BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #560627 przez andzia_zg
ufolka napisał:

Ania to ja zabrałam te wszystkie boleści od Ciebie :P bo przeszły na mnie B) piwo mi wisisz na spotkaniu forumowym hehe

Masz nawet 2 piwa :-)

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #560628 przez Unbreakable

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #560629 przez Depeche
No nawet sie nie przywitalam

Dzien dobrrrrrrrrrrrrrrry!

Mala jednak znowu do lekarza, wczoraj wieczorem byla goraczka i zaczela harczec ( spalam z nia cala noc, nawet mnie nie wywalila), na dzis sie nie dalo, wiec dopiero jutro, ale bedzie jej ukochany pan dr, ktoremu chyba z tej milosci pokazuje jezyk ( ale do innych chodzic nie chce, bo ona lubi pana dr).

Co do Walentynek, to chcialabym wyjsc kupic mezowi Davida Beckhama, bo mi sie spodobal, a do dzis w For you daja 20%, ale co z mala zrobie nie wiem, moze po rodzicow zadzwonie, nie wiem. Wczoraj z nia wyszlam, ale jak miaal wieczorem goraczke to chyba juz nie powinnam. Oczywiscie jak zwykle termometr dotykowy kiedy jest potrzebny to nie dzialal, wyczerpala sie bateria. To jest najwiekszy minus ( ja mam Baby ono), ze bateria jest taka od zegarmistrza, ciezka sie ja wklada nie idzie jej wylaczyc, wic sie czerpie, chcesz go uzyc, a baterii nie ma. Ku.wa co za shit!

Mnie czekaa odkurzanie,aaaa nie znosze tego.

Mialam cos jeszcze napisac, ale zapomnialo mi sie.

11 lata 10 miesiąc temu #560631 przez Depeche
Unbreakable napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jajek nie ma, hmmm. Wiesz co kocur sasiadki tez nie ma, a nam znaczy drzwi i jest mega waleczny. Nie bardzo na tym ucierpial jego temperament koci. Dlatego jak juz wiecej nigdy psa, ale kotke chetnie.

11 lata 10 miesiąc temu #560636 przez Gosia27
Agnieszka super że na KTG wszystko w porządku.

Mam od paru dni taki apetyt że wszytsko bym dosłownie żarła :cheer: ciągle czegoś mi się chce.Co chwila wymyślam jakieś dania....o masakra. Jak tak dalej pójdzie do Zośka będzie faktycznie jak calineczka a ja zdążę jeszcze mega przytyć....

Zrobię dziś dobry deser walentynkowy-naleśniki na słodko z serem, do tego truskawki, mam bitą smietanę a co ;) nocnych szaleństw nie będzie, bo qrde boję się że mogę pobudzić skurcze a jednak chciała bym dotrwać do 11.03 w stanie niezmienionym

11 lata 10 miesiąc temu #560644 przez andzia_zg
Agnieszka to widać, że u Ciebie to już ostatnia prosta :-)

Ja już się z mężem umówiłam, że jutro biorę auto i pojadę na to KTG ale znając życie u mnie nie będzie pewnie żadnych skurczów. Zresztą nie czuję by poród był tuż tuż... no ale chociaż dowiem się czy wszystko ok.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #560645 przez Agnieszka86
Gosia27 napisał:

Mam od paru dni taki apetyt że wszytsko bym dosłownie żarła :cheer: ciągle czegoś mi się chce.Co chwila wymyślam jakieś dania....o masakra. Jak tak dalej pójdzie do Zośka będzie faktycznie jak calineczka a ja zdążę jeszcze mega przytyć....

Zrobię dziś dobry deser walentynkowy-naleśniki na słodko z serem, do tego truskawki, mam bitą smietanę a co ;) nocnych szaleństw nie będzie, bo qrde boję się że mogę pobudzić skurcze a jednak chciała bym dotrwać do 11.03 w stanie niezmienionym

mmmmm, ale pysznotki będziesz miała:)

11 lata 10 miesiąc temu #560649 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Agnieszka to widać, że u Ciebie to już ostatnia prosta :-)

Ja już się z mężem umówiłam, że jutro biorę auto i pojadę na to KTG ale znając życie u mnie nie będzie pewnie żadnych skurczów. Zresztą nie czuję by poród był tuż tuż... no ale chociaż dowiem się czy wszystko ok.

Czyli umówiłaś się na jutro w końcu? O której masz badanie? Ja w poniedziałek tez nie miałam żadnych skurczy, a dzisiaj się skubańce pokazały :) No i cały czas brzucho boli :/

11 lata 10 miesiąc temu #560650 przez Depeche
Gosia27 napisał:

Jeeezu , a wiesz jak mi sie wczoraj zachcialo krówek, ale konkretnych, bo opatowskich ( raczej ciezko je kupic, jeszcze o 21), przeblagal mnie moj, poszedl kupic dwa twixy . A potem sie jeszcze bułkami dopchałam i jogutrem, na ktory wcale nie mialam ochoty. Az sie boje, naprawde juz wiecej nie chce przytyc.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #560652 przez andzia_zg
Gosia jakie pyszności :lol:

U mnie dzis mało walentynkowo, bo fasolka po bretońsku na obiad :P

Żadnych deserów nie robię, bo nie mam składników, a do miasta mam 4km. W życiu tyle nie dojdę w jedną stronę. Zresztą mąż bedzie dopiero po 20:00 więc pewnie złapie za piwo i szybko pójdzie spac :dry:

Agnieszka jutro mam KTG. Mam przyjść między 8:30 a 12:00 Pójdę najwyżej tak koło 9:00 więc pewnie na forum zjawię sie dopiero jak wrócę do domu.
Ale myślę, że nic nie wyjdzie, bo nie boli mnie miesiączkowo brzuch, czasem może lekko się zepnie ale nie kłuje w pipce i ogólnie czuję się ok.

A tak w ogóle zaczynam dziś 38 tydzień :lol: :lol: :lol: juuupppiii :lol: :lol: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #560655 przez Agnieszka86
Depeche napisał:

Gosia27 napisał:

Jeeezu , a wiesz jak mi sie wczoraj zachcialo krówek, ale konkretnych, bo opatowskich ( raczej ciezko je kupic, jeszcze o 21), przeblagal mnie moj, poszedl kupic dwa twixy . A potem sie jeszcze bułkami dopchałam i jogutrem, na ktory wcale nie mialam ochoty. Az sie boje, naprawde juz wiecej nie chce przytyc.

o Boże, jaka mieszanka! :) Ale lepiej się zrobiło, co? :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #560658 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Gosia jakie pyszności :lol:

U mnie dzis mało walentynkowo, bo fasolka po bretońsku na obiad :P

Żadnych deserów nie robię, bo nie mam składników, a do miasta mam 4km. W życiu tyle nie dojdę w jedną stronę. Zresztą mąż bedzie dopiero po 20:00 więc pewnie złapie za piwo i szybko pójdzie spac :dry:

No właśnie ja sobie wszystkie składniki kupiłam, tylko żebym w lepszej formie była dzisiaj... ale nic, tarta nie jest skomplikowana, bo na gotowym cieście francuskim, więc może się zbiorę i na wieczór będzie:) A po 15 ma mnie jeszcze koleżanka odwiedzić...

11 lata 10 miesiąc temu #560659 przez Gosia27
heh to nie znaczy że tylko od święta tak pichcę, w tym roku te walentynki są inne w porównaniu z ubiegłymi. Duzo wczoraj z R rozmawialiśmy, od śmiechu do płaczu.
Andzia a może przekonaj męża do postu od alkoholu.Mój R już 3 rok z rzędu ma takie postanowienie

11 lata 10 miesiąc temu #560663 przez andzia_zg
Gosia27 napisał:

Andzia a może przekonaj męża do postu od alkoholu.Mój R już 3 rok z rzędu ma takie postanowienie

W zyciu by sie na to nie zgodził.Co jak co ale nie na to.... :dry:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #560667 przez Gosia27
Mój to sam od siebie. Ja to albo mam urodziny w poście albo w wielkim tygodniu i odkąd jesteśmy razem to nie wypilismy nawet lampki szampana. Ale ja jestem pełna podziwu dla niego.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka