BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #512424 przez Depeche
Lenusia, naślij chu.owi myszy. Niech go zeżrą jak Popiela, razem z tymi 800 zł. Co za czasy! Ściskam Cie mocno, nie płakuniaj!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #512425 przez Depeche
Chichi moj nadal posladkowo

12 lata 1 tydzień temu #512426 przez Lafi
Chiczi moja ksieżniczka juz sie obróciła :)

12 lata 1 tydzień temu #512427 przez Depeche
A ja wlasnie kupilam reszte zakupow dla mojego malego i do szpitala, na allegro u jednego sprzedajacego. Nie mam sily begac po sklepach. upie tylko plyn do plukania, klapki po szpitalu, z jeden stanik i moge sie opierac.

12 lata 1 tydzień temu #512428 przez Beata 26
Moj maly dupke wystawia zawsze w tym samym miejscu wiec mysle ze nadal glowka w dol i pewnie juz tak zostanie.

Offca - tez mialas przeboje. I pisze nawet zle sie dzieje. To pomaga.

12 lata 1 tydzień temu #512429 przez Depeche
Lafi napisał:

Lenusia no jakis d.pek!!!!
Dołaczam do was z samopoczuciem ! jeszcze mnie mój m tak wczoraj wkurzył, dzis próbuje nadskakiwać, a niech sie w dupe pocałuje. no.[/quote

Heheheh bo Cie jeszcze pocaluje, uwazaj.

12 lata 1 tydzień temu #512431 przez Beata 26
Depeche - ale Ci fajnie. Ja w tej kwestii tez w czarnej d jestem. Do szpitala to ma na razie tylko karte ciazowa! ;)

No nic jakos na dniach pojade chociaz jakies koszuliny szlafrok i kapcie kupie. A w co sie bedziecie pakowaly? W male torby podrozne czy macie jakies specjalne torby?

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #512432 przez chiczi
Depeche widzę, że Twoje maleństwo też nie lubi lewitować główką w dół ;)

12 lata 1 tydzień temu #512435 przez aksa
hej dupeczki

lenusia Depeche ma racje naślij na dzioda myszy !! ehh co za czasy co za ludzie :dry: ale trudno było i nie ma :dry:

Offca jejq tyle niemiłych rzeczy na raz,współczuję a nie ma Wam kto doradzić do robić w tej sytuacji z domem??a co co relacji z facetem heh wiesz ciężko coś doradzać ale pisz tu dziewczyno co ci na sercu leży wygadać się jest zawsze lepiej niż dusić to w sobie,może nic mądrego nie doradzimy ale będziemy Cię na pewno wspierać!! ściskam mocno!! :kiss:

chichi mój ostatnio na badaniu główką w dół,a teraz mam wizytę 2 stycznia to zobaczymy..

dziewczyny tak zapytam może glupio ale czemu się tak wzbraniacie przed znieczuleniem??nieobyta jestem w tej kwestii.... :blush:

dziś mi się śniło że rodzę,okazuje się że młody źle obrócony i cesarka, i sobie w tym śnie pomyślałam 'w sumie fajnie cip*ki mi nie potarga" yeah :S i czułam takie smyranie na brzuchu - pewnie młody się wiercił ;p aaa i imie kazali podać do wpisu do karty i kazałam podać małżowi to podał Kacper :S

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 tydzień temu #512439 przez Depeche
Chichi moj maly od poczatku jest tak ulozony, a poniewaz czuje jak mnie smyra po bokach to z pewnoscia sie nie odrwrocil. Mloda juz z cala pewnoscia w tym okresie ciazy byla odwrocona. Coz chyba posladkowo to cesarka nie ? Bo ja malej glowy wypchnac nie moglam, to jak mam wypchnac w tej pozycji ?

Ja sie wzielam za zakupy z tym tyg. sporo ciuchow mam po malej, wiec w sumie wydalam cos ok. 500 zl i zostaly i juz tylko kapcie dla siebie, jeden stanik, no i wizyta w aptece, bo tam kupie te wszystkie srodki pelegnacyjne ( ja kupuje Mustelle, ona jest droga ale rewelacyjna).

A pakujcie sie w torby na kolkach, bo moze sie zdazyc, ze tzreba sie przeniesc z patologii na porodowke, a pomocnych nie bedzie.

Spadam moze LAurze dam jakas zupe ;-)

Bede potem.

Papatki.

12 lata 1 tydzień temu #512442 przez aksa
aaaa i na sylwka idziemy do brata m na przebieranego - yeah, miałam sie przebrać 'na lata20ste' mam czarną kiecke,kupiłam boa i kwiatka do włosów, długie rękawiczki miałam kabaretki też i korale aleeee dziś rano się obudziłam i pomyślałam że przebiorę się za 'pracownika fizycznego' :D ogrodniczki takie do roboty mam od m, koszule w krate też mam kask też aa i znak drogowy bym od kumpla pożyczyła ;p browar w kieszeń i gotowe :side: bo jak tu pisałyscie do zgrabności i powabności to może za rok....co o tym sądzicie?? :S

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 tydzień temu #512446 przez Lafi
Ja tez nie mam a duzo kupione, kapcie do szpitala ;) szlafrok jakis mam, w tym roku kupiłam, koszule sie znajda, nie jest źle, jedna znalazłam do karmienia jak rodziłam Seweryna. a jeszcze musze poszukac jednej w której rodziłam, gdzies tam leży chyba u mamy,

Depeche ładne masz te ubranka, jak bede miec natchnienie to ich poogladam :), dam mu pocałować ale przed wieczorną toaletą ;)

12 lata 1 tydzień temu #512448 przez chiczi
Depeche napisał:

Chichi moj maly od poczatku jest tak ulozony, a poniewaz czuje jak mnie smyra po bokach to z pewnoscia sie nie odrwrocil. Mloda juz z cala pewnoscia w tym okresie ciazy byla odwrocona. Coz chyba posladkowo to cesarka nie ? Bo ja malej glowy wypchnac nie moglam, to jak mam wypchnac w tej pozycji ?

Tak, lekarz mnie już poinformował, że jeżeli nie fiknie, to nie mam mowy o naturalnym porodzie, tylko i wyłącznie cesarka...Mam mieszane uczucia...Już jedną laparoskopię na brzuchu przechodziłam :dry:

12 lata 1 tydzień temu #512450 przez Lafi
Aksa orginalne :) ja bym poszła za robola :)

12 lata 1 tydzień temu #512465 przez koticz
Cześć lalki!!!

Życzę Wam spokojnego Sylwestra.Przed nami rok pełen zmian,obyśmy wszystkie sobie z nim poradziły!!!Oczywiście bezbolesnych porodów bez komplikacji :) i zdrowych maluszków!

My też sylwester z polsatem ;) zastanawiam się cy kina są dziś otwarte?Nie wiecie?
Dziś nam mija 4 wspólny rok i pierwszy raz spędzimy ten dzień sami :)

Ja też chciałabym rodzić SN i bez znieczulenia,ale wszystko wyjdzie w praniu.Jagoda jest ułożona główką w dół i oby już się nie obróciła :)

Miłego dnia bejboszki i do poczytania :cheer:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka