BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #594491 przez Waszka87
I co żadnej odpowiedzi?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #594499 przez Depeche
Nic, doslownie nic. Marwie sie. Bardzo sie martwie. Jezu, zeby tylko nic sie nie stalo.

11 lata 9 miesiąc temu #594502 przez Depeche
aksa napisał:

kurde u każdej coś się dzieje tylko u mnie cisza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

koticz mała jest PRZESŁODKA! daj jej buziaka od cioteczki :lol:

może Offca odpisze..albo jej facet..

ja przy pierwszym nie mialam doslownie nic, teraz mlody siedzi mi juz prawie w p. doslownie czuje jak mi sie wszystko rozjezdza. Zaraz zakanczam post! Mam nadzieje, ze mlody po glowie nie dostanie :laugh:

hehehe jak to moja ciocia mawiala, dlaczego w ciazy nie wolno uprawiac seksu, bo sie dziecku oczy powybija :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #594509 przez Depeche
namierzylam W. wsrod jej znajomych na fb, napisalam mu wiadomosc z prosba o info, mam nadzieje, ze dostanie i napisze cokolwiek. I mam nadzieje, ze mnie Offca nie zaje.ie. Powinnam pracowac w policji chyba.

11 lata 9 miesiąc temu #594510 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #594512 przez kika1985
Depeche napisał:

namierzylam W. wsrod jej znajomych na fb, napisalam mu wiadomosc z prosba o info, mam nadzieje, ze dostanie i napisze cokolwiek. I mam nadzieje, ze mnie Offca nie zaje.ie. Powinnam pracowac w policji chyba.

11 lata 9 miesiąc temu #594517 przez Panika992
Moze choc on napisze... szkoda, ze nie podala jego nr tel awaryjnie.
Za jakas godzine ostatni cyc, w nocy kamie malego mm bo sie inaczej nie najada. Na szczescie to okolo 2 butle na noc.

Kurde moj K otworzyl sobie piwo, a mi odbilo. Nigdy tego smrodu nie lubilam, a teraz tak mi to pachnie, ze szok!!

11 lata 9 miesiąc temu #594520 przez Waszka87
Ej jak będzie coś wiadomo o Offcy to piszcie na fb. Ja uciekam z forum, co 20min mecza mnie dziwne bole i biegunka i noga lewa mnie bardzo boli. Dobranoc jak coś to tex wam napisze ze coś się dzieje

11 lata 9 miesiąc temu #594533 przez aksa
Waszka to tak na zapas trzymam kciuki! :kiss:

Depeche dobra jestes :lol:
ale dobrze zrobiłaś, też się martwię czy wszystko dobrze...oby po prostu byli zmęczeni..

ciekawe jak tam Gosia i Lenusia..

dobranoc :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #594536 przez koticz
Aksa nie martw się brakiem "objawów" przynajmniej się nie męczysz :) ja w piątek (1.03) jeszcze pisałam z Lafi sms,że obie mamy terminy na poniedziałek,że nic się nie dzieje,że dzieci uparte wychodzić nie chcą,a kilka godzin później zaczęły mi się skurcze i już z samego rana w sobote byłam w szpitalu....Przyjdzie czas i na Ciebie i Tysia

OFFCA WOŁAM CIĘ!!!ODEZWIJ SIĘ DO NAS!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 9 miesiąc temu #594553 przez sylwia2
DZIEWZYNY GRATULACJE DOTRWANIA DO 18 (niby jeszcze 1,15min do 18 marca ale juz jest WYGRANA) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #594563 przez Panika992
Koticz ja problemu nie mam. A u Ciebie to moze kwestia tego, ze wszystko wraca na swoje miejsce... bo mi np non stop jak mlody ssie cuca to jelita pracuja tak, ze brzuch faluje.

Nakarmie malego i ide lulu. Ale bede zagladac w nocy i czekac na info o Offcy.

11 lata 9 miesiąc temu #594582 przez Waszka87
Offca urodziła i the wiem dodała foto Toska z W

11 lata 9 miesiąc temu #594583 przez dominiczzkka
czesc dziewczyny :)
na poczatku bardzo chcialam pogratulowac wszystkim nowym mama! :) w ladnym tempie sie rozpakowujecie! a wszystkim w 2pakach gratuluje dotrwania do 18 ;)

dalej nic nie wiadomo z Offca? kurde, to nie jest mozliwe przeciez! boje sie, mam nadzieje, ze wszystko z nimi ok!!!

jezeli chodzi owychodzenie to malego nie werandowalam wcale, ale pierwszy spacer byl krotki bo z 10min.

pieluchy - pampersy, sa miekkie, chlonne i generalnie ok. kilka dni temu nam sie paczka 1 skonczyla, wiec juz na 2lecimy :)

aksa - nie przejmuj sie brakiem akcji! ja cala ciaze czulam sie super, nic mnie nie bolalo, nic mi nie dolegalo! czasami mi brzuch stwardnial i to tyle. w nocy z niedzieli na poniedzialek bolal mnie tak okresowo tylko duzo mocniej i dopiero po jakims czasie jak zaczelam patrzec na zegarek to zajarzylam ze to sa skurcze :P! a czyszczenie dopiero mi sie nad ranem zaczelo :)

panika - mam majty sciagajace, zalozylam je juz na drugi dzien :P ale na ten moment to dla mnie jakas lipa, albo sa juz za duze?! to co mi niepotrzebne i tak wychodzi gora, wiec musialabym chyba w gorsecie chodzic... do moich spodni 10dni po porodzie brakowalo mi jeszcze 1,5cm :)
u nas pierwsze 3kapiele to byla masakra! ale teraz juz jest ok, ma cala wanienke dobrze cieplej wody, musi byc trzymany za raczki i jest cisza :)

a jezeli chodzi o mnie... kurwa, dziewczyny, cos strasznego. nie odzywalam sie nic bo moja psychika wysiadla. bardzo sie tego balam i stalo sie, depresja dopadla i mnie... na szczescie juz mi przechodzi i jest co raz lepiej, ale nie jest super. poza tym tydzien po porodzie wazylam juz 2kg mniej niz przed ciaza, nie chce wiedziec ile teraz... tylko jeszcze kawalek brzucha mam, ale w tym tepie to jeszcze z tydzien i bede plaska.

pozdrawiam was wszystkie, te ktore moga niech ucaluja swoje dzieciaki od cioci Domi. :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #594584 przez dominiczzkka
no wreszcie!

offca - gratulacje!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka