- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Można powiedzieć,że dzis się wypałam właśnie skonczyłam jesc śniadanie i trzeba by jakiś obiadek zrobić
Aga fajna czapula dla Zosi i oczywiście brzuszek,ja też nie mam takiego dużego brzuszka,no ale w sumie też tak dużo nie przytyłam
lusiaczek czapeczki które pokazujesz bardzo mi się podobają,ja też mam jedna grubszą na wyjście ze szpitala biała z lekkim rózem
A mam pytanko jakie macie te kombinezony dla maluszków,jakie rozmiary, bo ostatnio w tesco widziałam fajny ale był tylko rozmiar 56 więc nie brałam bo malutki
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Lusiaczek no to okienne mohery będą miały o czym plotkować od marca:)
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
też muszę pomyśleć o czapeczce na wyjście!! takie cienkie to mam,ale grubszej ani jednej! dobrze że jesteście ja kombinezonu nie kupuje (chociaż mnie korci bo te misiowe z uszkami są boskie!) tylko młodego w rożku i kocyku do auta będę przeniosić - przynajmniej teraz mam taką wizję..
a ubranka raczej stawiam na 62..jeszcze na ostatniej wizycie chyba gin może podać orientacyjnie ile cm ma dziecko? najwyżej dokupie coś na szybko z mniejszego rozmiaru..
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A mam pytanko jakie macie te kombinezony dla maluszków,jakie rozmiary, bo ostatnio w tesco widziałam fajny ale był tylko rozmiar 56 więc nie brałam bo malutki
Ja mam rozmiar 62. Będzie akurat na wyjście ze szpitala i na pierwszy spacer...
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
Podczytuje was ale jakoś się zdołowałam tym że ta szyjka tak mi się skraca i że maluszek taki mały wszyscy mnie straszą .. masakra jakaś .. ale co ja poradze że nie mam na nic apetyty ani nie mam żadnej zachcianki ..dzisiaj idę do lekarza sprawdzić czy wszystko oki z podwoziem chociaż któraś mówiła że ma szyjkę 1.5 cm i lekarz nic nie mówił a mnie już tak ten lekarz nastraszył a mam 2.9 że jakoś nie mogę się na niczym skupić .. chociaż czuje maluszka tak nisko i p.pka mnie boli ..
Aga śliczny brzuszek mój też ma w obwodzie 110 cm
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
j nawet nie wiem ile moja szyjka ma cm,gin gin jakoś nigdy mi nie mówi..
wiewiorka śliczny brzuszek! a pokoik łał super wygląda!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Hej Laseczki
Podczytuje was ale jakoś się zdołowałam tym że ta szyjka tak mi się skraca i że maluszek taki mały wszyscy mnie straszą .. masakra jakaś .. ale co ja poradze że nie mam na nic apetyty ani nie mam żadnej zachcianki ..dzisiaj idę do lekarza sprawdzić czy wszystko oki z podwoziem chociaż któraś mówiła że ma szyjkę 1.5 cm i lekarz nic nie mówił a mnie już tak ten lekarz nastraszył a mam 2.9 że jakoś nie mogę się na niczym skupić .. chociaż czuje maluszka tak nisko i p.pka mnie boli ..
Anecia nie smuć się. I przede wszystkim nie słuchaj głupiego gadania innych. Najgorsze sa takie głupie rady osób, które zamiast wspierać tylko gadaja głupoty i dołują.
Mi też się mocno skróciła szyjka. Jak to gina mówiła, ze gdybym na początku stycznia miała te moje bóle 1 dzien dłużej to bym urodziła. Trzeba się teraz oszczędzać i duzo leżeć. Wtedy maluszek nie będzie uciskał na szyjkę i dłużej posiedzi w brzuszku. Ja dlatego dużo leżę i jakos od wizyty minęło już półtora tygodnia i nie urodziłam.
Dlatego Ty tez musisz duzo leżeć. Pomyśl,ze niektóre mamusie maja gorzej bo muszą leżeć całą ciąże a my mamy tylko poleżec miesiąc. Czego się nie zrobi dla naszych maluszków. Troche poleżysz a maleństwo ładnie podrosnie
A ile już waży Twoje maleństwo?
A powiedz mi... będziesz miałą chłopca czy dziewczynkę? Jakie wybraliście imię? Bym uzupełniła listę porodów.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
DZIĘKUJE DZIEWCZYNY ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I MIŁE SŁOWA:) CO JA BYM BEZ WAS ZROBIŁA:)
mój mąż nawet powiedział że dobrze że takie forum jest bo takie panikary jak ja mogą się wygadać i poradzić
wiewiorka i agnieszka super brzuszki:)
Lenusia fajny zakup:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
AniaCzajka super wieści Teraz możesz odetchnąć z ulgą U Frania ok Twoje wyniki tez nie takie złe skoro brałaś te glubulki.Nic tylko sie cieszyć. Ściskam bardzo mocno i skaczę z radości razem z Tobą teraz tylko czekac na wielki dzień, w którym przywitasz Franusia. A wagą się nie przejmuj, bo ja 1,5 tygodnia temu byłam już 16kg na plusie więc nie ma reguły ile kto może przytyć w czasie ciąży. A jak się Franio urodzi to kilogramy szybko sie zgubią
Jeszcze raz ściskam bardzo mocno i strasznie się cieszę
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiewiórka super brzusio i śliczny pokoik, ach jak bym chciała taki mieć...
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
wiewiórka śliczny pokoik a zdjęcie z pączusiem wymiata
AniaCzajka super wieści Teraz możesz odetchnąć z ulgą U Frania ok Twoje wyniki tez nie takie złe skoro brałaś te glubulki.Nic tylko sie cieszyć. Ściskam bardzo mocno i skaczę z radości razem z Tobą teraz tylko czekac na wielki dzień, w którym przywitasz Franusia. A wagą się nie przejmuj, bo ja 1,5 tygodnia temu byłam już 16kg na plusie więc nie ma reguły ile kto może przytyć w czasie ciąży. A jak się Franio urodzi to kilogramy szybko sie zgubią
Jeszcze raz ściskam bardzo mocno i strasznie się cieszę
ja też mocno ściskam:) ahh jak to humor się poprawi jak lekarz powie że z dzidziusiem wszystko dobrze, jak wychodziłam z gabinetu to się śmiałam sama do siebie:)