BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 5 miesiąc temu #400357 przez sylwka727
Mamcia źle przeczytałam napisałaś menowi a ja przeczytałam mezowi B) ale men czy mąż to i tak samo kochany :)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #400367 przez patka1603
Sprawiedlowości napewno nie ma tego to ja jestem pewna!
sylwka a skad masz takie fajne gadżety ja chętnie tez bym pokombinowała z robieniem albumów

kasiu bardzo się cieszę ze mogłaś wreszscie odetchnac zobaczyc serduszko i jak twój skarb fika. a z tymi ginekologami to naprawde jakas masakra im powinni robic jakies testy psychologine, albo szkolic ich jak rozmawiać z ludźmi na takie wrazliwe tematy, bo to co nie robi na nich juz wrażenia może przyszłych rodziców bardzo boleć!

mamkanie zazdroszcze ci i na twoim miejscu odrazu bym pojechała do szpitala, nawet jeśli ci przeszło, nie chcę cię straszyc ale ja jak trafiłam do szpitala to lekarz mi powiedział że brunatne slady to są pirwsze objawy przed poronne, oczywiscie kazda ciąza jest inna wiec u ciebie może być całkiem inaczej za co trzymam bardzo mocno kciuki , gdyż nie życze tego nikomu. Ja tez starałam się to zbagatelizowac a póżniej żałowałam że nie poszłam do lekarza jak zobaczyłam pierwsze plamki. Wiem że to trudne ale nie martw się zapewne to tylko przemęczenie,albo stres, ale wuzyta u gin. nalewno nie zaszkodzi! trzymaj sie!

12 lata 5 miesiąc temu #400377 przez sylwka727
Patka jeśli chodzi o scrapki to na allegro kupuję: allegro.pl/listing.php/showcat?id=76709&order=t&p=1
A takie wszystkie rzeczy do scrapookingu są tu: allegro.pl/scrapbooking-76698 ja zawsze uwielbiałam takie rzeczy samo patrzenie sprawiam mi radość :silly:

Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #400395 przez patka1603
ale fajne mają tam te gadżety, a robiłas już kiedys taki album czy to pierwszy?! Zastanawiam się jak to sie przykleja, masz jakis specjalny sprzęt, klej? bo ten filc to chyba tak łato się chyba ne skleja hmm

12 lata 5 miesiąc temu #400425 przez sylwka727
Patka pierwszy raz robie jakiś tam klej mają ale do filcu mi się wydaje że najlepszy byłby taki do materiałów,tkanin można na allegro kupić tylko w innej kategorii :)

Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #400426 przez sylka
dobry jest klej magic :)

12 lata 5 miesiąc temu #400431 przez patka1603
aha

12 lata 5 miesiąc temu #400432 przez patka1603
Co za nudy, dni mijaja tutaj tak powoli na szczęście dzisiaj zobaczę sie z moim kochanym mężem, który nie dostał urlopu i w nd. musiał wracać do poznania do pracy. Najgorsze były te pierwsze dni kiedy go najbardziej potrzebowałam a jego nie mogło tutaj być. No ale na szczęście mamy juz piątek i dzisiaj koło 22 juz będę mogla się wtulic w jego ramiona, tak bardzo się stęskniłam,strasznie mi jego brakowało w tych smutnych dniach. Nie moge sie już doczekać tego weekendu, który w końcu spedzimy w zupełnym spokoju sam na sam no i może uda nam sie gdzieś wyskoczyc i zrelaksowac w związku z rocznicą. A w niedziele upragniony powrót do ukochanego domku :lol: ;) :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #400451 przez sylwia2
:) bardzo fajny pomysł z albumem,ogladałam w sklepach takie gotowe ale co swoje wlasnoręcznie zrobione to bezcenne.

12 lata 5 miesiąc temu #400462 przez patka1603
no ja postaram się za jakis czas zmobilizować i zrobic tez cos podobnego ale coś w rodzaju albumu na zdjęcia czy czegoś takiego.

Dziewczyny a w ogóle skad jesteście, ile macie lat, moze się przedstawmy hmm?

12 lata 5 miesiąc temu #400466 przez sylwia2
Mam 28 lat i jestem z okolic Zgorzelca.

12 lata 5 miesiąc temu #400469 przez kasia123m
Ja kilka dni temu skonczylam 32lata i jestem z krakowa :) staruszka ze mnie w porownaniu z Wami;P

12 lata 5 miesiąc temu #400475 przez sylwia2
bez przesady, jak byś miała 52 to można by tak powiedziec. Czy tylko mi nic sie nie chce, leń ze mnie, senny leń a trzeba mieszkanie posprzątać. :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #400497 przez macka
Mam na imie Magda, mam 28 lat, Szczecin : )

12 lata 5 miesiąc temu #400499 przez Misia
Ooo widze, że hobby sobie znalazłyście :P
Ja mam na imię Dominika mam 22 lata(chyba jestem najmłodsza:P) i jestem z Poznania :)
Miło mi Was poznać :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka