BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #594659 przez Waszka87
Jeju niech mi się coś konkretnie zacznie bo zglupieje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594661 przez sylwia1986
Andziu u nas z tym pępkiem po octenisepcie też średnio ;/ na wierzchu niby zasuszony a w środku jak przemywam dwa razy dziennie to troszkę się ślimaczy.. zużywam dwie pałeczki do uszu i jest na nich taka wydzielina.

11 lata 9 miesiąc temu #594666 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny:)

I udało się:):):) Dziś mamy 18.03:) Serdeczne gratulacje dla wszystkich, które wytrwały:)

Ja dziś już bez żadnych tabletek. Zobaczymy może coś ruszy:) Cieszę się, że za niedługo Paulinka będzie już z nami:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #594668 przez Kinga2424
To my z Paulinką. Zdjęcie z soboty :blink:

Nie umiem dodać zdjęcia:(

11 lata 9 miesiąc temu #594669 przez xxElaElaEeexx
Hej dziewczyny

Pierwszy myśl zaraz po obudzeniu to jak tam Offca :)

OFFCA OGROMNIE CI GRATULUJE !!!!BYŁAŚ MEGA DZIELNA!!!W.NIECH CIĘ NA RĘKACH NOSI!!!!
BUZIAKI DLA CIEBIE I DLA MALUSZKA!!!!ALE SIĘ CIESZĘ!!!!

Ja się wyspałam,wcinam śniadanie.
Znowu miałam dziwne sny.
Śniło mi się,że miałam mieć jeszcze raz ślub z moim mężem tym razem w pięknej różowej sukni.
Potem śniło mi się,że byłam mała,byłam u babci na wakacjach i przywiozłam ze sobą tyle czarnych butów ,że nie wiedziałam jakie mam założyć jak wychodziłam na zewnątrz.
A następnie śniło mi się,że jechała kareta pogrzebowa ciągnięta przez 2 konie :S

11 lata 9 miesiąc temu #594671 przez Kinga2424
xxElaElaEeexx napisał:

Hej dziewczyny

Pierwszy myśl zaraz po obudzeniu to jak tam Offca :)

OFFCA OGROMNIE CI GRATULUJE !!!!BYŁAŚ MEGA DZIELNA!!!W.NIECH CIĘ NA RĘKACH NOSI!!!!
BUZIAKI DLA CIEBIE I DLA MALUSZKA!!!!ALE SIĘ CIESZĘ!!!!

Ja się wyspałam,wcinam śniadanie.
Znowu miałam dziwne sny.
Śniło mi się,że miałam mieć jeszcze raz ślub z moim mężem tym razem w pięknej różowej sukni.
Potem śniło mi się,że byłam mała,byłam u babci na wakacjach i przywiozłam ze sobą tyle czarnych butów ,że nie wiedziałam jakie mam założyć jak wychodziłam na zewnątrz.
A następnie śniło mi się,że jechała kareta pogrzebowa ciągnięta przez 2 konie :S

A mi się śniło, że zęby z dolnej szczęki mi zaczęły wypadać. Najpierw jeden, potem drugi, a potem już wszystkie razem wypadły... Ponoć zęby, które wypadają, to jest na chorobę:(

11 lata 9 miesiąc temu #594673 przez Panika992
Hej dziewczyny.

OFFCA MEGA GRATULACJE!!

Juz po 1 w nocy widzialam foto, od razu lzej na sercu bylo.

My wlasnie probujemy jesc, ale possal 5 min i usnal...;/ mam potworny katar, modle sie, zeby na malego nie przeszlo.
Dziewczyny gratuluje tym, ktore wytrwaly do 18.03!!

Mozna z takim malenstwem wychodzic codziennie na spacer? Bo pogoda u nas piekna, az szkoda nie skorzystac.

11 lata 9 miesiąc temu #594675 przez Kinga2424
Offca najserdeczniejsze gratulacje!!! Jesteś bardzo, ale to bardzo dzielna:):)

11 lata 9 miesiąc temu #594676 przez andzia_zg
sylwia1986 napisał:

Andziu u nas z tym pępkiem po octenisepcie też średnio ;/ na wierzchu niby zasuszony a w środku jak przemywam dwa razy dziennie to troszkę się ślimaczy.. zużywam dwie pałeczki do uszu i jest na nich taka wydzielina.

Mi w szpitalu w ogóle zabronili używac Octenisept czy spirytus.Kazali stosować wyłącznie suchą pielęgnację pępka, czyli osuszac jałowym gazikiem po kąpieli. ale że nic to nie dawało to zaczęłam stosować gaziki leko i po kąpieli jak nimi czyściłam pępek to też tak jak u ciebie wychodził syf spod spodu pępusia. Identycznie jak u Ciebie wyciągałam taką brązową wydzielinę, a dzis mały zahaczył za pępusia i poleciała żywa krew... kurcze to już 17 dni a pepek nadal jest... kiedys stosowało się fiolet i jakos szybko odpadał a teraz się tak długo paprze... :-( juz nie wiem co robić...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #594680 przez xxElaElaEeexx
Kinga Mam nadzieję,że nasze sny nie wróżą nic złego :huh:

11 lata 9 miesiąc temu #594683 przez Kinga2424
xxElaElaEeexx napisał:

Kinga Mam nadzieję,że nasze sny nie wróżą nic złego :huh:

Też mam taką nadzieję:)

11 lata 9 miesiąc temu #594687 przez AniaCzajka
ja co do pępka przeżyłam stresa wczoraj;/ przebieram małego a tu patrze pępka nie ma i szukałam w śpiochach, niby suchy odpadł ale w jego miejscu brudki były i oczyściłam krwi na szczęście nie było, ale miejsce jest takie zaczerwienione, przyłożyłam gazik ale zadzwonię do położnej potem i jeszcze podpytam

11 lata 9 miesiąc temu #594693 przez xxElaElaEeexx
A ja znowu mam skurcze :S O jak boli :S
A pewnie jutro na wizycie gin znowu mi powie,że nic się nie ruszyło i porodu nie widać-proszę przyjść za tydzień :S :S :S

11 lata 9 miesiąc temu #594711 przez Beata 26
Offca - gratuluje my dear! Ja o szczegoly prosze na priv! Biedna wiem co czulas jesli chodzi o to operacyjne zszywanie: jestes dzielna. Zbieraj sily - pierwsze dni sa mega ciezkie. U nas czwarty dzien leci, w nocy razem 5 godzin snu! Ohh gyby nie problemy z laktacja, to bol fizyczny nie mialby zadnego znaczenia. Psychicznie mozna sie wykonczyc.
Zycze Ci Offca, zeby od teraz wszystko przebiegalo juz jak po masle. Lapaj cos przeciwbolowego, spij w miare mozliwosci i ciesz sie ukochanym Toskiem! Ale jestes dzielna! Tyle godzin! Najtrudniejsze za Toba serce!

11 lata 9 miesiąc temu #594721 przez Depeche
Melduje sie w dwupaku!

OFFCA , podziekuj W. za odpowiedz na fb, przepraszam, ze Was tak meczylam, ale siedzialam tu posrana po same uszy. Jestes mega mega dzielna, ja nawet nie chce myslec co Ty musialas przezyc. No i gratuluje z calego serca.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka