- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sylwia2 długo Cię nie było.Całe szczęście, że wszystko ok na wizycie.A wagą się nie przejmuj. Mój Wojtek tydzień temu ważył już 3400g więc tez noszę w sobie "klocka". A jak Ty się czujesz w tej końcówce? Mocno wszystko boli? Jak samopoczucie?
Dlugo nie pisałam ale zaległosci w czytaniu mam nadrobione. U mnie rewelacja (puk, puk odpukac) nic mnie nie boli, nic nie kłuje, spie cała noc wstaje max 2 razy w nocy ale jestem tak zaspana ze ide do wc po omacku i wracam prawie nie przerywajac dalszego snu. Mały szaleje cały dzien ale nie jest to bardzo bolesne, tylko na brzuchu koło pepka w srodku wyszłam mi zyłka i przez to w tym miejscu nie mam czucia, takie mrowienie jak dotykam. Mi wydaje sie ze nie urosłam az tak bardzo a ludzie na ulicy juz pytaja ,, jeszcze sie nie rozpakowałas'' albo,, ale sie zaokrągliłas'' hehe masakra sto pytan do.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ojjj kurczę mnie rozkłada coraz bardziej, dzwoniłam do lekarza, ale usłyszała, że mogę próbować dzwonić w poniedziałek, bo dziś już lekarz ma zapisane 15 osób. MASAKRA. Choruję naprawdę rzadko i mnie zatkało jak to usłyszałam. Wczoraj byłam na badaniach i chyba ponad godzinny pobyt w poradni wśród chorych zrobił swoje i jest gorzej
Nie mogę się już doczekać dzisiejszej wizyty, może już ostatecznie potwierdzi, jak będziemy rodzić i jesli przez CC to potwierdzi termin. Dziękujemy za kciuki
Noooo Andzia, Agnieszka, do startu, gotowe... ciekawe która pierwsza;)
Włosów może codziennie nie myję, ale mam szajbę na punkcie szlafroka. Piorę go tak często, żeby w razie potrzeby był czyściutki i pachnący, że za niedługo niewiele z niego zostanie
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej Kobitki
Ojjj kurczę mnie rozkłada coraz bardziej, dzwoniłam do lekarza, ale usłyszała, że mogę próbować dzwonić w poniedziałek, bo dziś już lekarz ma zapisane 15 osób. MASAKRA. Choruję naprawdę rzadko i mnie zatkało jak to usłyszałam. Wczoraj byłam na badaniach i chyba ponad godzinny pobyt w poradni wśród chorych zrobił swoje i jest gorzej
Nie mogę się już doczekać dzisiejszej wizyty, może już ostatecznie potwierdzi, jak będziemy rodzić i jesli przez CC to potwierdzi termin. Dziękujemy za kciuki
Noooo Andzia, Agnieszka, do startu, gotowe... ciekawe która pierwsza;)
Włosów może codziennie nie myję, ale mam szajbę na punkcie szlafroka. Piorę go tak często, żeby w razie potrzeby był czyściutki i pachnący, że za niedługo niewiele z niego zostanie
Heheheh ja dlatego drugi kupilam, zeby nie isc z przybrudzonym borcuchem.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
agnieszka mi maz zawsze robi herbatkę jak wychodzi do pracy i stawia przy łóżku ooo kochany
Co do fryzury na porodówce idę do fryzjera 3 tyg przed porodem bo później długo się nie wyrwę z domu a ostatnio byłam 6 miesięcy temu.
Mam ochotę na naleśniki z nutella i bananem aaaaa
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
MIŁEGO DNIA:)
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dominiczkaa nieciekawa sytuacja. Pewnie swirka będzie także się wtrącać do dziecka "bo wie lepiej" wspolczuje.
agnieszka mi maz zawsze robi herbatkę jak wychodzi do pracy i stawia przy łóżku ooo kochany
Co do fryzury na porodówce idę do fryzjera 3 tyg przed porodem bo później długo się nie wyrwę z domu a ostatnio byłam 6 miesięcy temu.
Mam ochotę na naleśniki z nutella i bananem aaaaa
Ja pierdziele, nie no to ja mojego tez zagonie. A co to ma znaczyc !
Moze sie wnerwic, bo codziennie musi rano leciec z moim psiakiem, ktorego zreszta szczerze nie lubi. Pewnie by sie ucieszyl jakby mu uciekl, ale raz jak sie tak zdazylo, to tak plakalam, ze szukal go z parówkami.
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny;) ja właśnie niedawno wstałam, doprowadziłam się do stanu używalności i mam zamiar coś porobić ale co z tego wyjdzie nie wiadomo:)
MIŁEGO DNIA:)
Ja mam w planach poodkurzac, to i tak duzo, zwazajac na moja ostatnia ruchliwosc. Zupe mam z wczoraj, zrobie paluszki rybne ( nooo kupa roboty , doslownie wyjme je z zamrazalnika) i z faworkow zostalo mi piec bialek z jajek i tam mysle, ze moze sprobuje zrobic beze, ale jeszcze nigd nie robilam.
Mala zostala w domu. Wczoraj pindolina ze zlobka ( przedszkolanka) zwrocila mojemu m. uwage, ze ja za lekko ubieramy. Tam jest tak goraco, ze sie nie da wytrzymac wiec nosi tylko bluzke i legginsy albo raktuzki, a ona mowi, zeby jej cos jeszcze pod spod zakladac. I mloda ma dzis katar, wydaje mi sie , ze bardziej to z tego , ze tam jest za goraco a oni powietrza nie nawilzaja, ale pewnosci nie mam. Zaloze jej w poniedzialek te podkoszulke, ale az sie boje ze mi sie doslownie zapoci.
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominiczka - ale ze jak? Co to za akcja? Bylo to wczesniej planowane? Juz bym chyba wolala jej za stancje zaplacic. Nie denerwuj sie laska, od poczatku ustalcie Zasady funkcjonowania pod jednym dachem! Niech wie czego sobie nie zyczycie!
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musze isc do fryzjera w przyszlym tyg., bo nie daje juz rady.
Takie nalesniki to dopiero bomba kaloryczna ! Dzieki ci Panie, ze nie mam az takich zachciewajek ( pomijajac weekendowa akcje z tortem).
Sylwia2 nic nie mowil o taki zelu, ja cos o tym czytalam. Gosia kiedys cos pisala o tych rzeczach, ze to nic nie daje, alebo w niewielu przypadkach. Ja sie nastawiam na brak jakichkolwiek wspomagaczy, szybka akcje i moze nie umre.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa