BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 tydzień temu #512384 przez mamcia2013
Hej Wam.
Ja też byłam na zakupach i oczywiście w każdym sklepie było mi w ch** gorąco :angry:
Kupiłam czapeczkę dla małego, pieluchy tetrowe, szczoteczkę do włosków no i wzięłam smoczek ale baba przy kasie była tak nierozgarnięta że smoczek spadł jej na podłogę i w domu zobaczyłam że go nie ma :D na szczęście nie policzyła go.

Unbreakable świetny sufit, dobra robota :)

Depeche,Waszka ja też się czuję ostatnio jak krowa dosłownie. Na nic nie mam siły i hormony mi buzują :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #512385 przez Beata 26
Boshe laski co za dzien. Wkurzona jestem, bo przez ostatni tydzien nie udalo mi sie zrobic nic co zaplanowalam, bo ciagle brakuje mi sil. Dzis - glupi pomysl - pojechalam po zakupy- parkingi zajete masakra, parkowalam na jakims osiedlu daleko od sklepu i nioslam zakupy do auta - niby nie duzo ale jakies takie okropnie ciezkie, brzuch mnie ciagnal. Teraz sie zle czuje i leze. Lzy mi same plynely z takiego zwyklego wyczerpania. Moja coco 0psinka juz naszpikowana tabletkami uspokojajacymi ale strasznie sie boi, ja leze na kanapie, a ona kombinuje jak tu blizej mnie byc, sapie mi na twarz. I trzesie sie bo strzelaja. Nie mowiac ze jeszcze dzis na podworku nie byla. / a ja mialam plan dzis pisac moja prace obronna, bo terminy onia a i tak nigdzie nie wychodzimy, moze tylko do mamy, a tu DuPA wielka, wybaczcie wyrazenie. Ale opadam z sil i jedyne co mi tyg sil dodaje to to ze nie jestem sama bo jak czytam o Wy ledwo dajecie rade.
Marzy mi sie powabnosc, zgrabnosc, usmiech, sliczna sukienka, dobre jedzenie, taniec i muzyka. !!!!

A w Nowym Roku zycze nam bysmy porodzily szybko zdrowe dzieciaki, by nas nie ponacinali, bysmy ostatnie tygodnie mogly sie relaksowac z nogami w gorze, bysmy tez szybko do swoich dawnych figur wrocily, mniej stresow, wiecej kasy, tranych decyzji, ciekawych podrozy!

(My tu od zyczen do zyczen na tym forum funkcjonujemy )

12 lata 1 tydzień temu #512390 przez Beata 26
Depeche Twoje "czuje sie jak kupa" to calkiem trafne okreslenie moich ostatnich dni. Zaczne je stosowac jak sie mnie wszyscy beda wypytywac jak sie czuje. Czasem mam wrazenie, ze lepiej mogliby wcale nie pytac bo i tak nie sluchaja odp.!

12 lata 1 tydzień temu #512392 przez mamcia2013
Becia ale marzenia masz :D zgrabność, powabność hehe to dopiero po poradzie :silly:

12 lata 1 tydzień temu #512395 przez Lenucha217
U mnie dupa na calej lini siedze i placze:(( wyplacilam 800 na miescie żeby miec na zakupy a reszte co mi brakuje schowac na wozek bo zaraz na poczatku stycznia ma byc . Wchodze do galerii chce placic w tesco a tam torebka rozsunieta nie ma portfela :(( Jakis dupek okradl babe w ciazy . mial byc super sylwester z bracmi i kuzynostwem i powoli sie wszystko wykrusza jeden zmienil plany drugi chory trzeci cos tam ... pi.... to wszystko ide spac . a Wam zycze szczesliwego rozwiazanie zdrowka dla Was i maluszków .

12 lata 1 tydzień temu #512397 przez Waszka87
Ja wole nawet nie myśleć jak to będzie przy tym porodzie jedyne co to nie chce cesarki, boje się bardzo. Płakać mu się chce, szkoda ze nie mogę wziąć znieczulenia

12 lata 1 tydzień temu #512398 przez Waszka87
Lenucha wspilczuje biedulka :(

12 lata 1 tydzień temu #512401 przez Agnieszka86
Lenucha217 napisał:

U mnie dupa na calej lini siedze i placze:(( wyplacilam 800 na miescie żeby miec na zakupy a reszte co mi brakuje schowac na wozek bo zaraz na poczatku stycznia ma byc . Wchodze do galerii chce placic w tesco a tam torebka rozsunieta nie ma portfela :(( Jakis dupek okradl babe w ciazy . mial byc super sylwester z bracmi i kuzynostwem i powoli sie wszystko wykrusza jeden zmienil plany drugi chory trzeci cos tam ... pi.... to wszystko ide spac . a Wam zycze szczesliwego rozwiazanie zdrowka dla Was i maluszków .

O kurde, no co Ty piszesz! Co za chamy po tej ziemi chodzą!!! :evil: :evil: :evil: Tulę :kiss:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #512404 przez Agnieszka86
Waszka87 napisał:

Ja wole nawet nie myśleć jak to będzie przy tym porodzie jedyne co to nie chce cesarki, boje się bardzo. Płakać mu się chce, szkoda ze nie mogę wziąć znieczulenia

Nie martw się na zapas :kiss: Może będziesz miała szybki poród i nie ma co się teraz niepotrzebnie stresować:) Ja też chciałabym sn urodzić, bez znieczulenia. Jak cesarka będzie konieczna no to niech będzie. Zosia najważniejsza!

Za godzinę mamy być już w kościele, a męża jeszcze nie ma! Osiwieje przy tym człowieku!

12 lata 1 tydzień temu #512405 przez mamcia2013
Lenusia uspokój się! Co za dziad! Jakbym dorwała to łeb przy samej dupie bym ukręciła, chamstwo! Pieniądze to rzecz nabyta i nie denerwuj się!
Ale tak jak napisała niedawno Depeche to po burzy zawsze wychodzi słońce Kochana.
Ściskam mocno :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #512406 przez Waszka87
Agnieszka86 napisał:

Waszka87 napisał:

Nie martw się na zapas :kiss: Może będziesz miała szybki poród i nie ma co się teraz niepotrzebnie stresować:) Ja też chciałabym sn urodzić, bez znieczulenia. Jak cesarka będzie konieczna no to niech będzie. Zosia najważniejsza!

Ale w tym szpitalu u mnie nawet niema opcji znieczulenia. Nie dają i juz

12 lata 1 tydzień temu #512408 przez mamcia2013
Waszka87 napisał:

Waszka, ja narazie nie myślę o porodzie, co ma być to i tak nieuniknione więc uszy do góry :)

12 lata 1 tydzień temu #512417 przez Beata 26
Lenusia , o mamo wspolczuje. Co za niewdzieczni ludzie, zlodzieje. A Ty jeszcze w ciazy://
Nie zamartwiaj sie. Mam nadzieje, ze dacie rade finansowo.

Waszka - ja bym wolala ( jesli bozia da ) bez znieczulen ani zadnych interwencji.
A w przypadku cc jak jest u was? Wtedy musisz byc znieczulana.
Jesli nie czujesz sie z tym dobrze to wybierz inny szpital

12 lata 1 tydzień temu #512421 przez Lafi
Lenusia no jakis d.pek!!!!
Dołaczam do was z samopoczuciem ! jeszcze mnie mój m tak wczoraj wkurzył, dzis próbuje nadskakiwać, a niech sie w dupe pocałuje. no.

12 lata 1 tydzień temu #512423 przez chiczi
Dziewczyny a Wasze maleństwa są już ułożone główką w dół?
Mój ma nadal łapki na dole i lekarz mi mówi, że już są małe szanse, że fiknie... :dry:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka