- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Dotrwalam do polnocy, a potem myslalam w co by tu jeszcze owojac brzuch, bo memu sie bardzo nie podobalo. Skonczyli strzelac jakos po 1, mamo nawet u nas w pl w moim miescie pokazy na amfiteatrze miejskim byly jedna setna tego co tu robia. Bez sensu tyle kasy w bloto, nawet mi sie na to patrzec nie chcialo. Tutaj kto ma wiecej ten fajniejszy a strzela sie z ulicy zeby widziec ktory sasiad mial wiecej! A polowa tego to tylko halas robi nie zeby jakies piekne efekty na niebie. Wiec ja jestem na nie!
Laskiii 2 miesiace i 2 tygodnie jak dla mnie;) no teraz to nam poleci;) jak tu jestem na forum to zaczelo sie od wspolnej ekscytacji informaowania radosci oczekiwania teraz powoli zaczyna sie nam zmieniac w marudzenie i pewnoe soknczy sie na jakims strachu plus finisz najpiekniejszy jaki mozemy sobie wyobrazic lol
Milego dzionka, nie przespijcie go.
I pochwalcie sie waszymi postanowieniami
Depeche ale macie teraz trudny okres z cora co? :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Myślę,że niewiele osób ma dziś tak dobre samopoczucie jak my
Pierwszy raz doceniłam tak naprawdę urok fajerwerków(jak się pisze?) do tej pory człowiek jakoś specjalnie się im nie przyglądał,a w tym roku sobie z mężem pooglądaliśmy a tak to naściągaliśmy filmów i trzaskaliśmy jeden za drógim teraz jeszcze śpi,ale do pracy dziś idzie na popołudnie i wróci dopiero jutro rano
Jutro mam wizytę pomiarową!!!Już nie mogę się doczekać!!!No a w środe zaczynam szkołę rodzenia
Do planowanego porodu jeszcze 2miesiące i 3dni!!!
Malinka Ty właśnie zaczynasz 32tydzień.31tc masz już skończony
Miłego dnia dziewczynki-leczcie kaca
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja również dotrwałam do północy,byłam nawet zobaczyć jak puszczają fajerwerki
pogodziłam się z mężem,dobrze ze jeszcze w starym roku,przyszedł mnie przeprosił bo wkurzona siedziałam w innym pokoju,a potem spędzalismy Sylwestrową noc z polsatem,heheh nawet były tańce,także malutka pobrykała sobie troche
teraz siedze i pije kawe a zaraz będziemy szykować się do świrki bo zaprosiła na obiad
Depeche to jezdziłaś do Kiel?ja mam od siebie jakieś 50 km,studiowałam tam;-)
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Po pierwsze, wczoraj nie miałam okazji skorzystać z neta, ale życzę Wam:
Przede wszystkim zdrowia i szczęśliwego, krótkiego i bezbolesnego porodu (takie chyba nie istnieją, ale przynajmniej niech nie boli bardzo mocno ), wsparcia ze strony mężów/ partnerów, pięknych, zdrowych i przesypiających noce dzieciaczków i spełnienia WSZYSTKICH marzeń
Cieszę się, że sufit Wam się podoba, mój mąż jak Mu powiedziałam co pisałyście chodzi teraz dumny jak paw Wystarczy Mu tych komplementów.
Lenusia, jest mi strasznie przykro. 800 to dużo, ale dasz jakoś radę, a do tego gada na pewno to wszystko kiedyś wróci.
My byliśmy wczoraj u znajomych, 4 pary i 3 dzieci: 10 miesięcy, 1,5 roku i 3 lata. Było nawet fajnie, ale powiem Wam, że z tego przeglądy dzieci w różnym wieku widzę, że z 3 latkiem bym chyba nie wytrzymała. Mam nadzieję, że jego zachowanie to kwestia wychowania i moja Lenka nigdy taka nie będzie. Rozumiem trudny czas, ale jak dzieciak do gości mówi "wyjdź bo śmierdzisz" a reakcji rodziców brak to robi mi się słabo. Za to młodsze dzieciaczki były cudowne
Przytulam Was mocno, bo za chwilkę zbieramy się na obiadek to mojej babci a później odwiedzić rodziców. Trzymajcie się
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja Sylwestra przespalam, pikolo nie ruszone. Cala nic spalam hak rzadko kiedy. Wyskoczyli mi jakieś dziwne uczulenie na szyi i brodzie i swędzi, niewiem od czegooo :|
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć ciężarki
Ja Sylwestra przespalam, pikolo nie ruszone. Cala nic spalam hak rzadko kiedy. Wyskoczyli mi jakieś dziwne uczulenie na szyi i brodzie i swędzi, niewiem od czegooo :|
pikolo nie duszone
hahahaahahah
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Waszka87 napisał:
Cześć ciężarki
pikolo nie duszone
hahahaahahah
Oj tam oj tam literówka się wdarła bo z telefonu pisze :-D
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój mąż odsypia jakby po imprezie był a nie filmy oglądał może gdzieś się wyprawił jak zasnęłam???
Hej laski które już mają kupione wyprawki do szpitala!!!Dajcie znać ile tych podkładów na łóżko kupiłyście i w jakim rozmiarze???
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My byliśmy wczoraj u znajomych, 4 pary i 3 dzieci: 10 miesięcy, 1,5 roku i 3 lata. Było nawet fajnie, ale powiem Wam, że z tego przeglądy dzieci w różnym wieku widzę, że z 3 latkiem bym chyba nie wytrzymała. Mam nadzieję, że jego zachowanie to kwestia wychowania i moja Lenka nigdy taka nie będzie. Rozumiem trudny czas, ale jak dzieciak do gości mówi "wyjdź bo śmierdzisz" a reakcji rodziców brak to robi mi się słabo. Za to młodsze dzieciaczki były cudowne
Przytulam Was mocno, bo za chwilkę zbieramy się na obiadek to mojej babci a później odwiedzić rodziców. Trzymajcie się
Trzlatek to ciezki wiek u dziecka, ale takie teksty to tylko i wylacznie brak reakcji ze striy rodzicow. Moja mloda przynosi rozne rewelacyjne teksty ze zlobka cyt. " tatusiu ty dupku", ale sa to jednorazowe ekscesy i oprocz " kur.wa mac" ( co zreszta jest moja zasluga, bo klne przy niej ) to nic takiego sie nie powtarza. Pamietam jak moja mala byla w sredniakach w zlobku, a w najstarszej grupie byl Igorek. Igorka mama wygladala jak typowa blondi ( nie mam nic do blondynek), nosila kuse sukieneczki, super tipsy, spileczki i byla och i ach. Igorek ja okladal przy ubierania, a ona do niego swoim piskliwym glosem" Och Igorku ubieraj sie szybkciutko to mamusia cie w nagrode zabierze do MC Donalda". Generlnie zawsze jak ja widzialam to mi sie slabo robilo.
A ja nadal leze, w pidzamie. Musze sie zbierac, bo obiad u mojej mamy, wprosilam sie. Nie mam sily nawet gotowac.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malinka tak liczy suwaczek.Pokazuje skończone tygodnie.Skończyłaś 31tc i wkroczyłaś w 32
Mój mąż odsypia jakby po imprezie był a nie filmy oglądał może gdzieś się wyprawił jak zasnęłam???
My wczoraj obejrzelismy Skyfall, w koncu. Niestety, sredni no i Craig ( niezla du.a) sie postarzal.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz prawie gotowa, musze sie jeszcze uprac. Zostala wizyta w aptece, plyn do plukania, trepki i jeden stanik do karmienia. Koszule biore stare, bo ich niecierpie, a jedna dostalam n Gwiazdke od tesciowej. Moze szlafrok jakis lzejszy kuppie, bo pamietam,ze w ty frotte to mi goraco bylo. I tyle. Nawet mi to poszlo sprawnie. Wczoraj na allegro kupilam prawie szystkie rzeczy do pielegmacji, no z tymze ja sporo mam po malej.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koticz napisał:
Malinka tak liczy suwaczek.Pokazuje skończone tygodnie.Skończyłaś 31tc i wkroczyłaś w 32
My wczoraj obejrzelismy Skyfall, w koncu. Niestety, sredni no i Craig ( niezla du.a) sie postarzal.
My obejrzeliśmy "Prawo zemsty" -polecam i "nietykalni"-też polecam i zaczęliśmy oglądać"11.11.11" ale padłam w trakcie