- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Paulina 77 napisał:
andzia_zg napisał:
wiewiórka oj brzuch leży na kolanach...
a jak coś spadnie na ziemię jak siedzę to nie ma bata żeby podnieść Kucam wtedy okrakiem i dopiero coś podnoszę
albo się wyciąga coś spod tapczanu na klęczkach
Hihi skąd to znam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
kobieta.interia.pl/kuchnia/news-12-najle...na-paczki,nId,774242
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina 77 napisał:
andzia_zg napisał:
wiewiórka oj brzuch leży na kolanach...
a jak coś spadnie na ziemię jak siedzę to nie ma bata żeby podnieść Kucam wtedy okrakiem i dopiero coś podnoszę
albo się wyciąga coś spod tapczanu na klęczkach
Hihi skąd to znam
i ja obiad jem na sofie bo przy stole nie wyrabiam siedząc
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja mam 1stanik taki za 15pln do karmienia,co to w ogóle nie modeluje cycków i 3 materiałowe sportowe(też miękkie) i na okres karmienia póki co nie kupuję innych.Potem jak już będę używać cycków w tym celu rzadziej lub wcale to pokupuje nowe staniki,żeby ładnie modelowały(bo się pewno cycki trochę....eeee zdefasonują)
Kupiłam sobie na początku ciąży biały stanik (zwykły nie do karmienia) i jak mi się siarka puściła tak nawet po praniu nadal widać na nim żółtawe plamki,dlatego postanowiłam nie wydawać za dużo na te staniki które i tak się zaleją.
Paulina wow to sporo daliście za wózek,ja bym tyle za używkę raczej nie dała,ale to oczywiście sprawa indywidualna.I nie daj sobie nic nikomu powiedzieć,wasza sprawa co kupujecie dla waszego syna!!!!!!!!
ze schylaniem się to jest masakra jakaś,ja to się boję,bo czsem jak się odruchowo schylę to aż mnie coś w brzuchu zaboli i zawsze się potem boję,że Jagódce krzywdę zrobię,złamę rączkę albo coś....
depeche rozje*alaś mnie tą babą z pizzy jak tak ku*wa można.Ja to sobie cholera czasem myślę,że zabronię młodej ustępować miejsca starszym i ciężarnym,bo najprawdopodobniej taka gówniara która mi dziś miejsca nie ustępuje to sama będzie w ciąży jak Młoda będzie nastolatką!Tak samo jak ostatnio jechałam do diabetologa autobusem to mi chciała miejsca ustąpić taka babcia koło 70 a na siedzeniu po drugiej stronie siedziało babsko koło 50 i jeszcze na fotelu obok miała położone reklamówki z zakupami(żeby jej się kur*a nie zmęczyły)Rozje*uje mnie coś takiego!!!
Ja biorę Tantum Rosa ale mam w zamiarach jak najwięcej wietrzyć,żeby to się nie paskudziło
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Na imieninach teścia byłam może godzinę, nie miałam sił siedzieć z nimi, i jeszcze w dymie papierosowym!! Jak ludzie mogą być tak durni, że trują wokół siebie tych co nie palą!!! U mnie w domu rodzinnym nikt, na papierosa się wychodzi, a tu takie dzikie zwyczaje!!
Dzisiaj drugi dzień imieninowy. Już czuję się zmęczona!
Nie wiem jak tam u Was, ale u mnie sypie śnieg A ja już wiosnę czułam w powietrzu! No nic, trudno, ten też kiedyś stopnieje.
Dzisiaj za bardzo na forum mnie nie będzie, więc trzymajcie się cieplutko i pogłaskajcie swoje brzuszki od e-cioci
- zolwikmb
- Wylogowany
- gaworzenie
- "Żeby być sobą trzeba być kimś"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no jak po nocce?? 3 lutówki już tulą swoje maleństwa po tej nocy zaraz czas na nas
Koticz masz rację z tymi stanikami, tak w zasadzie jak się karmi i po domu chodzi to najwygodniejsze są te takie beznadziejne nie usztywniane, najlepiej karmić w nich i w ogóle, no jak gdzieś się wychodzi to wtedy ten fajniejszy, żeby cycki wyglądały jak cycki hehe ja mam jeden do karmienia i dwa takie usztywniane, planuję jeszcze ze dwa do karmienia dokupić i styknie, bo na początku te staniki to i dwa razy dziennie można zmieniać, bo często mleko cieknie, póki się nie unormuje laktacja to różnie z tym bywa, mi raz w sklepie przeciekło już szłam do samochodu, patrzę a tam mokro dobrze że bluzka była w kwiatki jasna to nie było widać
Agnieszka jak przy mnie ktoś pali to ja od razu wychodzę, ludzie nie mają wyobraźni, jeszcze z rodziny.. mąż nie zareagował?
żółwik trzeba było go wywalić, niech powdycha smrodu, ty przez całą noc wdychałaś u mnie jak się napije to od razu ląduje na kanapie, nie ma innej opcji, jakby co to trzeba było tylko okno lekko uchylić
ja mam pierwszy termin na 28 lutego, lutówki zaczynają się sypać, ciekawe ja to u nas będzie, jak ze skurczami?? jedna zacznie i reszta sznurkiem hehe?? nie mogę się juz doczekać :d
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Nie pisałam,bo jakoś nie miałam humoru...ale czytam Was Cały czas
Noc minęła średnio,budziłam się po kilka razy,a 2 razy złapał mnie okropny ból w dole brzucha,nie wiem może to skurcze,ale trwało to bardzo krótko,trochę się wystraszyłam bo męża nie było w domu,akurat wvczoraj miał nocke,a jeszcze przed wyjazdem do pracy śmiał się żebym jak cos dzwoniła to w ciągu 5 min będzie,ale na szczęscie nie było potrzeby...
Jeśli chodzi o Tantum Rosa to też mam już saszetki spakowane w kosmetyczce,najwyżej powiem mężowi żeby jakąs butelkę załatwił jak będzie potrzeba..
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Co za noc 3 lutówki się rozpakowały Jeszcze trochę i my Stawiam,że za 2-3 tygodnie zaczniemy się sypać
A mi nocka mineła super. Ale mi się dziś dobrze spało. Budziłam się tylko jak twardniał mi brzuch,ale to na chwilkę i zaraz zasypiałam.
W ogóle od wczoraj jakos dobrze się czuję. Miałam siły wysprzątać wczoraj mieszkanie, ugotować obiad, potem byliśmy na zakupach... myślalam ze noc będzie ciężka a tu spałam jak dziecko...
Agnieszka współczuję tego dymu papierosowego... ja strasznie nienawidze tego zapachu więc wiem jak musiałas się namęczyć. Jeszcze dziś imprezka i w końcu będziesz miala z głowy. Milego dnia.
zolwik ja bym mojego pogonila do drugiego pokoju jakby zrobil takie coś.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
hejka
no jak po nocce?? 3 lutówki już tulą swoje maleństwa po tej nocy zaraz czas na nas
Koticz masz rację z tymi stanikami, tak w zasadzie jak się karmi i po domu chodzi to najwygodniejsze są te takie beznadziejne nie usztywniane, najlepiej karmić w nich i w ogóle, no jak gdzieś się wychodzi to wtedy ten fajniejszy, żeby cycki wyglądały jak cycki hehe ja mam jeden do karmienia i dwa takie usztywniane, planuję jeszcze ze dwa do karmienia dokupić i styknie, bo na początku te staniki to i dwa razy dziennie można zmieniać, bo często mleko cieknie, póki się nie unormuje laktacja to różnie z tym bywa, mi raz w sklepie przeciekło już szłam do samochodu, patrzę a tam mokro dobrze że bluzka była w kwiatki jasna to nie było widać
Agnieszka jak przy mnie ktoś pali to ja od razu wychodzę, ludzie nie mają wyobraźni, jeszcze z rodziny.. mąż nie zareagował?
żółwik trzeba było go wywalić, niech powdycha smrodu, ty przez całą noc wdychałaś u mnie jak się napije to od razu ląduje na kanapie, nie ma innej opcji, jakby co to trzeba było tylko okno lekko uchylić
ja mam pierwszy termin na 28 lutego, lutówki zaczynają się sypać, ciekawe ja to u nas będzie, jak ze skurczami?? jedna zacznie i reszta sznurkiem hehe?? nie mogę się juz doczekać :d
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andzia a może u Ciebie to cisza przed burzą??
wiewiorka napisał:
dobrze że chociaż dało jakiś efekt to Twoje męczenie się
patrzcie co znalazłam, chyba dziś zrobię deserektv.pl/batoniki-knoppers/#