BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #513076 przez koticz
Matko Waszka Ty masz pępek!Ja już od dawna nie mam po nim śladu,mój J czasem mówi do Małej żeby oddała mamie pępek ;) jak leże to mam płaski równy z brzuchem,a jak stoję to jest lekko wycupnięty tak dosłownie na 2mm

A jest płyb do płukania tkanin z Loveli???I piorąc w mleczku też muszę zmiękczyć płynem???No i gdzie mam to mleczko wlać?Tam gdzie płyn czy tam gdzie się proszek wsypuje?

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #513092 przez Agnieszka86
Waszka noooo....fajne zdjęcia, nie dość, że masz pępek to nie masz ciemnej krechy od samego "dołu" aż pod biust!!!!! Zaszokowałaś mnie, że tak może jeszcze wyglądać brzuch!

Koticz
nie wiem co z tym mleczkiem... ja planuję zaopatrzyć się w Jelpa.

Mam dzień leniucha, taka ładna pogoda była, a ja nie byłam nigdzie na zewnątrz jeszcze...
Naczynia po obiedzie jeszcze nie pozmywane, no nie mogę się zebrać w sobie... chyba K. będzie musiał to zrobić.
Wybieramy się za chwilę do moich rodziców.

12 lata 1 tydzień temu #513095 przez Lenucha217
Wiewioreczka oj ja juz ponad 7 z przodu :) Mysle ze po swietach bedzie 75 ale nie wiem na ostatniej wizycie 71.

Waszka sliczny brzuszek :*

12 lata 1 tydzień temu #513099 przez Beata 26
Waszka, dobre zdjecie, skad mieliscie takie dobre swiatlo i jakim aparatem pstrykacie? Brzusio slodki!
Ja tez sie zbieram na jakas sesje nagiego brzuszka - mega pamiatka!

12 lata 1 tydzień temu #513103 przez AniaCzajka
właśnie sobie uświadomiłam że mi zostało 59 dni do termnu porodu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa panika ;/

12 lata 1 tydzień temu #513106 przez Agnieszka86
AniaCzajka napisał:

właśnie sobie uświadomiłam że mi zostało 59 dni do termnu porodu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa panika ;/

no już nie wiele zostało, z tego co pamiętam masz termin zaraz po mnie, więc może "razem" na porodówkę trafimy ;) Ogarnia mnie coś co jest poddenerwowaniem i ekscytacją jednocześnie:)

12 lata 1 tydzień temu #513107 przez Depeche
Koticz no jak nic kupilas tez plyn do prania. Wykorzystasz potem/. Lovela ma proszek, plyn do prania i plyn do plukania. Aa te podklady to mam raczej 60na40 bo takie prostokatne sa.

12 lata 1 tydzień temu #513108 przez AniaCzajka
Agnieszka86 napisał:

AniaCzajka napisał:

no już nie wiele zostało, z tego co pamiętam masz termin zaraz po mnie, więc może "razem" na porodówkę trafimy ;) Ogarnia mnie coś co jest poddenerwowaniem i ekscytacją jednocześnie:)

ja też z jednej strony sie cieszę a z drugiej okropnie boje;/

12 lata 1 tydzień temu #513110 przez Agnieszka86
AniaCzajka napisał:

Agnieszka86 napisał:

AniaCzajka napisał:

ja też z jednej strony sie cieszę a z drugiej okropnie boje;/

Ania to chyba normalne, damy radę. Jakieś dziwne w mnie emocje. Bardziej zaczynam panikować, że o czymś zapomnę, czegoś nie zdążę kupić itp. i trochę tego jaki wielki ten ból będzie, no bo nie oszukujmy się BĘDZIE!

12 lata 1 tydzień temu #513111 przez AniaCzajka
oj będzie i to na pewno;/

12 lata 1 tydzień temu #513112 przez Agnieszka86
Ale damy radę, ważne, żeby porody przebiegały bez komplikacji i dzieciaczki nam się zdrowe urodziły :kiss:

Kurcze, te duszności mnie wykończą, ani leżeć, ani siedzieć... Już nie wiem co mam ze sobą zrobić :angry:

12 lata 1 tydzień temu #513114 przez AniaCzajka
No pewnie że damy musimy:) w końcu jesteśmy mamuśki 2013:)

12 lata 1 tydzień temu #513118 przez Agnieszka86
Idę jeszcze poleżeć obok męża. Coś czuję, że do rodziców dzisiaj się nie wybierzemy :dry:

12 lata 1 tydzień temu #513129 przez koticz
kurcze dziewczyny a ja w ogólę się nie boję :) znaczy porodu ani bólu,choć nie mam zbyt dużej tolerancji na ból...Jakoś nie myślę o tym,co mnie czeka...bardziej się boję,że z Jagą coś będzie nie tak,że się zapląta w pępowinę,albo poród będzie za długi a lekarze nie zrobią na czas cc.Tak sumując to boję się,że choć zaszłyśmy tak daleko to coś jednak może pójść nie tak...ale naszczęście porodu się nie boję :) ze ślubem miałam tak samo,do samego końca zero stresu,pełen relaks(bałam się tylko że ze schodów przed urzędem spadnę i zrobię z siebie pośmiewisko :S )

Idę na kąpiel,muszę sie doprowadzić do ładu "TAM",normalnie przed wizytą robi to już mój mąż,ale do pracy poszedł więc wyboru nie mam :side: masakra jakaś uffff puffff i ze cztery odpoczynki :)

Trzymcie kciukaski za Jagolinę,żeby wszystko było ok i żeby ładnie na wadze przybrała!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 tydzień temu #513136 przez aksa
Witam w nowym roku:)

mamusie i brzusie wszystkiego co najlepsze!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Waszka sliczne zdjęcia!

zolwik witam serdecznie:)

koticz trzymam kciukasy za Jagodę!!
ze stresem mam dokładnie tak jak Ty, nie boję się samego porodu wiem,że będzie boleć i tego nie uniknę- boję się,że coś może pójść nie tak,i okropnie się boję jak to póżniej będzie...

dziewczyny mój sylwester zakończył się o 4 rano,matko..jak do dupyyyy wszyscy dziabnięci,fajne humory itd a ja siedze o suchym pysku to nie dla mnie :side: dziś jestem półprzytomna :dry: m poszedł spać, a ja sprawdzam ceny na allegro rzeczy które musze kupić
a musze sama kupić WSZYSTKO nic nie odstaniemy 'po kimś'

mam tu pytanie: kupujecie sterylizator do butelek?? jeśli tak to jaki??? bo oglądam i są parowe i do mikrofali?? niemam pojęcia co mam wybrać heeellllppppppp

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka