BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #523829 przez andzia_zg
Ja jak pytałam w sklepach to nigdzie nie było staników do karmienia. Jedynie widziałam w H&M www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-B#article=95546-A lub www.hm.com/pl/product/00954?article=00954-B#article=00954-A

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #523832 przez Paulina 77
kupie przez internet na próbę, bo i tak nie mogę łazić po sklepach

12 lata 3 miesiąc temu #523837 przez andzia_zg
Wiecie co? Mam pytanko. Włąsnie przeglądam sobie w necie kosmetyki Nivea i na żadnym z nich nie jets napisane, że od 1 dnia zycia i nie wiem czy dla noworodka mozna je stosowac czy dopiero pózniej:
allegro.pl/nivea-baby-aksamitne-mleczko-...0ml-i2893371995.html
allegro.pl/nivea-baby-hipoalergiczny-ply...0ml-i2904637934.html
allegro.pl/nivea-baby-pielegnujacy-plyn-...tis-i2866466081.html

Ostatnio jak byłam w Netto to były te produkty. Ogladnelam je dokladnie i nigdzie nie bylo napisane od kiedy mozna stosowac :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #523839 przez wiewiorka
Paulina 77 napisał:

AniaCzajka mój Michaś, odkąd jestem na luteinie i po odstawieniu fenoterolu - jest bardzo spokojny i dużo śpi. Odzywa się delikatnie, kiedy zmieniam pozycję.

chiczi chociaż Ty jedna masz takie wielkie dziecko, większe nawet niż moje. Mój jest większy wiekowo o 3 tyg. niż by wskazywał termin porodu.

w szkole rodzenia połozna powiedziała, że duże dzieci się rodzą jak kobieta łyka Meterne czyli witaminki na ciężarnej.

Mój się codziennie tak samo intensywnie rusza i czuje, że jest co raz większy bo ruchy mocniejsze

12 lata 3 miesiąc temu #523842 przez 25malinka
andzia_zg napisał:

Ja jak pytałam w sklepach to nigdzie nie było staników do karmienia. Jedynie widziałam w H&M www.hm.com/pl/product/95546?article=95546-B#article=95546-A lub www.hm.com/pl/product/00954?article=00954-B#article=00954-A

[/i]

Fajne,ale u mnie nie ma H&M najbliżej w Kielcach chyba,muszę popatrzeć w sklepach z bielizną

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #523845 przez andzia_zg
25malinka napisał:

andzia_zg napisał:

[/i]

Fajne,ale u mnie nie ma H&M najbliżej w Kielcach chyba,muszę popatrzeć w sklepach z bielizną

U mnie niestety nie było staników w żadnym sklepie z bielizna :dry: były tylko w jednym takim sklepie z odzieżą chińską za 20zł ale oczywiście nie było rozmiarów i nie można było nawet przymierzyc :dry:

Patrzyłam nawet w Realu jak byłam ale nie znalazłam :dry: (moja siostra kiedyś kupowała sobie w Auchan)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #523846 przez 25malinka
właśnie zjadłam deserek czekoladowy,mmm pycha

12 lata 3 miesiąc temu #523847 przez 25malinka
andzia_zg napisał:

25malinka napisał:

andzia_zg napisał:

[/i]

U mnie niestety nie było staników w żadnym sklepie z bielizna :dry: były tylko w jednym takim sklepie z odzieżą chińską za 20zł ale oczywiście nie było rozmiarów i nie można było nawet przymierzyc :dry:

[/i]

U nas też jest Centrum Hińskie może tam zobacze

12 lata 3 miesiąc temu #523848 przez chiczi
wiewiorka napisał:

Paulina 77 napisał:

AniaCzajka mój Michaś, odkąd jestem na luteinie i po odstawieniu fenoterolu - jest bardzo spokojny i dużo śpi. Odzywa się delikatnie, kiedy zmieniam pozycję.

chiczi chociaż Ty jedna masz takie wielkie dziecko, większe nawet niż moje. Mój jest większy wiekowo o 3 tyg. niż by wskazywał termin porodu.

w szkole rodzenia połozna powiedziała, że duże dzieci się rodzą jak kobieta łyka Meterne czyli witaminki na ciężarnej.

A ja łykam witaminy dla ciężarnych właśnie :)

12 lata 3 miesiąc temu #523850 przez xxElaElaEeexx
Ja mam jeden stanik do karmienia od kuzynki ,bo kupiła właśnie na necie i był na nią za duży .A na mnie jest dobry. :)

A ja już zjadłam pół pudełka ptasiego mleczka :P

12 lata 3 miesiąc temu #523853 przez andzia_zg
xxElaElaEexx ale narobiłaś mi smaka :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #523855 przez Paulina 77
xxElaElaEeexx napisał:

Ja mam jeden stanik do karmienia od kuzynki ,bo kupiła właśnie na necie i był na nią za duży .A na mnie jest dobry. :)

Ela a jak różni sie rozmiar tego do karmienia w stosunku do rozmiaru jaki mialas przed ciążą? tez sie boje ze kupie za duzy

12 lata 3 miesiąc temu #523857 przez 25malinka
xxElaElaEeexx napisał:

[/i]

Ja teraz wcinam rurki z kremem,trzeba sobie jakoś osłodzic życie,mężuś w pracy,nie ma co robić

12 lata 3 miesiąc temu #523861 przez andzia_zg
Paulina 77 napisał:

xxElaElaEeexx napisał:

Ela a jak różni sie rozmiar tego do karmienia w stosunku do rozmiaru jaki mialas przed ciążą? tez sie boje ze kupie za duzy

Podpisuje sie pod pytaniem :-) Jest jakas roznica w rozmiarze? Bo do tego stanika do karmienia trzeba jeszcze włozyc wkładki laktacyjne a one też są spore i dość grube :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #523864 przez wiewiorka
chiczi napisał:

wiewiorka napisał:

Paulina 77 napisał:

A ja łykam witaminy dla ciężarnych właśnie :)

ja odstawiłam jak to usłyszałam. mam trochę ubranek na 56 i chciałabym je nałożyć Szymonowi:)

Kupiłam 6 pączków i je dzisiaj wszystkie zjem :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka