BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 5 miesiąc temu #400506 przez sylwka727
Misia rocznik 90? :laugh:
Ja mam jeszcze w sumie 21 bo w grudniu urodziny i to 29 pod sam koniec prawie się załapałam na rocznik 91 ;). A miejscowość to Rzeszów. Sylwia :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #400534 przez Misia
Zgadza się 90 :) Ooo to jesteśmy w tym samym wieku :) No ja jestem z kwietnia więc już pełne 22 hehe :P Nie wiem czemu ale myślałam, że jesteś starsza ... :P

12 lata 5 miesiąc temu #400545 przez sylwka727
Misia czemu Ci się tak wydawało? W domu wszyscy mi mówią że stara dupa już jestem ;) a teraz śmieje że wcale nie bo ostatnio jakby się sprzedawcy zmówili i jak robie zakupy i kupuję piwo to dowód wołają a za gówniarza (15,16lat) jak fajki kupowałam to nie chcieli ;) . A u was jak tam z fajkami jest jakiś nałóg? Musiałyście rzucać? Ja przestałam palić jak zaszłam w pierwszą ciążę a paliłam 5lat

Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #400571 przez Misia
No nie wiem po tej ciąży potem fotka też pokazuje Cię starszą :P hehe ja nawet nie próbowałam :P Ja ani nie pale ani nawet kawy nie pije jedyny mój nałóg to słodycze :P

12 lata 5 miesiąc temu #400613 przez sylwka727
Misia uwielbiam to zdjęcie ale zdradzę ci sekret zdjęcia włosy są doczepiane ale marzę żeby mieć takie :cheer:. Tak w ogóle nie (nie żebym się chwaliła) ale jak sobie sama robię fotkę to potrafię dobrze wyjść więc wydaje mi się że jestem fotogeniczna ale w rzeczywistości nie wyglądam ładnie nie podobam się sobie tylko na zdjęciach siebie lubię:) no i jeszcze wtedy jak schudłam 20kg to też nawet się lubiałam zyskałam pewność siebie) Co do kawy to też nie piję chyba że raz na jakiś czas rozpuszczalną czy mrożoną :laugh:

Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #400663 przez AniaCzajka
Byłam tu niedawno i dziś znów zajrzałam, jest nas coraz więcej, ja jestem Ania z okolic Płocka:) mam termin na 3 marca:) już widziałam bijące serduszko mojego dzidziusia:)

12 lata 5 miesiąc temu #400676 przez kasia123m
sylwka doczepiane masz wslosy na tej focie?ale to fryzjer robil?duzo takie cos kosztuje?
Ja mam teraz takie suche wlosy i odrosty 3cm.jest masakra.chce doczekac tych 3 mies i musze czyms to zafarbowac.mam odcien czerwonawy a odrastaja mi ciemno siwe.nerwy przy chorobie Mamy daly swoje.kolezanka mowila cos o jakiejs farbie loreal.a fryzjerka ze moge zaszetka lekko przykryc.a WY farbujecie teraz wlosy? Jak tak to czym?

12 lata 5 miesiąc temu #400703 przez Misia
Sylwka - fotka fajna nic do niej nie mam tylko po niej odniosłam wrażenie, że jesteś starsza :) Co Ty gadasz, że schudłaś 20 kg ???? Jak to zrobiłaś ... mi ładnie szło odchudzanie wolno bo ponad rok gubiłam 8 kilo i jeszcze 5 mi zostało, żeby mieć przyzwoitą wagę a tu nagle buum ciąża i koniec odchudzania .. :P

Witamy Anie! :) Który to tydzień ?? Ile mierzy Twój maluch ??

Kasia - Ja generalnie mam ślub 11 sierpnia i mam 5 centymetrowe odrosty jestem ciemna a farbuje się na blond ale nie cała tylko mocne pasemka i kłócę się ze sobą ale chyba zrobię przed ślubem te odrosty to będzie 2 miesiąc ale co mam tak wyglądać na własnym ślubie ... potem ta sesja zdjęciowa ... a ja nie mam farby nakładanej tylko rozjaśniane...

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400727 przez sylwka727
Witaj Ania

Kasia z farbowaniem w ciąży nie ma żadnych problemów tylko farba musi być bez amoniaku, po prostu musisz powiedzieć fryzjerce ze jesteś w ciąży. A włosy to tylko treski sama sobie je przypinałam trafiło mi się że miały identyczny odcień co moje włosy :) kupiłam 4 czy 5 po 10 zł:) teraz jakoś nie zakładam ich bo się troszkę poplątały

Misia Udało mi się tyle schudnąć bo dużo ważyłam a jak się dużo waży to szybciej leci ;) odrzuciłam całkiem słodycze i słodkie napoje nie brakowało mi ich wcale i jadłam do 1000kcal zrzuciłam te 20kg w 4 miesiące i do Iciąży udało mi się trzymać wagę (były małe wahania 3kg w górę albo w dół). No a po śmierci Adrianka przestało mi już zależeć na czymkolwiek i zajadałam smutki i wróciło 10kg ciążowych :dry:

Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #400757 przez patka1603
Ja jestem z Lubonia koło Poznania mam 27 lat i naimie Patrycja.

misia jak się obawiasz tego farbowania to użyj szamponu do farbowania . A tak w ogóle to gratuluje z okazji "ślubu!"

A jeśli chodzi o nałogi to ja moje drogie mogę się pochwalić iż nigdy w życiu nie piłam kawy, nawet capuczino! Jestem troszke uzależniona od słdyczy ale to tez zalezy od dni bo czasami nie jem nic przez pare dni a czasami tak mnie meczy żeby zjeśc coś słodkiego że nawet jestem skłonna isc do sklepu po jakąś zachcianke :P

sylwka ty to musisz byc twarda, ja jak bym w ciągu roku tyle schudła to bym była zachwycona a ty mówisz ze w 4 miesiące... szacunek moja droga, jatez myśle o tym żeby przejśc na diete, ale jak narazie to po stracie tylk jem zamiast się ograniczac ;)

aniu gratuluje w imieniu wszystkich marcówek, jak sie czujesz?

kasiu wiek to tylko liczba tak twierdzi moja mama, najważniejsze jest to na ile ty się czujesz, chociaż ja osobiście bym wolała żeby latka nie leciały ;) aa jak tam samopoczycie, chyba juz ci minoł ten gorszy okres hmm?

12 lata 5 miesiąc temu #400759 przez Poziomka
Witajcie Mamusie !
Ja jestem mamusia majowa, 6 maja tego roku urodzilam synka i tak sobie Was podczytuje, chyba z sentymentu. :-P Mam na imie Daria i mam 22 lata, jestem z Częstochowy ! Pozdrowionka !

12 lata 5 miesiąc temu #400766 przez sylwia2
hej dziewczyny, a męczą was jakieś objawy, cos wam szczególnie przeszkadza?

12 lata 5 miesiąc temu #400768 przez patka1603
Moje gratulacje, i jak tam, się mniewa w twoja pociecha, jak ma na imie, jak ci idzie wychowywanie synka, były cięzkie chwile, czy raczej sobie radzi-łaś/sz hmm?

Ja dzisiaj rozmawiałam z moim męzem i doszliśmy do wniosku ze narazie musimy odetchnąc i nieczujemy sie na siłach żeby cos działac (bardziej on) troszke mnie nawet przeraził bo powiedział to tak jak by juz wogole nie chciał miec dzieci, ale pozniej dodał ze musi swoje przebolec wiece odetchnełam z ulga ;)

12 lata 5 miesiąc temu #400779 przez Poziomka
Dziekuje :-) jakos sobie radze, maz mi bardzo pomaga. Synus ma na imie Karolek, wazy juz ponad 5 kg i ma 62 cm, a jak sie urodzil to wazyl 2870g i mial 55 cm. Trzymam za Was kciuki i zycze kazdej z Was zdrowego i slicznego dzidziusia !

12 lata 5 miesiąc temu #400783 przez hoborr
Podczytuję, podczytuję ....

Aż w końcu piszę:)

Witajcie przyszłe mamy:)
Choć sama jeszcze nie moge do końca w to uwierzyć, dołączam do waszej gromadki mamuś marcowych:) Termin mam na 6 marca - ale dzidziuś urodzi się 1 marca przez cc. Mam córeczkę z lipca 2011.

Obyśmy wszystkie szczęśliwie dotrwały do marca i urodziły zdrowe dzieciaczki:)

ps. przydałaby się nam jakaś tabelka ze spisem mam i terminów porodów:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka