BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #466958 przez princess
U mnie na tapecie Czas Honoru, Na wspólnej, M jak miłość i jak trafię przypadkowo skacząc po kanałach to Rodzinka.pl :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #466961 przez aniajulia2
Alina2408 a skad dokladniej jestes? Pytam bo ja tez z okolic Łodzi i tez sie zarejestrowalam na to szkolenie :)
Ja dzis po wizycie u ginki. Ale niestety bez usg :( ale za to sluchalam bicie serduszka Igusi bo dzis cos malo sie rusza. Kolejna wizyta 07.12 z usg bo to bedzie juz 29 tydz.
Dziewczyny ja juz mam 9kg na plusie :(

12 lata 1 miesiąc temu #466965 przez mrufka
Hej

Troszkę mnie nie było a tu jak zwykle wrze :laugh: Dziewczyny tak gadałyście o tym spaniu na lewym boku a ja za cholerę nie mogę tak spać albo na plecach albo na prawym czy to takie ważne by spać na lewym?
Od dwóch dni czuję kłócie w pochwie i dziś czułam takie parcie w dół :( Mała się rusza intensywnie brzuch razem z nią czasem już aż boli ale i tak jest wspaniale :) Wybraliśmy imię dla małej będzie Ada :silly:

Witam nowe mamusie :)
Princess super że z Adasiem wszystko dobrze a ty jak się czujesz? Dalej ci twardnieje brzuch?
Vini ale z ciebie czarodziejka :P Ja mam tak dobrze z mamą też szyje ale nie ma na to czasu :(
Jadzia to jak lecisz do ukochanego?
Nie pamiętam co komu miałam jeszcze napisać
Wszystkie dziewczyny śliczne brzuszki

Ja też wam się pochwalę moim
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #466969 przez Marlena1888
Mrufka mi też ciężko tak cały czas spać na lewej stronie.. troszkę urozmaicenia trzeba wprowadzić myślę :) brzuszek masz ładniutki :) Ada- ładne imię :P

z seriali oglądam - na wspólnej,m jak miłość, julia i przyjaciółki ;)

12 lata 1 miesiąc temu #466971 przez gabilee
princess super , że Adaś zdrowy i jaki duzy :) ^^ ja tez widze , ze puchne na twarzy masakra jakas ;/ moze tez sol ogranicze , ale ty z czego masz jeszcze ja ograniczyc skoro tak malo dodajesz...
pytalam gina o ten pas powiedzial , ze nie ma u mnie wskazan na pas ortopedyczny , bo wlasnie o taki sie pytalam wiec nie wiem sama czy kupowac czy nie ;/

sylwia witaj :) ładny brzuszek , malutki i zgrabny :)

xpati duzo dziewczyn samych chodzi do szkoly rodzenia. ja tez tak myslalam , ale bylam ostatnio sie wypytac co i jak i babeczki same przychodzily :) wiec nie jest tak zle . ja tez musze sama chodzic i chyba sie zapisze jednak :)
aa i sliczny brzuszek :)

marta czemu z nami nie piszesz :) ?

a co z domi sie dzieje ? nie odzywa sie :/

natalka spytam sie , tylko jak sie z nim bede widziala , bo teraz dlugo nie bylam :)
ładne ciuszki :) jakie slodkie te rajstopki:) ja w biedronce kupilam kremowe ze slonikiem dla synka :)
ladny brzuszek :*

alina zaraz oddam glosy na ciebie :)

drzyzgunia tez zaraz oddam glos:) a czemu sie nic nie odzywasz co u ciebie?

vini nie martw sie pepowina napewno bedzie dobrze :*
jestescie pomyslowym malzenstwem nie pomyslalabym , zeby kanapy mozna bylo odmalowac tzn skore :)

aniajulia swietnie , ze dzidzi zdrowe :) a waga sie ie przejmuj ja tez 8-9 na plusie :P

mrufka ładne imie podoba mi sie :)

zalatwilam prawko :) ciesze sie , ze mam to za soba , glupia baba jakas mnie badala do tych papierow ehh ;/ czepiala sie mojego wzroku i tak ze mna rozmawiala jakby nie wiedziedziala o co chodzi w wadzie wzroku ;/ bezsens :(
potem skoczylam do banku i caly dzien z kolezanka lazilam to tu to tam :)
wiec nie lezalam :) troche ruchu wskazane
jutro moze pojde na basen :) mam ochote , ale depilowac mi sie strasznie nie chce , bo ciagle mi sie chore na bikini robi juz nie wiem jak zalagodzic te krostki od golenia , pytalam gina to mowil , ze teraz tam bardzo wrazliwa skora ;/
a wlasnie zauwazylyscie , ze w ciazy wargi sromowe sa jakby tak lekko powiekszone/napuchniete? bo ja mam takie wrazenie ...

12 lata 1 miesiąc temu #466972 przez aniajulia2
gabilee ja tez tak mam z tymi wargami a zwlaszcza wieczorem i jak sie nalaze duzo :)

12 lata 1 miesiąc temu #466976 przez gabilee
aniajulia ja chyba przez to tak w spodniach teraz nie lubie chodzic , bo mnie drazni tam wszystko i majtki tez ;/ lipa troszke

12 lata 1 miesiąc temu #466987 przez xpatiiix3
mrufka brzuszek śliczny :)

gabilee no w sumie co do szkoły rodzenia to z jednej strony macie racje z tym, że można chodzić samemu, ja jeszcze się zastanawiam nad tym, ale zobaczy się jak to jeszcze będzie :P

ja nie wiem jak liczyć bo w sumie mam teraz tą samą wagę co przed ciążą, najpierw mi spadło 6kg przez pierwsze 3 miesiące i przez następne 3 nadrobiłam je, ogólnie ważę teraz 66kg :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu #467014 przez drzyzgunia
Dziękuje wam pięknie :)

gabilee dzięki za pamięć...byłam w szpitalu a po powrocie jakoś nie mam czasu ani jakoś motywacji pisać...Muszę sporo leżeć wiec niestety ale komputer poszedł w odstawkę:(

12 lata 1 miesiąc temu #467019 przez Satine0
Co do seriali to u mnie Supernatural, Chirurdzy, The walking dead i Fringe :D

12 lata 1 miesiąc temu #467041 przez gabilee
drzyzgunia a co sie stalo? juz wporzadku?

ja chce do szkoly rodzenia z ciekawosci :) i najlepiej od 25 tyg zaczac tak mi mowila ta prowadzaca :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #467054 przez Satine0
Zrobiłam z mężem galaretę z kuraka <3 mniam..ale będe jutro zajadać.

;-)

12 lata 1 miesiąc temu #467063 przez justyna84

12 lata 1 miesiąc temu #467064 przez Madlen
Sylwia co do listy porodów: kopiujesz poprzedni wpis i umieszczasz się na liście wg daty porodu-chronologicznie. Ale widzę, że laseczki dopisują się na końcu listy ;) .
Aha posty można edytować, jak sie pomylisz.

Piękne brzusie, Satine ach te Twoje oczęta :)

12 lata 1 miesiąc temu #467066 przez Satine0
Justyna prałam je :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka