BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #512966 przez koticz
depeche ja właśnie na allegro widziałam,że są 60x60 albo 60x40 i tak się zastanawiam jaka to różnica :cheer: :unsure: ja też już jestem prawie ogarnięta
Nie wiem jeszcze czym będę przemywać pępek ale liczę,że na szkole rodzenia o tym powiedzą.No i coś do przemywania krocza i koszuli jeszcze nie mam,ale jakoś się nie mogę za to zabrać

Lecę smażyć placki ziemniaczane,bo mąż jęczy,że głoooodny

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #513000 przez zolwikmb
Hej dziewczyny!!!

Mój nick miał brzmieć żółwik ale zawsze jest niedostępny wiec zmieniłam na zolwikmb i stosuje już go od lat

Wklejcie mi link do listy porodów to się wpiszę....jeszcze mam równe 3 miesiące sama nie wiem czy cieszę się ze w końcu, czy panikuje ze to za chwilę.

Ja wytrwała do 1:30 byłam na takiej imprezie w piwnicy w najbliższym gronie, ale głośna muzyka źle na mnie wpływała bo mały kopał mnie od non stop, sama nie wiem czy sie cieszył czy informował mnie ze ma dość :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48584

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626

12 lata 1 tydzień temu #513028 przez mamcia2013
Hej Brzuszki, Szczęśliwego Nowego 2013 Roku :) Życzę również łatwych i szybkich porodów :)

Ja wytrwałam do 5 rano :cheer: :cheer: polewę miałam z chrzestnego i całej pijanej reszty :D
A ogólnie to jakoś humor do dupy hehe.

zolwik witam w naszym gronie :)

Miłego dnia Robaczki :)

12 lata 1 tydzień temu #513034 przez Agnieszka86
O forum nam ożyło:)
Fajnie, teraz świąt już żadnych nie ma więc, nie powinno być większych zastojów:)
Ja wylegiwałam się z K. do 13 w łóżku, mąż ugotował obiad, ja tylko dokończyłam i własnie zjedliśmy:)

Koticz Ja mam podkłady Hartmana 60x60 wzięłam 10 sztuk, z jednym zamierzam spać już od lutego, żeby w razie W materaca nie zapaskudzić.

Wiem, że to już było, ale w czym dzieciaczki będziecie kąpać? Nie mam dla małej jeszcze kompletnie nic z kosmetyków, a chyba czas o tym pomyśleć...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513037 przez Agnieszka86
żółwik witam na forum, wybacz ale będę Cię tytułować mianem żółwika bo nie zapamiętam tej końcówki z Twojego nicku :dry:

Paulina daj znać co u Ciebie!!

12 lata 1 tydzień temu #513043 przez koticz
Aga depeche dzięki za info o podkładach :)
Aga my z mężem kupiliśmy mydełko Bambino i na samym początku tego będziemy używać i do ciałka i do włosków,ale ja nie mam chopla na punkcie kosmetyków,tak,że nie sprawdzałam składów chemiczych poszczególnych produktów,jeśli będzie uczulać to zmienię na Białego jelenia.A jeśli i to nie pomoże to będę szukać dalej.

A mam takie pytanko,kupowałam ostatnio proszek i płyn Loveli i w domu się kapłam,że na tym "płynie" pisze "mleczko do prania" co to znaczy?Że to nie jest płyn zmiękczający?Tylko taki zamiast proszku?Bo cholera nie wiem teraz jak tego używać :dry:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 tydzień temu #513051 przez Lenucha217
Malinka na jakiej uczelni ??
Beatka co do postanowien noworocznych hmmm przedewszystkim wrocic do wagi 52 :), Byc lepszym czlowiekiem :)mniej nerwowym... i jeszcze jedno ale to tajemnica :DDD tyle bo innych chyba nie dam rady zreazlizowac :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513057 przez vernix
Witajcie Brzuchatki w Nowym Roku:)

Mój Sylwester wyglądał podobnie do tych, które spędziłyście w domu. Spędziłam go z małżonem, bratem, chrześniakiem- których zabraliśmy po świętach do nas, no i z teściem.Było spokojnie, przy stole i raz z polsatem, raz z dwójką ;)

Nie dawałam znaku życia przez prawie 9 dni, bo ciągle coś się działo i prawdę mówiąc jakoś nie miałam ochoty siedzieć przed kompem.

Sylwester za nami, teraz zostaje nam tylko wielkie odliczanie, zakupy, pranie, prasowanie i czekanie :)

U mnie zostały do terminu 65 dni. Pojutrze zacznę 8. (!) miesiąc ciąży. Jakoś to do mnie nie dociera jeszcze, że zostało tak niewiele czasu :cheer:
Muszę się sprężyć z tematem wyprawkowym, rozłożyć wszystko w czasie, bo brzuszek-jego ciężar i wielkość nieźle daje mi się we znaki.

Odpoczywajcie, nabierajcie sił, zaczynamy fantastyczny rok! :lol:

12 lata 1 tydzień temu #513058 przez wiewiorka
Lenucha217 a ile już ważysz? Bo ja zamierza wrócić do 55 kg ale moja waga zbliża się już do 70...
co do mleczka lovela to jest jak proszek więc nie służy to zmiękczania

12 lata 1 tydzień temu #513065 przez Waszka87
Haa a mój mężuś kochany zrobił nam kilka zdjęć :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #513066 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny:) ja spędziłam sylwestra u moich rodziców z mężolem i siotrą no i z rodzicami:)

A co zakupów dzieciakowych mi zostało do kupienia wanienka, przewijak i kosmetyczne gadżety i jakaś czapeczka ciepła.

Rok 2012 był dla mnie pamiętny, pełen emocji i zmian :) a 2013 będzie jeszcze lepszy bo będzie Franuś na świecie :)

A Wam kochane życzę wszystkiego dobrego w tym 2013 roku:)

12 lata 1 tydzień temu #513067 przez Waszka87
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #513069 przez Waszka87
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #513072 przez AniaCzajka
Waszka87 cudne zdjęcia:)

12 lata 1 tydzień temu #513074 przez Waszka87
Dziękujemy :-) jadę teraz do świrki bo o dziwo zaprosiła nas na pizzę. Podniesienie ciśnienia gwarantowane. Odezwę się jak wrócę bo mam kilka pytań. Ciumek

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka