- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- annaem66
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja mam 28 lat, masz juz Patko potwierdzona ciaza ? ktory tydzien ?
Ja jeszcze tydzien musze poczekaz i zrobie usg bedzie wiadomo co i jak miedzy czasie zrobie badania lbarotryjne i 12 go lipca... uciekam do mezusia tam bede prowadzic ciaze.
Zycze Wam wszystkicm jak najlepeij duzo zdrowia damy rade bedzie dobrze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja ciąży nie mam jeszcze potwierdzonej- przynajmniej nie przez ginekologa na wizytę idę w piątek i już nie mogę się doczekać- mam nadzieje że to będą same dobre wieści! Miesiączkę ostatnią miałam 24 maja więc z tego wynika że niedługo 6 tydzień a ogólnie to w ogóle nie rozumiem tych wszystkich obliczeń, chciała bym tylko wiedzieć ile moje dziecko ma dni, tygodni w rzeczywistości. a w ogóle jak można wliczać czas miesiączki do ciaży?! hmmm
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Bardzo mocno trzymam kciuki i wierze że z tobą będzie inaczej!
- annaem66
- Wylogowany
- gaworzenie
Niby moge wyjechac do meza i L4 wysylac ale urodzic juz nie moge... i musze seie prywatnie chyba ubezpieczyc....
Patka to tak jak ja, tez nie mam potwierdzonej dzis bylam u lekarza na NFZ to nawet na usg mnie nie skierowala tylko dostalam na badania laboratoryjne chociaz tyle, jeszcze raz m.in HCG zobaczymy czy rosnie
10 go ide prywtanie zrobie sobie USG
Trzymajci sie dziewczy, bedzie dobrze trzeba wierzyc )
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my 21 mamy jechac do szczawnicy...z lazenia po gorach juz nici..a z wyjazdu jeszcze sie okaze...narazie dalej leze a w pon do lekarza..mam nadzieje ze zobacze serduszko..oby
- Dorka
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
to milego wypoczynku...
my 21 mamy jechac do szczawnicy...z lazenia po gorach juz nici..a z wyjazdu jeszcze sie okaze...narazie dalej leze a w pon do lekarza..mam nadzieje ze zobacze serduszko..oby
Dziękuje bardzo, ja też nie mam zamiaru chodzić po górach, raczej sobie spaceruje po okolicy, i jak narazi wypoczynek mi służy ponieważ skurcze i bóle ustały jedynie czasami jak za dużo chodzę to coś mnie pobolewuje i jak odpocznę to przechodzi. Ogólnie jestem zadowolona. Tobie wypoczynek na pewno też dobrze zrobi, jeśli nie będziesz się forsować tylko podziwiać widoczki z oddali
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Hej przyszle mamusie chcialam sie z wami przywitac! Jestem tu nowa, i ja mam nadzieje zostane mama w marcu 2013! nazywam sie dorota mam 33 lata i po 5 latach staran o malenstwo wkoncu nam sie udalo:D mam za soba juz jedno poronienie i jedna ciaze pozamaciczna, takze teraz mam ogromna nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy...
Gratuluje maleństwa i życzę szczęścia! , jak widać każdy tutaj potrzebuje odrobiny wsparcia i rozmowy wiec zapraszamy, im więcej nas będzie tym milej!
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Więc też chciałabym do was dołączyć bo od niedzieli testty są pozytywne bladziucha druga krecha ale jest dziś już była mocniejsza a oficjalnie za 2 dni potwierdzę wszystko po wizycie u gina . Ale mi w sumie nie trzeba potwierdzenia bo czuję się jak w pierwszej ciąży całodzienne mdłości , senność i wymioty. W pierwszą ciążę zaszłam rok temu w lipcu miałam dwóch chłopców niestety urodziłam w 25 tygodniu i chłopcy zmarli tu jest cała historia www.zapytajpolozna.pl/50-strata-ciazy/32...sliczne-aniolki.html
O tę ciążę staraliśmy się z mężem pół roku i wreszcie się udało jesteśmy tacy szczęśliwi a jednak pełni obaw.