BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #536623 przez patka1603
mamcia jakiś nie poważny ten egzaminator, skąd on może wiedzieć kiedy twój T najlepiej widzi co się dzieje. Moim zdaniem naprawdę przesadził, czepiał się i tyle. Nie miał czego się czepić to doczepił się lusterek. Idiota. Pozostało życzyć szczęścia następnym razem!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #536626 przez lusiaczek82
mój mąż jak zdawał chyba za drugim podejściem to też go oblał za jakąś pierdołe już nie pamiętam co to było muszę się go zapytać ale pamiętam ze jak mi powiedziął to myślałam że mnie wkręca
właśnie kurier przywiózł mi stelaż i wanienkę oraz pościel do łóżeczka ach jakie to fajne rzeczy dla małego można kupić

11 lata 11 miesiąc temu #536635 przez mamcia2013
Dziewczyny no tak to już jest, chciał mu po prostu zrobić to jako bląd żeby łatwiej było mu uwalić, a że najechał na linie lekko to znalazł rozwiązanie bo były razem 2 błędy. A w ogóle to dzisiaj na 18 osób i 3 egzaminatorów zdał tylko jeden chłopak, więc sobie wyobraźcie...

11 lata 11 miesiąc temu #536636 przez Paulina 77
Widzę, że ośrodek egzaminacyjny chyba ma za mało kasy...

11 lata 11 miesiąc temu #536637 przez Depeche
Padam na ryja! Wyprasowalam Kubusiowe białę rzeczy... mam za mało spiochow i pajacykow. Niestety czekaja mnie jeszcze zakupy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Siedze i dysze, tak sie urobilam z tym prasowaniem, a konca nie ma.

11 lata 11 miesiąc temu #536646 przez Depeche
Ania Czajka super,ze wszytko ok. A nie mowilam? Nie ma co panikowac, na panike przyjdzie jeszcze czas ( pierwszy bol brzuszka, pierwsza goraczka, pierwszy guz na glowie, zadnej z nas to nie ominie, heheh pamietam co czulam jak mi mala spadla z wersalki, miala z dwa miesiace , ku.wa doslownie mnie zatkalo ze strachu - tego doswiadczenia akurat nie musicie nabywac).

11 lata 11 miesiąc temu #536652 przez mamcia2013
Ośrodek zbiera kase bo weszły nowe testy i może być brak chętnych na zdawanie a kasę muszą z czegoś mieć, no i w ogóle to poszły w góre egzaminy. Kosztowało 120zł sama jazda a teraz 140!

11 lata 11 miesiąc temu #536658 przez Agnieszka86
hej, hej
AniaCzajka super informacje nam przekazujesz:)

Byłam na badaniu w poradni diabetologicznej, wyszło ok:)
Odebrałam wyniki wymazu i za chiny nic nie rozumiem... muszę poszperać w necie, bo nie wiem czy są dobre czy nie.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #536665 przez andzia_zg
mamcia co za egzaminator :angry:
Ja tez zdałam na 3 razem dopiero. Za pierwszym razem rzeczywiscie mi zgasło auto jak wjezdzalam na rondo... ze stresu... ale za drugim razem trafiłam na zepsute auto. Skrecało sie kierownica a auto praktycznie nie skrecalo. Łuk jakoś zrobilam a prostopadły przodem to nikt nie był w stanie zrobić bo kazdy skrecal kierownice a auto skrecalo tylko troszke lub jechało prosto. Nikt nie zdal. Auto poszlo do naprawy. Nie pomogły skargi i zażalenia... eh.... :angry:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 11 miesiąc temu #536666 przez Agnieszka86
stwierdzam, że chyba paciorkowiec obecny:( Żeby go sczyściło :angry: Wizytę mam dopiero za tydzień, pewno dostanę antybiotyk? Jak to się leczy, leczy się to w ogóle czy dopiero przy porodzie coś podają. Zdołowałam się trochę.

11 lata 11 miesiąc temu #536670 przez Depeche
Nie jestes sama, ja tez mam to badziewie.
Wlasnie licytuje pake dla Kuby , przejrzalam te ciuchy moje i tam jest duzo na 74 cm. Wiec dokupuje.

11 lata 11 miesiąc temu #536673 przez wiewiorka
Agnieszka86 napisał:

stwierdzam, że chyba paciorkowiec obecny:( Żeby go sczyściło :angry: Wizytę mam dopiero za tydzień, pewno dostanę antybiotyk? Jak to się leczy, leczy się to w ogóle czy dopiero przy porodzie coś podają. Zdołowałam się trochę.

z tego co wiem to bierze się antybiotyk teraz.Po porodzie jak nie wyleczysz to Zosia bedzie musiała wziąść

11 lata 11 miesiąc temu #536674 przez Agnieszka86
Depeche napisał:

Nie jestes sama, ja tez mam to badziewie.
Wlasnie licytuje pake dla Kuby , przejrzalam te ciuchy moje i tam jest duzo na 74 cm. Wiec dokupuje.

Dostałaś jakiś antybiotyk czy coś? Ja to wszytko w ciąży mam, cukrzyca, paciorkowiec jest coś jeszcze o czym nie wiem :angry: :angry: :evil: :evil:

11 lata 11 miesiąc temu #536676 przez Depeche
allegro.pl/angielska-paka-dla-przystojni...6-m-i2957325972.html

Mój zakup. Mam nadzieje, ze tego r. 68 nie bedzie az tak wiele. Nie lubie takich aukcji gdzie nie opisuje sie rozmiarow. No ale rzeczy wygladaja ladnie i jest troche spiochow i pajacykow, a z tym mam biede.

11 lata 11 miesiąc temu #536678 przez Agnieszka86
aksa napisał:

Agnieszka wyglądasz super! brzuszek ulallaaa Zosieńka ma niezłe lokum! :lol: a Ty chyba nie przytyłaś za bardzo? bo laska jesteś! :lol:

Ale mnie skomplementowałaś:) Przytyłam 13 kg :dry: Ale chyba dużo z tego w brzuszek poszło, bo w końcu pokaźny jest.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka