- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- macka
- Wylogowany
- gaworzenie
Gratuluje wam wszystkim waszych fasolek, niech rosną zdrowo. Wy się nie denerwujcie, na zapas nie martwcie się, pozytywne nastawienie jest jak najbardziej wskazane, pozdrowionka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piszczcie jak tam u Was.ja powolutku sie rozchadzam.wczoraj juz wiecej chodzilam po mieszkaniu a dzis mam wielki plan wyjsc z dzieckiem przed blok.mamy tu takie laki,/park niedaleko.zmniejszam tez duphaston i jestem dobrej mysli.musi byc dobrze
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
PRZEZ CHWILE MYSLALAM ZE U WAS ZAGOSZCZE BO SPOZNIALA MI SIE @ A ZAWSZE MIALAM REGULARNIE ALE CZUJE ZE @ SIE ZACZYNA WIEC NICI Z DZIDZIUSIA A SZCZERZE MOWIAC PRZEZ TE KILKA DNI TAK SIE WKRECILAM ZE TERAZ JEST MI MEGA SMUTNO I CHCIALABYM MIEC FASOLKE!!! MAM JUZ PRAWIE 2 LETNIA CORECZKE Z FINANSAMI U NAS CIEZKO WIEC PEWNIE TA DECYZJA BEDZIE ODLOZONA W CZASIE (((((( JUZ NAWET MOJEJ JULCE POWIEDZIALM ZE MOZE MAMA MA DZIDZIUSIA I TAK SIE CIESZYLA I CALY CZAS PODNOSILA MI BLUZKE I MOWILA DZIDZIA I CALOWALA BRZUCH ESH SZZKODA ALE WAM ZYCZE DUZO SILY I POWODZENIA KOCHANE
- KaSSSSiiaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia oczywiście że będzie dobrze nie wolno Ci negatywnie myśleć
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Witaj Sylwka witaj Macka.zapraszamy.im nas wiecej tym bedzie milej.
Piszczcie jak tam u Was.ja powolutku sie rozchadzam.wczoraj juz wiecej chodzilam po mieszkaniu a dzis mam wielki plan wyjsc z dzieckiem przed blok.mamy tu takie laki,/park niedaleko.zmniejszam tez duphaston i jestem dobrej mysli.musi byc dobrze
No widzisz mówiłam Tobie od początku że trzeba być dobrej myśli i wszystko się jakoś ułoży. Gratuluje wyników i trzymam mocno kciuki za dalsze, na pewno będzie dobrze,ponieważ wszystko na to wskazuje. Ja w poniedziałek tj. 16 idę na to spóźnione usg-pierwsze :/ i już nie mogę się doczekać, ostatnio mam bardzo wielką potrzebę zobaczenia mojego skarba !!!!!
w ogóle jak tam samopoczucie, doskwiera ci coś, a jak sobie radzisz w tej sytuacji z synkiem hmm ??? pozdrawiam
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Witaj moja droga ja tak samo jak ty też jestem pełna obaw, gdyż miałam troszkę podobną sytuacje- tzn też straciłam moje maleństwo, a mianowicie poroniłam w 8 TC dokładnie 10-11 czerwca 2011 i teraz się zamartwiam czy znowu nie dojdzie do takiej sytuacji bo mniej więcej teraz jestem właśnie w tym okresie ciąży więc bardzo się przejmuje każdą dolegliwością i tym czy dotrwamy razem z moim skarbem do szczęśliwego finiszu. Ale jak już pisałam wcześniej jestem pozytywnej myśli i głęboko wieżę w to że ta ciąża to "wynagrodzenie" wcześniejszej straty- i nie sądzę by Bóg drugi raz zadał nam taki cios.Hej mamuśki
Więc też chciałabym do was dołączyć bo od niedzieli testty są pozytywne bladziucha druga krecha ale jest dziś już była mocniejsza a oficjalnie za 2 dni potwierdzę wszystko po wizycie u gina . Ale mi w sumie nie trzeba potwierdzenia bo czuję się jak w pierwszej ciąży całodzienne mdłości , senność i wymioty. W pierwszą ciążę zaszłam rok temu w lipcu miałam dwóch chłopców niestety urodziłam w 25 tygodniu i chłopcy zmarli tu jest cała historia www.zapytajpolozna.pl/50-strata-ciazy/32...sliczne-aniolki.html
O tę ciążę staraliśmy się z mężem pół roku i wreszcie się udało jesteśmy tacy szczęśliwi a jednak pełni obaw.
Moja droga Bądź pozytywnej myśli, pozdrawiam gorąco!
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/395816-z...i-marcowek-2013.html
<<<ZAPRASZAM>>>
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- macka
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak się czujecie mamuśki ???
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś miałam mieć prawdopodobnie wizytę w sumie to jest tak że idę z koleżanką która ma wizytę dziś i może wejdę po niej ale jeszcze nic nie wiadomo bo będę rozmawiała z jakąś znajomą położną która mi dobierze najlepszego lekarza do mojej sytuacji mam wziąć wszystkie papiery ze szpitala i zobaczymy kurcze a już miałam nadzieję że dziś zrobi mi usg i podglądnę moją fasolkę ale tak sobie myślę że i tak muszę iść po papiery do mojego byłego "rzeźnika" więc powiem żeby mi zrobił usg ale ciąży nie będę u niego prowadzić ciąży a dzwonie do niego jakieś pół godziny przed wizytą i mnie przyjmuje oczywiście jeśli jest. A tam w przychodni gdzie idziemy dziś z koleżanką to mówiła że jak nie dziś to za jakiś tydzień, 2 tygodnie jak myślicie czekać czy iść do tego cymbała?
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
- Otrzymane podziękowania: 17
Sylwka ja bym się wstrzymała jeszcze z tym usg chociaż tydzień, bo może nic nie być widać i po co masz się zamartwiać... lepiej betę sobie zrób i sprawdź jak przyrasta
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ty kochana jak się czujesz? Ale ten czas leci pamiętam jak dopiero co na staraczkach pisałaś o ciąży a tu już 12 tydzień ale ten czas leci...