BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #465835 przez Satine0
Ahh wózka dalej nie mam ;/ Zaczynam się trochę denerwować. Kobita mówi, że to wina kuriera bo zamawia a nie przyjeżdża po paczkę.

Jestem niecierpliwa stąd moje rozczarowanie tym wszystkim :) Głupio mi ją poganiać bo ona czekała na moją wypłate ( dopiero wtedy mogłam zaplacić za wózek).

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #465856 przez vini-miki
czesc :)
Ladne brzusie dziewczyny :)
Madlen, nie wygladasz na + 15 :D..slicznie za to i kwitnaco :), ja mam ok 13kg na +, tyle, ze kurdupel ze mnie haha, ale tam, jeszcze sie nie czuje tak grubo strasznie ;)

Dziewczyny, okropne jestescie, stanowczo za duzo piszecie :P , nie mozna ogarnac

Ja ostatnio znow cos szylam dla Zuzi :) tym razem zrobilam gruuuubasny materacyk do boxu, co bedzie w salonie stac, poszeweczki srelki duperelki hehe, i juz mysle co by tu dalej szyc B)

Pawel pracy teraz nie ma, kiepso troche, ale za to jezdzi czasem do szkoly po chlopcow...wlasnie zaraz wroca. ide smazyc placki ziemniaczane.....wieeeki nie jedlismy i mielone do tego :) mam nadzieje, ze glodomorom wystarczy.
No i na koniec wrzucam swoj brzuchol dzisiejszy :)

Satine, to najgorsze przypadki, jak gadasz z babka normalnie, i niby chce sie wierzyc, bo przeciez kitu by tak nie wciskala centralnie, ale, jednak zawsze jest ta niepewnosc. Ja tez mialam kilka takich sytuacji, no i na poczatku szybko reagowalam i sie okazywalo, ze w ten sam dzien jeszcze przychodzila paczka, albo na drugi. No , ale grzecznie siue pytac i ponaglac mozna zawsze, najwyzej ktos nas uzna za upierdliwych.

Dobra, ide do kuchni :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #465862 przez DOMI
Satine to chyba trochę ściemnia. Kurier po paczkę nie chce przyjechać ? Naciągane to jakieś.
A ja piję melisę bo dziś mnie wszystko wkurza. Za długo już przebywam w zamknięciu...

12 lata 1 miesiąc temu #465863 przez Pliszka
Zmiksowałam sobie mrożone śliwki z jogurtem naturalnym :) Mniam mniam! Takie pyszne lody bez grama cukru :laugh:

aganobla, dziękuję :)

12 lata 1 miesiąc temu #465866 przez Satine0
No niby nie ma paczek w okolicy ...i że pierwszy raz sie to zdarza.

12 lata 1 miesiąc temu #465868 przez Pliszka
Mini Viki, fajny brzuszek :laugh: Pochwal się rękodziełem, please! :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #465878 przez andzia_zg
vini miki ale wielki brzuchalo :lol: :lol: :lol: wow :lol: :lol: :lol:

Pokaż co pięknego znów uszyłaś :-) Pewnie kolejne cudo wyszło spod Twoich rąk :lol: :lol: :lol:

Satine z ta paczka to jakaś ściema. Za wysyłkę kurierem sie płaci spore pieniądze i nie moze tak być, że kurier nie przyjeżdża. W końcu za to płacisz. Ja bym na Twoim miejscu natrętnie wydzwaniała do babki.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #465895 przez Satine0
Już mnie to denerwuje...nie śpieszy mi się z wózkiem, ale wiadomo jak zapłaciłam to chciała bym go już mieć.

12 lata 1 miesiąc temu #465916 przez justyna84
Diewczyny ja tego nei rozumie czemu posylacie pieniadze a nie macie jeszcze towaru??? :
Satineco zrobiszz jak ta baba leci w bambuko ;) .Watpie ze uda ci sie te pieniadze odzyskac.
vini miki Masz jakies super rady dla mnei.Moje dziecko swiadomie robi kupe na nocnik ;) zanim ja do niego dolece to ten juz ma pelny pampers , ani sie nie boi nocnika ani nic z tych rzeczy jak go posadze to siedzi ale nei chce wolac juz mnie szlag trafia bo czasami jak robi na raty to obsra mi nawed 5 pampersow na dzien mam normalnie nerwice :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #465921 przez Marlena1888
hej dziewczynki!

ja wstałam dziś nad ranem z bólem brzucha niestety.. tak na samym dole promieniuje jakby jakiś nerw. Przez cały dzień czuję.. Może Filipuś się tak ułożył że kopie mamusie w nerwek niechcący...

vini miki ale masz fajniutki brzuszek! dużo większy od mojego :laugh: wyglądasz kwitnąco!

Dominia śliczny Igorek :)

Michasia ja też myślę podobnie, ślub kościelny z powodu ciąży- nie mieści mi się to w głowie.. takie to naciągane.. dla rodziców.. znam wiele negatywnych przykładów niestety. Ale dobrze że są wyjątki ;) współczuję rozwodu rodziców po 20 latach.. przykro.

Andzia fajniutki delikatny brzusio :)piękny!

Anoda cieszę się że dochodzisz do siebie po tej traumie.. Cały czas myślę o Tobie i życzę Ci jak najlepiej, żeby wszystko się ładnie ułożyło i żebyś urodziła tyle synków ile sobie wymarzyłaś.

Pliszka ale śliczne zdjęcia co miesiąc, super pomysł! wyglądasz ślicznie :P

110 postów do nadrobienia, zaraz nadrobię resztę :P ja żlę się teraz czuję, słąba jestem i cały czas boli.. a Wy jak tam się czujecie?

12 lata 1 miesiąc temu #465925 przez Satine0
Kupowałam na allegro więc mam nadzieje, że w razie co jednak uda się cos z tym zrobi. ;-) Będzie trzeba to i na policje pójdę.

12 lata 1 miesiąc temu #465930 przez justyna84
Nigdy na alegro nei kupowalam ale chyba jest jakis wybor zaplaty zeby dla kupujacego bylo najkorzystniej ;)

12 lata 1 miesiąc temu #465931 przez dominia
Satine nie przejmuj się napewno przyjdzie merc Marysi :) a jak nie to odzyskasz pieniądze i kupisz jeszcze lepszy :)

Marlena dzisiaj czuje sie dobrze :) od wczoraj biore 3 razy dziennie magnokal to jest magnez z potasem i dużo lepiej sie czuje, mam lekkiego powera bo tak to na nic nie mialam siły.. bylismy w sklepie z 1,5 h chodziliśmy ale zaczął mnie boleć brzuch i po zakupach :) na szczęście wszystko załatwiliśmy :)

12 lata 1 miesiąc temu #465935 przez Marlena1888
sylwka daj znać jak na wizycie :D

co do znieczulenia zo, zobzaczymy. Na początku byłam za, ale teraz jak Was czytam i widzę że to nie jest takie łatwe wszystko.
ja zażywam sobie pharmaton ale teraz mi się kończy i kupiłam sobie większy femibion, ale widzę że ma dużo gorszy skład no ale cóż, trzeba wykończyć. Do tego mg oddzielnie. Żeby uzupełnić kwasy omega3 to jem dużo orzechów włoskich i laskowych, :)

Madlen przypominasz mi moją koleżankę, kropka w kropkę :) ale ślicznie wyglądasz, :)

12 lata 1 miesiąc temu #465939 przez natalka
Justyna nie każdy sprzedający udostępnia opcję za pobraniem.

*23.01.2012 ANIOŁEK

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka