczta,bank,komunikacja miejska) to mam podobnie...nikt nie ustapi miejsca i nie przepusci...a ja nie prosze bo nie lubie sie prosic o cokolwiek...Polska
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Monia, Satine śliczne brzuszki
Dziewczyny zalało mnie tak mi leci z prawej piersi że stanik, bluzka i sweterek mokre chyba muszę zainwestować we wkładki, któraś pisała że też jej już leci a czy przestało? Było to jednorazowe zdarzenie?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Mrufka u mnie narazie suchutko
Igor tak kopie, ze brzuch mi lata
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess wszystkiego najlepszego!
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Princess wszystkiego najlepszego, dużo kopniaczków i uśmiechu na twarzy . To jesteśmy w tym samym wieku.
Mrufka ja wczoraj poczułam mokrą plamę na piersi, na koszuli nocnej, taką z 4 cm średnicy. I nie wiedziałam, czy to z włosów mokrych, czy się ochlapałam, czy jak. Ale zauważyłam też kilka takich malutkich plamek - 2 na wysokości drugiej piersi i jedną na tej co wczoraj miałam. Koszula nocna z bardzo cieniutkiej bawełny, to właściwie wcześniej musiało być po kropli a wczoraj to pewnie ze 3-4. Ale żadnej białej mazi czy czegoś nie miałam. Dziś będę obserwować.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Michasia no u mnie to się leje zauważyłam że tylko z jednej i np jak leżę na boku albo jakoś naciskam na cycka to wtedy leci bezbarwna wydzielina a z drugiej tylko właśnie kropelki malutkie hmmm w I ciąży nic takiego nie miało miejsca a teraz tak jakbym karmiła
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
CHolera jak na złośc jak chce dodać zdjęcie to mi kabelek szwankuje bo wyskoczyło mi że komp nie rozpoznaje urządzenia i że może być uszkodzone
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
My w weekend byliśmy u moich rodziców - wracam a tu tyle postów
Satine - śliczny brzuszek
Princess - Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i Adasia!
Dziewczyny coś pisałyście o tych leukocytach w moczu. Norma jest 2-5wpw, jak jest więcej to jest stan zapalny, ale nie ma się co martwić, tylko najlepiej powtórzyć badanie.
Domi - dali Ci po szpitalu fenoterol doustnie?
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które idą w tym tyg na badania (szczególnie cukrzycowe)
Pozdrawiam
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Niestety tak w życiu jest, że jak człowiek jest za dobry to później tak ma. Ja już się nauczyłam. Kiedyś byłam dla Wszystkich, zawsze i wszędzie. Zawsze pomocna, sprawy innych były dla mnie ważniejsze. Ja byłam daleko i sama o sobie nie myślałam. Ale przyszło kilka sytuacji i się zmieniłam. Teraz przynajmniej mnie szanują. I teraz wiem kto jest dla mnie najważniejszy i na kogo mogę liczyć. Wystarczy tylko ludzi nauczyć, że jak biorą to muszą też chociaż trochę od siebie dać.
Dominia tak też to lubię Ciąża to nie choroba, kiedyś kobiety tak się nie pieściły, nie chodziły na zwolnienia itd. jak ktoś mi tak mówi to odpowiadam, że kiedyś ludzie w jaskiniach mieszkali i temat zakończony
Ja też uwielbiam jak mi brzuch skacze i Robcio się wierci
Satine fajny ten domek Maryśki
Sylwka ja tez miałam co jakiś czas fotografować brzuszek w tej samej pozycji aby później te zdjęcia połączyć i zobaczyć jak rósł i na zamiarach się skończyło
Jadzia u mnie w przychodni niestety nie ma żadnej kartki na drzwiach. Jak byłam na glukozie i wchodziłam po 1 i po 2h przepraszając ludzi w kolejce i informując, że po prostu muszę teraz wejść narażałam się na oburzenie ludzi. Tak niestety jest. W środę byłam na pobraniu krwi i Pani która odhacza osoby przychodzące i rozdaje probówki, mówi do mnie " Pani bez kolejki, muszą Panią wpuścić" i co zabawne pierwsza i druga osoba w kolejce to kobiety i jedna, że nie ma problemu a druga oburzona. Tak niestety jest i podejrzewam, że długo się nie zmieni.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess, wszystkiego naj naj naj!!!! Uśmiechu, zdrówka, łagodnego porodu, wspaniałego synka i spełnienia najskrytszych marzeń!!! 100 lat!!!