BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #536355 przez Agnieszka86
Lusiaczek ja mam dla Zosi czapkę w środku bawełnianą, a z zewnątrz taką futerkową. Zresztą zaraz zrobię zdjęcie to wstawię:)

Depeche, Lusiaczek uważajcie na zarazki swoich starszych dzieciaczków :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #536362 przez Agnieszka86
czapeczka
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #536371 przez Paulina 77
Dzień dobry:) Andzia my tez mamy te pochłaniacze metylan, mozna je kupic w Leroy Merlin. Tabletki są drogie i moj tata pózniej kupił jakies tańsze zamienniki przez internet. Teraz nie uzywamy, bo mamy sucho w mieszkaniu - duzo dała nam suszarka do prania.

Gosiu wróć do nas, kiedy będziesz miała ochotę. Czekamy :kiss:

AniaCzajka czekamy na informacje z wizyty i myślami jesteśmy z Tobą :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #536373 przez lusiaczek82
śliczna ta czapeczka ja już tez upaczyłam sobie tylko niebieską też jest w środku bawełniana a na zewnątrz misiowa a powiedz mi jaki to rozmiar?

11 lata 11 miesiąc temu #536376 przez andzia_zg
vernix napisał:

Andzia wczoraj zapytałam ciotkę o rodzaj pochłaniacza wilgoci. Przypomniało mi się w ostatniej chwili-amnezja ciążowa :cheer:
Powiedziała, że kupiła pojemnik metylan stop wilgoci, nie jest drogi, a skuteczny. Kosztuje ok.40 zł, ma w środku tabletkę, która pochłania wilgoć.

Dzięki za info o tym pochłaniaczu wilgoci. zaraz sobie poszukam informacji o nim w necie :-)

Jeśli chodzi o czapeczki to mam same cienkie bawełniane. jedną grubszą polarkową kupiła moja mama więc będzie na pierwszy spacer. Będe miala tylko problem z wyjściem ze szpitala bo mama do tego czasu nie bedzie u mnie wiec nie ma jak mi jej dac wiec pomyslalam ze na wyjscie ze szpitala wloze najwyzej ta cieńsza. do tego na główce bedzie kapturek od bluzy welurkowej i kolejny kapturek od kombinezonu wiec mysle, że wojtuś nie zmarznie przez ta chwile co bedziemy przechodzic ze szpitala do auta.

lusiaczek
fajne te czapeczki, które dałas. Ja na Twoim miejscu kupilabym ktoras z tych tanszych bo tak prawde mówiac te czapusie beda tylko na wyjscie ze szpitala i po 2 tygodniach ewentualnie na pierwszy spacer, a podejrzewam,że jak bedzie ten pierwsy spacerek to bedzie juz dość cieplo na dworze...

A ja sie obudzilam... Zasnelam i spalam 1,5 godz

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #536381 przez lusiaczek82
właśnie też mam takie myślenie długo to się nie nachodzi w tej czapeczce więc szkoda kasy na jakąś superową znalazłam właśnie na allegro i zamówiłam taką allegro.pl/misiowa-czapeczka-od-urodzeni...03558.html?source=oo wydaje mi się że będzie ok a dopiero na zimie można kupić jakąś inną bo przynajmniej dłużej posłuży

11 lata 11 miesiąc temu #536384 przez Agnieszka86
Lusiaczek rozmiar najmniejszy mam, ale nie pamiętam jaki to jest, bo miałam wszytą taką papierową metkę i oderwałam, a innej nie ma.

11 lata 11 miesiąc temu #536387 przez andzia_zg
lusiaczek bardzo fajna ta czapusia :-) a cena jeszcze fajniejsza :) :) :)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536388 przez Agnieszka86

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a w rogu moja torba do szpitala i Zosi jeszcze nie dopakowana do końca:)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #536392 przez Paulina 77
jej, duże Zosia ma mieszkanko :) a Tobie nie poszło w boczki :)

11 lata 11 miesiąc temu #536394 przez andzia_zg
Agnieszka ale Ty ładnie wyglądasz z brzuszkiem :lol: A powiedz mi... obniżył ci się już brzuch? bo na zdjęciu wygląda jakby był już trochę niżej...?

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #536399 przez lusiaczek82
agnieszka super duży brzusio ja nie mam nawet połowy z twojego ale to przez to że mam więcej kilogramów i modliłam się żeby bardzo mnie nie wybrzuszyło bo już bym się chyba całkiem nie mogła poruszać ubrań żadnych nie kupowałam we wszystkie spodnie wchodzę z przed ciąży tak samo płaszczyk czasem mi brakuje takiego właśnie brzuszka żeby wszyscy widzieli bo nikt u mnie na osiedlu nie wie bo poprostu nic po mnie nie widać śmiejemy się z koleżanką że jak w marcu wyjdę z wózkiem to będą ploty że albo adoptowałam albo dorabiam jako niańka :laugh: :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #536402 przez Agnieszka86
Andzia wydaje mi się, że brzuch mam na swoim miejscu:) Taki miałam kształt dziwny. Nadal mam duszności, czyli chyba nie jest niżej, bo gdyby opadł to było by mi lżej oddychać pewnie, a ja nie widzę różnicy.

11 lata 11 miesiąc temu #536406 przez xxElaElaEeexx
Agnieszka Ale super brzuszek !!! :) I bardzo ładnie wyglądasz :)

11 lata 11 miesiąc temu #536408 przez Agnieszka86
lusiaczek82 napisał:

agnieszka super duży brzusio ja nie mam nawet połowy z twojego ale to przez to że mam więcej kilogramów i modliłam się żeby bardzo mnie nie wybrzuszyło bo już bym się chyba całkiem nie mogła poruszać ubrań żadnych nie kupowałam we wszystkie spodnie wchodzę z przed ciąży tak samo płaszczyk czasem mi brakuje takiego właśnie brzuszka żeby wszyscy widzieli bo nikt u mnie na osiedlu nie wie bo poprostu nic po mnie nie widać śmiejemy się z koleżanką że jak w marcu wyjdę z wózkiem to będą ploty że albo adoptowałam albo dorabiam jako niańka :laugh: :laugh:

Masz wygodę, bo nie musisz zmieniać garderoby :) To akurat plus:) Zrobisz w marcu furorę z wózeczkiem, ale będą gadć :laugh:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka