BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #523759 przez Waszka87
Ciśnienie jest mega niskie, ja leżę i ledwo zyje. Wypilam sok z pomarańczy jabłka marchewki i banana i ide plukac gardlo wodsa z sola

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #523764 przez andzia_zg
Czyli widzę,że nie tylko ja jestem dziś jakaś taka nie do życia, bez energii :S

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #523765 przez AniaCzajka
nie ma jak u mamy:) siedzę i czekam jak wrócą z pracy a siostra z szkoły, mężol pojechał do swojej pracy;/ a ja sobie siedzę w swoim dawnym pokoju i piszę do Was:)

11 lata 11 miesiąc temu #523772 przez Waszka87
u mnie raz slonce raz deszcz i śnieg i okropny wiatr :-/

11 lata 11 miesiąc temu #523777 przez Lenucha217
hehe Ania widze w dobrym nastroju :* Oby tak dalej kochana
Co sie dzieje z beatka i Julkiem ?
Tez jestem bez zycia dzis chodze bez celu nic sie nie chce , czekam na listonosza pewnie dotrze zkoszulami i klapkami pod prysznic

11 lata 11 miesiąc temu #523778 przez xxElaElaEeexx
Witam kobitki :)

Mnie dziś około 5 rano taki straszny skurcz łydki obudził,pomasowałam i przeszło.Zasnęłam.Za chwilę budzi mnie ból w drugiej łydce no ,aż się poryczałam z bólu tak bolało. :huh: A wszystko dlatego,że wczoraj rano nie zażyłam magnezu tylko wieczór ,a od kiedy zażywam regularnie rano i wieczór magnez skurcze mi przeszły. :dry: Moja wina.
I dziś cały dzień mnie strasznie nogi bolą od tych skurczy i jeszcze zaczęło boleć mnie krocze :dry:
Czuje się jak paralityk :blush:

Na szczęście udało mi się zrobić szybko obiad,wyprasować pranie i w końcu odpoczywam i mam zamiar się pouczyć ,bo w sobotę egzamin :huh:

sylwia2 Ja też często czuję jak mnie dzidzia po cyckach kopie heh dziwne uczucie
;) :P :laugh:

vernix Wyniki glukozy włożą mi do kartoteki i dowiem się dopiero na wizycie u gina czyli 5 lutego :)

11 lata 11 miesiąc temu #523789 przez Waszka87
xxElaElaEeexx napisał:

Witam kobitki :)

Mnie dziś około 5 rano taki straszny skurcz łydki obudził,pomasowałam i przeszło.Zasnęłam.Za chwilę budzi mnie ból w drugiej łydce no ,aż się poryczałam z bólu tak bolało. :huh: A wszystko dlatego,że wczoraj rano nie zażyłam magnezu tylko wieczór ,a od kiedy zażywam regularnie rano i wieczór magnez skurcze mi przeszły. :dry: Moja wina.
I dziś cały dzień mnie strasznie nogi bolą od tych skurczy i jeszcze zaczęło boleć mnie krocze :dry:
Czuje się jak paralityk :blush:

Na szczęście udało mi się zrobić szybko obiad,wyprasować pranie i w końcu odpoczywam i mam zamiar się pouczyć ,bo w sobotę egzamin :huh:

sylwia2 Ja też często czuję jak mnie dzidzia po cyckach kopie heh dziwne uczucie
;) :P :laugh:

vernix Wyniki glukozy włożą mi do kartoteki i dowiem się dopiero na wizycie u gina czyli 5 lutego :)

Ely miałam to samo zawsze jem magnez do obiadu z wczoraj wzięłam po kolacji i spać nie mogłam bol w nogach okrppnyyy

11 lata 11 miesiąc temu #523792 przez andzia_zg
Ja biorę dlatego magnez na noc i dzieki temu spokojnie spię, bo wcześniej skurcze łapały mnie najbardziej w nocy

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #523798 przez xxElaElaEeexx
Ah te nasze ciążowe dolegliwości :ohmy: :)

11 lata 11 miesiąc temu #523801 przez andzia_zg
Jeszcze tylko pare tygodni... :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #523808 przez 25malinka
Lenka śliczna ta kurteczka już ją licytuje :)

Ja też teraz biorę magnez systematycznie,bo wcześniej łapały mnie skurcze w łydkach a teraz mam spokój :)

11 lata 11 miesiąc temu #523810 przez Paulina 77
Dziewczyna z in. forum poleca biustonosze do karmienia, których używała przy 1 dziecku:
allegro.pl/do-karmienia-antybakteryjny-m...75e-i2905413628.html

11 lata 11 miesiąc temu #523819 przez andzia_zg
Paulina 77 napisał:

Dziewczyna z in. forum poleca biustonosze do karmienia, których używała przy 1 dziecku:

Kurde ja mam ten minus, że nie moge kupowac staników przez internet, bo musze przymierzyć go przed kupnem :dry: Mam jakies dziwne cycuchy :dry: szkoda, bo chętnie kupiłabym na allegro duzo taniej.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #523826 przez 25malinka
No ja też bym raczej wolała przymierzyc,muszę sie zorientować jakie ceny u nas są bo jeszcze sie nie pytałam :)

11 lata 11 miesiąc temu #523828 przez xxElaElaEeexx
andzia_zg napisał:

Paulina 77 napisał:

Kurde ja mam ten minus, że nie moge kupowac staników przez internet, bo musze przymierzyć go przed kupnem :dry: Mam jakies dziwne cycuchy :dry: szkoda, bo chętnie kupiłabym na allegro duzo taniej.

Ja mam tak samo i mimo ,że godzinę przymierzam różne staniki zawsze miseczka za mała a obwód za duży. :cheer: Albo mi wciskają babcine szmaciaki w których piersi wyglądają jak rożki do lodów takie spiczaste :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka