BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #560425 przez 25malinka
Idę się już położyc bo mała mnie okopuje
dobranoc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #560467 przez xxElaElaEeexx
Byłam dziś z mężem w 3 sklepach dzieciowych i wszędzie tylko wózki tako jumper :huh:
I wcale mi się nie podobają :ohmy: Jestem zła normalnie ,bo niby czemu nie ma wózków innych firm :S

Za dużo dziś się uchodziłam i w nowym domku nasprzątałam,bo normalnie brzuch mi się co 5 min stawia :huh: :ohmy: W końcu wiem jak to jest ,nic mnie to nie boli ,ale czuje jak brzuch strasznie mi się napina :huh: Idę się położyć,bo jestem padnięta i mam nadzieję,że nie urodzę ;) Bo dalej torby nie spakowałam :blush:

Cieszę się,że na wizytach u Was wszystko dobrze :)

Ja przytyłam 11kg . :side:

Masakraaaa z tymi dietami podczas karmienia piersią :S
Jak dla mnie to nic dobrego nie można jeść ehhh ,
ale może wrócę do wymarzonej wagi 60kg :P

Dobranoccccc :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #560483 przez ufolka
Oj ja bardzo liczę na to że schudnę, tzn wrócę do swojej wagi sprzed ciąży pierwszej :P

Ela to tylko na początku, potem można już z jedzeniem się rozkręcać hehe

Ja się wykąpałam, idę poczytać i spać, dobranoc :)

11 lata 10 miesiąc temu #560529 przez Beata 26
2 w 1, ale ledwo zywa. Noc twardego brzucha i czkawek Julka. No nic jade do szpitala autem na to zebranie (60km w jedna strone) a po zebraniu jak nie minie to zadzwonie do poloznej.. Boshee dajcie mi troche snu, bo padam na ryjek.

Uwazajcie na siebie, Ella nie szalej tak.

Acccchh te nasze cesarmi forumowe juz blizej i blizej...

11 lata 10 miesiąc temu #560530 przez Gosia27
Co wy jeszcze śpicie??? :cheer: :P
Mnie oczywiście już ssało.... i się zwlekłam jak R wychodził do pracy.
Beata jak skurcze? Wyciszyły się coś???

Miłego walentynkowego dnia :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #560537 przez Paulina 77
Waszka87 napisał:

Dzięki to i tak stare foto i pusto było wtedy

Ten kosz to najnizsza liga, ma ponad 40lat tylko zostal odtluszczony i pomalowany farba z atestem, ten ochraniacz i kieszeń z serduszkiem sa ze szmateksu za 10zl ;-)

żartujesz, wygląda jak z najlepszego katalogu wnętrzarskiego!!

11 lata 10 miesiąc temu #560541 przez koticz
Witam (nie)śpiące królewny!

I ja już na nogach,tak wcześnie to mi się nie zdarza nigdy wstać jak nie muszę :huh:

Ja już po śniadanku,bo też mnie ssało B)

Noc ciężkawa,dwa razy siku + dwa razy krew z nosa :dry: wczoraj się już do doooopy czułam więc pewno osłabiona jestem

Od godziny stawia mi się brzuch ale za kilka min biorę antyskurczowe tablety to mi przejdzie :cheer:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #560547 przez kika1985
andzia_zg napisał:

kika1985 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Czyli parówki na ciepło mozna? bo to akurat lubię...

A jak np zrobić rybę bez tłuszczu, czy na parze, gdy nie mam parowara? Sorki za banalne pytanie ale nigdy nie byłam dobra w kuchni i porostu nie wiem.

Ania rybkę możesz upiec w folii aluminiowej w piekarniku

11 lata 10 miesiąc temu #560548 przez Panika992
Witam mamusie z rana :)

Koticz- brzuszek faktycznie widać, że jest niżej. Teraz będzie Ci ciężej. Mi tak zszedł brzuch, że nie mam nawet jak siedzieć :silly:

Coś od wczoraj nie mam apetytu, tylko kawkę piję z rana. Od wczoraj brzuszek bolki, ale lekarz mi powiedział, że teraz już będzie bolał :(
Obiecałam mężowi z okazji walentynek na obiadek pierogi ruskie, więc trochę roboty mnie czeka :silly:
Miłego dnia :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #560551 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #560552 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu #560557 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu #560559 przez kika1985
katarzyna1702 napisał:

O główka mojego Szkraba mierzy w porównaniu do reszty ciałka w tygodniach 41tydz ;p Kurdę po tatusiu duży łepek ma ten tego na górze oczywiście ;p

Depeche jak mus to mus już nie chodzi o orgazmy sperma jest ważna jak mi się znudzi to mąż do słoiczka się spuści a ja sobie strzykawką zaaplikuję a co ;p Przysięgam stanę na głowię a wywołam ten poród naturalny ;)

11 lata 10 miesiąc temu #560564 przez koticz

A ćwiczyć też mam zamiar,ale dopiero po połogu,jak juz wszystko wróci do normy.Moje koleżanki ładnie gubiły wagę po ciąży i nabierały znowu jak zaczynały dojadać po dzieciach :silly: .Ja lubię jeść więc raczej nie wytrzymam na diecie zbyt długo,ale licze,że ćwiczenie pomogą.

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #560568 przez kika1985
koticz napisał:

A ćwiczyć też mam zamiar,ale dopiero po połogu,jak juz wszystko wróci do normy.Moje koleżanki ładnie gubiły wagę po ciąży i nabierały znowu jak zaczynały dojadać po dzieciach :silly: .Ja lubię jeść więc raczej nie wytrzymam na diecie zbyt długo,ale licze,że ćwiczenie pomogą.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka