- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam jeszcze w sumie 21 bo w grudniu urodziny i to 29 pod sam koniec prawie się załapałam na rocznik 91 . A miejscowość to Rzeszów. Sylwia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam teraz takie suche wlosy i odrosty 3cm.jest masakra.chce doczekac tych 3 mies i musze czyms to zafarbowac.mam odcien czerwonawy a odrastaja mi ciemno siwe.nerwy przy chorobie Mamy daly swoje.kolezanka mowila cos o jakiejs farbie loreal.a fryzjerka ze moge zaszetka lekko przykryc.a WY farbujecie teraz wlosy? Jak tak to czym?
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
Witamy Anie! Który to tydzień ?? Ile mierzy Twój maluch ??
Kasia - Ja generalnie mam ślub 11 sierpnia i mam 5 centymetrowe odrosty jestem ciemna a farbuje się na blond ale nie cała tylko mocne pasemka i kłócę się ze sobą ale chyba zrobię przed ślubem te odrosty to będzie 2 miesiąc ale co mam tak wyglądać na własnym ślubie ... potem ta sesja zdjęciowa ... a ja nie mam farby nakładanej tylko rozjaśniane...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia z farbowaniem w ciąży nie ma żadnych problemów tylko farba musi być bez amoniaku, po prostu musisz powiedzieć fryzjerce ze jesteś w ciąży. A włosy to tylko treski sama sobie je przypinałam trafiło mi się że miały identyczny odcień co moje włosy kupiłam 4 czy 5 po 10 zł teraz jakoś nie zakładam ich bo się troszkę poplątały
Misia Udało mi się tyle schudnąć bo dużo ważyłam a jak się dużo waży to szybciej leci odrzuciłam całkiem słodycze i słodkie napoje nie brakowało mi ich wcale i jadłam do 1000kcal zrzuciłam te 20kg w 4 miesiące i do Iciąży udało mi się trzymać wagę (były małe wahania 3kg w górę albo w dół). No a po śmierci Adrianka przestało mi już zależeć na czymkolwiek i zajadałam smutki i wróciło 10kg ciążowych
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
misia jak się obawiasz tego farbowania to użyj szamponu do farbowania . A tak w ogóle to gratuluje z okazji "ślubu!"
A jeśli chodzi o nałogi to ja moje drogie mogę się pochwalić iż nigdy w życiu nie piłam kawy, nawet capuczino! Jestem troszke uzależniona od słdyczy ale to tez zalezy od dni bo czasami nie jem nic przez pare dni a czasami tak mnie meczy żeby zjeśc coś słodkiego że nawet jestem skłonna isc do sklepu po jakąś zachcianke
sylwka ty to musisz byc twarda, ja jak bym w ciągu roku tyle schudła to bym była zachwycona a ty mówisz ze w 4 miesiące... szacunek moja droga, jatez myśle o tym żeby przejśc na diete, ale jak narazie to po stracie tylk jem zamiast się ograniczac
aniu gratuluje w imieniu wszystkich marcówek, jak sie czujesz?
kasiu wiek to tylko liczba tak twierdzi moja mama, najważniejsze jest to na ile ty się czujesz, chociaż ja osobiście bym wolała żeby latka nie leciały aa jak tam samopoczycie, chyba juz ci minoł ten gorszy okres hmm?
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja jestem mamusia majowa, 6 maja tego roku urodzilam synka i tak sobie Was podczytuje, chyba z sentymentu. :-P Mam na imie Daria i mam 22 lata, jestem z Częstochowy ! Pozdrowionka !
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- patka1603
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dzisiaj rozmawiałam z moim męzem i doszliśmy do wniosku ze narazie musimy odetchnąc i nieczujemy sie na siłach żeby cos działac (bardziej on) troszke mnie nawet przeraził bo powiedział to tak jak by juz wogole nie chciał miec dzieci, ale pozniej dodał ze musi swoje przebolec wiece odetchnełam z ulga
- Poziomka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Aż w końcu piszę
Witajcie przyszłe mamy:)
Choć sama jeszcze nie moge do końca w to uwierzyć, dołączam do waszej gromadki mamuś marcowych:) Termin mam na 6 marca - ale dzidziuś urodzi się 1 marca przez cc. Mam córeczkę z lipca 2011.
Obyśmy wszystkie szczęśliwie dotrwały do marca i urodziły zdrowe dzieciaczki:)
ps. przydałaby się nam jakaś tabelka ze spisem mam i terminów porodów:)