- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
katarzyna super, że wizyta się udała!!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
paulina, katarzyna-fajnie ze wszystko ok:)
paulina-to rodzimy razem:) a czytałam że po tym znieczuleniu częśto boli głowa...
gosia-ja też nie miałam ktg ale dzis zadzwonilam w innej sprawie do mojej gin i mowila zebym podjechala we wt do szpitala to mi zrobi:)
dziewczyny nie chcę Was straszyć ale czy Wy w ogóle bierzecie pod uwagę że poród może się skończyć cc? moje 3 znajome rodziły w zeszłym roku i u wszystkich zaczął się normalny poród a z różnych przyczyn skończyło się cesarką. nie chcę Was straszyć ale moze lepiej się przygotować na obie opcje. jedna z tych moich znajomych była tak nastawiona poród naturalny że 3 dni po cc nie było z nią kontaktu. była w takim szoku.... na serio trzymam kciuki żebyście mogły urodzic tak jak chcecie, ale trzeba mieć świadomość że różnie może być.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja planuję wytrzymać conajmniej do 25.02 chćby mi brzuch do kolan opadł
a coraz bardziej chciałabym wytrzymać do teminu.Te kilka dni różnicy mnie nie zbawi a Jagoda ma szansę troszkę więcej przybrać,bo taki szczypiorek jest.Tak włąśnie myślałam o wiewiórce i Szymku dziś.O ile się nie mylę to wypuszczają ze szpitala dzieckop jeśli waży nie mniej niż 2500,Szymonek miał tyle przy porodzie a przecież dzieci po porodzie chyba zawsze tracą wagę nie?No chyba,że się mylę,ale mogą ich trzymać póki mały nie będzie miał odpowiedniej wagi.
Beata ja juz dawno bym dzwoniła do mojej gin albo leciała na IP gdybym miała brzuch twardy cały dzień.Lepiej dmuchać na zimne
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiecie co od mojego J kolega z pracy został ojcem w zeszły piątek i jego żona miała CC i jak zabrali syna od niej,żeby ja pozszywać to się przekazuje dziecko ojcu,ale TYLKO jeśli ojciec ma dowód osobisty!!!Więc sobie zawczasu do torby spakujcie czy coś.Bo ten kolega nie miał i mu dziecka nie dali i dostała je dopiero mama jak ją oporządzili
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
super wieści po wizytach, oby tak dalej, niech wszystkie z nas takie mają
Patrycja dobrze piszesz, trzeba na wszystko się nastawić, także na to, że jak ktoś ma zaplanowaną cesarkę bo np duże dziecko czy coś to zawsze może sn urodzić, przynajmniej u mnie tak jest niestety.. no chyba ze rodzi u swojego lekarza
piszecie że nospę bierzecie na twardniejące brzuchy, a u mnie też twardy bardzo często jest a ja nic nie biorę, teraz zastanawiam się czy dobrze robię..
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Offca a szynkę,parówki,pasztet???Czy ogólnie nic z mięsa?
Zupy też nie robisz na kościach?
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
ufolka-dokładnie tak. ta moja gin mówiłą że jak mnie wcześniej złapie to mam machać skierowaniem na IP zeby nie kazali mi rodzić naturalnie bo nie da rady. ale wiadomo że to i tak lekarz decyduje.
zaraz real-united:)))
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja na plusie 8,5 kg. Ja Lenusia też nie znam tych perfum, ale również jestem fanką Gucci Rush ) ostatnio tylko zdradziłam je dla Armani Code, bo dostałam pod choinkę i też jest super;)
Fajnie dziewczyny, że wizyty OK, widzę, że przybędzie nam lutówek Noooo i Beata trzymaj się tam... jakby co czekamy na informacje
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaaa Patrycja pytalas czy cwicze oddychanie przepona, za cholere tego nie lape, ide na zywiol, najwyzej znowu mi pi. rozwali.
Katarzyna, a juz sie balam , ze pic ja bedziesz.
Jakby co to gdzies czytalam, ze lepiej smakuje jak chlop je duzo ananasow ( ale nie nie testowalam i nie zamierzam, chociaz moj czeso daje ananasa do zapiekanki)
Dobrej nocy laseczki