- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
andzia_zg fajna lista
Właśnie wróciłam od gina. Kazał mi brać 3xdziennie po tabletce no-spa. Jak bóle i skurcze nie przejdą do piątku to w sobotę do szpitala. Ale powiedział, że i tak w razie czego akcji porodowej już nie wstrzymają, bo już od 36tyg nie wstrzymują. Ale przy badaniu stwierdził, że w środku mam wszystko pozamykane. Zobaczymy, czy przejdzie...
To może to tylko te bóle i skurcze przepowiadające? Oby przeszło po nospie. A gdyby nie przeszło to masz nie czekac aż się rzeczywiście zacznie poród tylko od razu do szpitala?
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Mi też twardnieje brzuch dobre kilka razy dziennie i też łykam no spe 3xandzia_zg fajna lista
Właśnie wróciłam od gina. Kazał mi brać 3xdziennie po tabletce no-spa. Jak bóle i skurcze nie przejdą do piątku to w sobotę do szpitala. Ale powiedział, że i tak w razie czego akcji porodowej już nie wstrzymają, bo już od 36tyg nie wstrzymują. Ale przy badaniu stwierdził, że w środku mam wszystko pozamykane. Zobaczymy, czy przejdzie...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Kurde ale boli... boli mnie cały odcinek krzyżowy i piersiowy... leze cały czas wiec kregosłup powinien byc odciążony a tu dupa.Juz nie wiem jak leżeć auuuuu Teraz najbardziej boli w okolicach łopatek i troche poniżej... I bardzo ciężko mi sie oddycha... ale dupa....
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
wiewiórka-a kiedy masz wizytę? bo ty lada dzień urodzisz jak tak dalej pójdzie. mi nic nie leci jeszcze z piersi.
mam wizytę 12.02 czyli we wtorek.Ma mi wtedy pobrać wymaz czy coś tam, żeby sprawdzić czy paciorkowca nie mam i ponoć na wynik czeka się tydzień. Ciekawe czy doczekam... a usg mam 15 lutego.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A teraz wyżywam się na waflach ryżowych... nie moge sobie poradzić z bólem to gryze wafle
Miałam umyć głowe ale poczekam na męża, bo jakos od tego bólu nie mam sił i nie chce sie gdzieś wywalić w łazience.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
andzia- a dużo tych leukocytów? bo to może oznaczać początki infekcji. a nerki naprawdę strasznie bolą. ale jakby bolało to użyj termoforu-na pewno pomoze.
ja sobie kiedyś podgrzałam nerki to sikałam krwią.. Wszytsko zależy co jest przyczyną bólu bo jak sa jakieś bakterie to jak się je podgrzeje to bakterie się namnażają
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
patrycja85 napisał:
wiewiórka-a kiedy masz wizytę? bo ty lada dzień urodzisz jak tak dalej pójdzie. mi nic nie leci jeszcze z piersi.
mam wizytę 12.02 czyli we wtorek.Ma mi wtedy pobrać wymaz czy coś tam, żeby sprawdzić czy paciorkowca nie mam i ponoć na wynik czeka się tydzień. Ciekawe czy doczekam... a usg mam 15 lutego.
Na wynik masz czekac tydzien? Długo... nie wiem jaka metoda oznacza sie w szpitalach i laboratoriach tego paciorkowca, ale sa specjalne podłoza do identyfikacji paciorkowców... odczyt jest po 24 godzinach... Sa nawet takie szybkie testy do identyfikacji...
Az musze sie zapytac mojej giny jak mi bedzie pobierala wymaz jaka metoda go identyfikuje...
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mnie tak mocno boli jak za dużo np. posprzątam- to jest masakra...
Natomiast obecnie największą boleścią są biodra w nocy- czasem to już nie wiem jak mam leżeć, tak mocno bolą. No i jak wstaję w nocy do wc, to jak kaczka...Podpieram się o stół, potem o drzwi...Ból mija dopiero rano jak się "rozchodzę".
Nie wiem czy też tak macie, ale zaczęłam teraz prawie regularnie co dwie godzinki odwiedzać w nocy wc
Dziś o 15.00 wizyta, Kropek chyba nadal się nie odwrócił, bo czuję główkę pod prawym żebrem . Jeżeli tak jest, to ustalamy termin cc- najpewniej ostatni tydzień lutego...
Czytam Was dziewczyny regularnie codziennie, ale siedzę u rodziców, gdy mąż jest w pracy i jakoś zawsze "coś" jest do zrobienia i potem tylko nadrabiam z czytaniem i nie starcza czasu na odpisywanie , wybaczcie
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa